odjinud Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Koukam, ze pritvrzujeme, tak taky prilozim pod kotel... co takhle na chodbe "zapomenout" nejakou takovouhle fleshku? https://www.zive.cz/bleskovky/tady-konci-legrace-zacina-se-prodavat-usb-killer---pro-pocitac-smrtelny-flashdisk/sc-4-a-183995/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Dá se sehnat hodně levně. Ale bál bych se aby ji nenašel někdo jiný. Tak možná s nějakým "letakem" do schránky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Já jsem v paneláku trpěl několik dlouhých let a zjistil jsem, že pokud nekoupím celý panelák nebo vlastní dům, budu trpět celý život a omezovat sebe i děti. Furt jsem řešil podobné individua, pak se nastěhoval někdo normální, tak začal řešit mě a stále dokola. Teď to nějak vyřeš, rad viz výše máš dost, kousni se do zadku jako já, kup nebo postav barák a budeš free a happy jak ten pták na obloze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 né každý má tatu jak ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 to sme to dopracovali ......bojovat se sousedem USB-éčkem a a kleštěma na dráty ....... Karel čtvrtej by vylít z kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Já jsem v paneláku trpěl několik dlouhých let a zjistil jsem, že pokud nekoupím celý panelák nebo vlastní dům, budu trpět celý život a omezovat sebe i děti. Furt jsem řešil podobné individua, pak se nastěhoval někdo normální, tak začal řešit mě a stále dokola. Teď to nějak vyřeš, rad viz výše máš dost, kousni se do zadku jako já, kup nebo postav barák a budeš free a happy jak ten pták na obloze :-) Asi tak. Za ty roky v bytě jsem poznal taky pěknou řádku individuí, polohluchá babča, ta neměla v bytě ani kousek koberce a byla zvyklá usínat u zapnutý televize, hysterická prvorodička, extraligový hokejista. Jak hokej nesleduju, tak jsem znal výsledky celý ligy.... Na ulici docela fajn lidi, ale přes zeď se to nedalo. né každý má tatu jak ty.a co ti brání si vydělat sám? Nikdo mi nic nedal a taky bydlím ve svým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 No mi nebrání nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 né každý má tatu jak ty.:-) :-) :-) jsi si to okecal a hned je dušička klidná, viď? Ještě že nevis jak to všechno je, když už mluvíme o mém úsilí a výdělku na vlastní bydlení. Upřímně by jsi nespal.... :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Já taky občas trpím. Ono by člověk řekl, že jak bydlí skoro v centru a se současnou cenou bytů v Praze to bude ok, protože někteří lidé si ty byty nebudou moc dovolit, ale ono ne.... Jak se to privatizovalo od města, tak to koupili levně a teď ani nejde zvednout fond oprav, protože si to nemůžou dovolit. Někteří dělají ochranku v obchodech atd... přitom ten jejich byt má hodnotu třeba 6 mio. Což nic proti tomu, ale někteří ti lidi jsou fakt vadní. Normálně třeba něco dělají v bytě a pak ten bordel jebnou na chodbu- však on to někdo uklidí. (například stavební suť), bordel kolem popelnic atd.. to jsem nezažil. Normálně hovada, ale ti nade mnou aspoň nevrtaj v jednu ráno od doby co jsem jim to vysvětlil Ypovým způsobem. Jsem celkem tolerantní, tak jsem to chvíli trpěl s tím, že spát stejně nejdu a jeden večer je ok.... třetí jsem to řešil slušně...atd.. Schůze jsou taky dobré.... v tom družstvu (22 členů) jich je třeba 6 normálních.... Jestli budu ještě někdy kupovat byt, tak si prvně promluvím s lidmi z BD,SVJ, velká chyba....A dům v Praze? To člověk buď jede hodinu do centra (minimálně) nebo má pozemek 50cm od stěny na každou stranu. Viz kamarád dům za 14 mil a pozemek nějakých 350m, na to dlabu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Karel čtvrtej by vylít z kůžeTen by to pochopil, nebyl to žádný lidumil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Tak pozor, dům taky nespasí vše. Štěkavej čokl, kutil s pilou / cirkulou / bruskou, sekačka, palič listí, pak naopak Tebe někdo prudí, že sekáš nebo něco pálíš, pak nějakej discofil... jen namátkou pár poznatků z chaty u Prahy, ze které se stává pomalu satelit (Zdiby). No a teď máme za sousedky 2 lesby, ty jsou fakt vypatlaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) U mě v paneláku se toho každý týden odehrálo dost, ale jasným vítězem byl jistý pan Černý, na debila vzpomínám dodnes :-) Bydlel jsem nad ním a první požadavek byl nesplachovat po desáté večer, že ho to budí. Poslal jsem ho někam, no a pak už otravoval furt. A když už jsem myslel že nemůže být hůř, tak ho udělali správcem. Všechno vygradovalo když jsem na nějaký čas odletěl, takže byt byl prázdný a já e ve schránce našel několik dopisů z bytového družstva vyzývajíc ke klidu a v tom posledním dopise mi dokonce hrozili odebráním bytu, což jsem ani nevěděl že jde když jsem ho za X tisíc koupil. No masakr řeknu Vám.....Všechno dobře nedopadlo, s bytem jo a s panem Černým také, zbavili debila funkce, no ale dostala ji za něj bývalá svině komunistická a třeba ten magor zkusil zavést povinné schůzky pod pohrůžkou symbolických pokut :-) Takže za mě štěkání, sekání a další je procházka růžovým sadem. Samozřejmě je jasné že souseda kreténa můžete chytit i v baráku, jasný, to musím zaťukat, u nás dobrý. No, život není jednoduchý :-) Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Štěkající čokl je děs, podobně jako kokrhající kohout, oboje je nejlepší uvařit a sežrat, zlatý kočky, rybičky a hadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 To mi připomíná, jak jsem rok bydlel na kolejích, spánek byl spíš mučení, snad každou hodinu nějakej debil mlátil dveřma, řval z okna, jel po chodbě na skejtu...regulérně mi z toho začalo hrabat. Další rok jsem seškrtal životní náklady na kost a pronajal půl starýho baráků na vesnici...pes a kohout za mě úplně v pohodě (ony ty zvířata mají mnohem přirozenější denní rytmus než ožralí retardi z ekonomky a fildy). Takže bych asi doporučil co african. Paneláky jsou zlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Muj boj s nocne hlucnym sousedem trval tri roky, pak se odstehoval a prisel jeste horsi. Spali jsme se spuntama v usich a ja se nakonec v kombinaci s narocnym zamestnanim nervove sesypal. Rekl jsem dost a byt prodal, nastesti hluchy babe, ktery to bylo fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Taky jsem brzy po koupi bytu zjistil, že takhle nebudu nikdy šťastný. Prodal jsem byt a jsem šťastný a to ještě ani nemáme postaveno, ale už teď jsem o mnoho šťastnější člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 27. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ono je nejhorší, ze to slyším jen ja. Ženu to nechává chladnou. Prej, kdyz to s nim budu nějak radikálněji řešit, tak pak teprve přijdou náschvály. Přitom ma rodinu a tchýni nebo mámu v bytě k tomu. On si ale pi desáté zapne komp a do dvou tam ted skoro každy den jede. Pc neslysim. Jen nadávky pica kurva hajzl di do prdele curak apod. Kdyz jsem zabusil ba zeď at se uklidní, tak on zabusil taky. Pres den tam občas řve na decka 4 a 8 let. Posila je do prdele apod. Dela v autoservise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 27. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Kde se da prosim sehnat to dálkové ovládání na vypínání pojistek a jak to funguje? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ty vole...ja myslel, ze mu je tak dvacet...a von je to fotr vod rodiny...no tak to je hodne smutnej pribeh a diskuze s nim asi veru snadna nebude...respektive to nejspis nepujde po dobrym...jako ostatne nic u tehle typu obcanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Hectore nejlepsi reseni je odhlucneni steny. Jak zde bylo nekolikrat napsano, nic moc nepomuze a zacne ti delat peklo. S idiotem nevyhrajes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se