Geodet Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 https://www.prozeny.cz/clanek/hluk-od-sousedu-co-delat-abyste-se-nezblaznili-52612?dop-ab-variant=2&seq-no=1&source=hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 hlukove izolovat jednu stenu pomuze jen castecne, se to stejne siri hlavne nosnou kci. my mame z obou stran tiche seniory beze psu a naopak my s detma jsme ti hlucni. udajne jim to neva, ale myslej si asi svoje.. akorat se obavam okamziku, az jednou odejdou..kdo tam po nich pujde. jesi to bude takova familie neco jako my, tak potes prso. a nejhorsi kdyz k nam prijede navsteva z vesnice s dalsimi haranty. dusledne tem fakanum vtloukam do hlavy, ze tady se nejeci a nedupe po schodech.kdysi jsem bydlel v panelaku. nad nama hroznej hluk od podlahy..dobu mi trvalo nez mi doslo, ze tam harant jezdil v takovym tom jezditku. furt jsem tloukl smetakem do stropu.Já už jsem tlouct přestal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 To je prostreleny? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Spíš proraženej sádroš. Slušnej úlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 To je klasika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 (upraveno) Já už jsem tlouct přestal Zkus něco měkčího, já si pořídil tohle, do panelu to dá taky pěknou prdu a neničíš si svoje... Já mu s tím chodím zabouchat (vyjímečně) i na jeho dveře do bytu. Upraveno 31. prosince 2018 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Štěkání psa je nesamostatnost. Pramení z nevhodné výchovy. Resp. žádné výchovy. Těžko s tím něco dělat, když není chuť k vzájemné dohodě. Navine je samozřejmě majitel, ne pes. Nicméně nenávist k takovému čoklovi chápu a znám.My měli 3 velké psy. Teď už jen 1. Zbytečně neštěká. Je to o vedení. Některé příspěvky mě pobavily. Strop od smetáku, magnet (resp. jeho popis...), atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Ja se musim priznat, ze mam opacny problem.Nas pes si nasel misto na spani hned u dveri. Ma vsak problem, ze brutalne chrape. Pritom je to takovy maly zachrap.Prisel za mnou soused a prosil me, jestli bych nemohl, kdyz prijdu domu ozraly, jit si lehnout do postele. A pry, proc tak casto piju. Jestli nemam nejake problemy a jak mi muze pomoct.......No.....mam zlate sousedy.......chudaci.Jak mam kuwa vysvetlit psovi at jde dal v noci od dveri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Na zacatek bude stacit, kdyz bude pes trochu min pit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Vole. Mne se zda, ze ten pes umi pouze ugrofinstinu, pac kdyz mu davam povely v cestine, tak mi nerozumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Dva povely v ugrofinstine zvladl i muj papousek! Napodruhy!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Ja se musim priznat, ze mam opacny problem.Nas pes si nasel misto na spani hned u dveri. Ma vsak problem, ze brutalne chrape. Pritom je to takovy maly zachrap.Prisel za mnou soused a prosil me, jestli bych nemohl, kdyz prijdu domu ozraly, jit si lehnout do postele. A pry, proc tak casto piju. Jestli nemam nejake problemy a jak mi muze pomoct.......No.....mam zlate sousedy.......chudaci.Jak mam kuwa vysvetlit psovi at jde dal v noci od dveri? Kavalier charles? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Psal PES. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Poloz ke dverim takovy ty kartace z umely sjezdovky, na to si nelehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Kavalier charles? Jj, to je on.Ty asi budes jeden z mych tolerantnich sousedu. Poloz ke dverim takovy ty kartace z umely sjezdovky, na to si nelehne.Tak to ho jeste neznas.Ten je schopny usnout i ve stoje, jako kun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Tak pak nejakou fakirskou podlozku... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Jj, idealne si vyrob rohozku z nekolika metrovejch list s hroty proti holubum a davej to vecer ke dverim http://shop.sitprotiholubum.cz/home/48-hk0200.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Tak nevím, jestli si děláte péči nebo to myslíte vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Klec s tygrem a nebo to přestaň házet na psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se