Přejít na obsah

Jaké Wardy máte právě na ruce

Doporučené příspěvky

před 7 minutami, Spongebob napsal:

Říkám si proč je "limitka" právě modrá 🤨 a seriově dělaj ultra nudný barvy a k tomu fialovou..

Přitom modrá je obecně jedna z nejoblíbenějšicj barev..modrá, bílá, černá..k tomu bych dal fialovou limitku pro extravaganty a hotovka.

Vysvětlení je asi prosté. Udělali modrou limitku, absolutně netušili, jakej poprask ty hodinky v hodinkove komunitě vyvolají. 3300 liber není málo,  přesto se hned vyprodaly.  Udělali teda ještě zelenou limitku. A hned byla fuč.  Tak se rozhodli, že rozeslou dotazník,kde zájemci mohou projevit zájem o nelimitovane verze v odlišných barvách. Zájem byl enormní, takže spustili předobjednávky a poprvé použili systém částečné úhrady (zálohy).

Prostě sami byli tím úspěchem prekvapeni.  

Ke cti jim jde,že ty modrý, který byly na začátku jediná limitovaná verze nereplikuji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

23 minutes ago, Spongebob said:

Říkám si proč je "limitka" právě modrá 🤨 a seriově dělaj ultra nudný barvy a k tomu fialovou..

Přitom modrá je obecně jedna z nejoblíbenějšicj barev..modrá, bílá, černá..k tomu bych dal fialovou limitku pro extravaganty a hotovka.

Moje řeč. 🤷. Absolutně te obchodní logice (jestli se tomu tak dá říkat) nerozumím. Moje 💸💰 by za modrou měli okamžitě. A nevadilo by mi i čekat. Takhle je jen vysponovanej aftermarket. 

Ale třeba se na to koukáme jen naší malou optikou a ve světě jedou ve velkém ty ostatní barvy a modrá je jen pro ten after. 🤷 Ke všemu kdyz je tak dlouhá cekacka i na ty barvy co mají v nabídce. 

Odkaz ke komentáři

17 minutes ago, Dokusan said:

Vysvětlení je asi prosté. Udělali modrou limitku, absolutně netušili, jakej poprask ty hodinky v hodinkove komunitě vyvolají. 3300 liber není málo,  přesto se hned vyprodaly.  Udělali teda ještě zelenou limitku. A hned byla fuč.  Tak se rozhodli, že rozeslou dotazník,kde zájemci mohou projevit zájem o nelimitovane verze v odlišných barvách. Zájem byl enormní, takže spustili předobjednávky a poprvé použili systém částečné úhrady (zálohy).

Prostě sami byli tím úspěchem prekvapeni.  

Ke cti jim jde,že ty modrý, který byly na začátku jediná limitovaná verze nereplikuji. 

Může být no. Každopádně moje škoda ... Ale zase jsem ušetřil 

Odkaz ke komentáři

V 22. 6. 2023 v 18:11, Dokusan napsal:

Pěkné, tak je tam neutop:)

V 23. 6. 2023 v 10:54, Lookyn napsal:

@Dokusan To snad nedokáže, vždyť mají WR 300m :)

@DarylVanHorne užij si dovču a hoď sem občas nějaké foto ;)

Krom průchodu rámem na letišti, nešly z ruky, takže po loňském koupání v 6°C v Baltu a v jezeře Como, si letos pro změnu zaplavaly ve Středozemním moři 👍 a jen v hloubce, že které bych je dokázal vylovit 😇 , a to hlavně proto, že na nějaké plavání prostě nebyl čas 🤣

Odkaz ke komentáři

Trident & Titan je prostě fajn🍒👌.

IMG_20230627_134056.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...