Dokusan Odesláno 21. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 před 7 minutami, Spongebob napsal: Říkám si proč je "limitka" právě modrá a seriově dělaj ultra nudný barvy a k tomu fialovou.. Přitom modrá je obecně jedna z nejoblíbenějšicj barev..modrá, bílá, černá..k tomu bych dal fialovou limitku pro extravaganty a hotovka. Vysvětlení je asi prosté. Udělali modrou limitku, absolutně netušili, jakej poprask ty hodinky v hodinkove komunitě vyvolají. 3300 liber není málo, přesto se hned vyprodaly. Udělali teda ještě zelenou limitku. A hned byla fuč. Tak se rozhodli, že rozeslou dotazník,kde zájemci mohou projevit zájem o nelimitovane verze v odlišných barvách. Zájem byl enormní, takže spustili předobjednávky a poprvé použili systém částečné úhrady (zálohy). Prostě sami byli tím úspěchem prekvapeni. Ke cti jim jde,že ty modrý, který byly na začátku jediná limitovaná verze nereplikuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 23 minutes ago, Spongebob said: Říkám si proč je "limitka" právě modrá a seriově dělaj ultra nudný barvy a k tomu fialovou.. Přitom modrá je obecně jedna z nejoblíbenějšicj barev..modrá, bílá, černá..k tomu bych dal fialovou limitku pro extravaganty a hotovka. Moje řeč. . Absolutně te obchodní logice (jestli se tomu tak dá říkat) nerozumím. Moje by za modrou měli okamžitě. A nevadilo by mi i čekat. Takhle je jen vysponovanej aftermarket. Ale třeba se na to koukáme jen naší malou optikou a ve světě jedou ve velkém ty ostatní barvy a modrá je jen pro ten after. Ke všemu kdyz je tak dlouhá cekacka i na ty barvy co mají v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 17 minutes ago, Dokusan said: Vysvětlení je asi prosté. Udělali modrou limitku, absolutně netušili, jakej poprask ty hodinky v hodinkove komunitě vyvolají. 3300 liber není málo, přesto se hned vyprodaly. Udělali teda ještě zelenou limitku. A hned byla fuč. Tak se rozhodli, že rozeslou dotazník,kde zájemci mohou projevit zájem o nelimitovane verze v odlišných barvách. Zájem byl enormní, takže spustili předobjednávky a poprvé použili systém částečné úhrady (zálohy). Prostě sami byli tím úspěchem prekvapeni. Ke cti jim jde,že ty modrý, který byly na začátku jediná limitovaná verze nereplikuji. Může být no. Každopádně moje škoda ... Ale zase jsem ušetřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Leopardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 A za pár hodin snad na Mallorce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Pěkné, tak je tam neutop:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 @Dokusan To snad nedokáže, vždyť mají WR 300m @DarylVanHorne užij si dovču a hoď sem občas nějaké foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 @DarylVanHorne jestli jsi je nemohl nechat samotne doma tak jsi mel rict .. Ja bych je klidne pohlidal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 CWE ,první limitka. Vlnky, cibilulova ručka. To byly časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Nebyl čas, za ty tři dny jsme projeli prakticky celý ostrov a viděli vše, co stalo za to. Ve vodě byly z těch tří dnů jen 2x a vždy jsme měli na koupání max hodinu, no nebyl čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Formentor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Dnešní hodinová zastávka na kopačku a teď už v autě na letiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Stále na ruce, ale místo fotky z kanclu další foto z Mallorcy. Sobota - Palma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 V 22. 6. 2023 v 18:11, Dokusan napsal: Pěkné, tak je tam neutop:) V 23. 6. 2023 v 10:54, Lookyn napsal: @Dokusan To snad nedokáže, vždyť mají WR 300m @DarylVanHorne užij si dovču a hoď sem občas nějaké foto Krom průchodu rámem na letišti, nešly z ruky, takže po loňském koupání v 6°C v Baltu a v jezeře Como, si letos pro změnu zaplavaly ve Středozemním moři a jen v hloubce, že které bych je dokázal vylovit , a to hlavně proto, že na nějaké plavání prostě nebyl čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Trident & Titan je prostě fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Moje první Wardy od Váženého člena Chronomagu. Díky Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 2 hours ago, tlotlo22 said: Moje první Wardy od Váženého člena Chronomagu. Díky Martine Velmi pěkný kousek. Udělal jsi moc dobře! Jsem rád, že jsem nebyl v Martinově kůži a nemusel jsem se rozhodovat které musím pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 3 hodinami, tlotlo22 napsal: Moje první Wardy od Váženého člena Chronomagu. Díky Martine Taky jsem pokukoval Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Ty jsou rovnou z Wardího muzea Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se