Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Opravdu myslíte, že  "P"  bude budit ty správné asociace?:)

"P" na Prim bude vyvolávat pouze asociace Prim. "A" na Aviatorech, také nevyvolává představu anarchofeťácké lůzy.

• Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zatím se v tomto směru neplánuje nějaká změna, to však neznamená, že by snad korunce nebyla věnována pozornost při vývoji.

Písmeno P , možná asociace, ale i asymetrie písmene zatím odrazují od takového použití.

Odesláno

Nemyslím, že by zrovna signování korunek bylo tím krokem vpřed. Mě to na těch švýcarských hodinkách připadá trochu pouťové. Myslím, že dnes máme úspěch s úplně opačným přístupem, s tvarovou čistotou a střízlivostí.

Odesláno

Například ta čistá korunka na linea l.e. je nádherná a správná, tady musím s primem naprosto souhlasit. U jiných modelů to zas až tak posoudit nemůžu, protože je nemám, ale časem na to logo jistě dojde, jen najít tu správnou formu. P bohužel taky nepovažuji za krok správným směrem.

Měli bychom dál zkoušet štěstí, je to myslím nosné téma.

Mám ještě jiný praktický postřeh ohledně korunky. Nevím, jak vám ostatním, ale pro mě je ta korunka moc malá a navíc, jak je částečně zapuštěná, nelze pohodlně natahovat hodinky. Nařizování s vytaženou korunkou je OK. TO je to úskalí, automaty prostě potřebují jinou korunku, než natahovací hodinky.

Odesláno

2CIGI

To s tím signováním korunky byl návrh "Já vím, že to neprojde" :)

S tou korunkou na Linea 40 máš pravdu, ale zase vypadá moc hezky, ta trocha nepohodlí mi nevadí.

Odesláno

Honza, taky tu trochu nepohodlí rád vydržím, ale pro příště bych to vylepšil. Když bude např. větší průměr, už by se tam mohlo logo vejít, nebo něco jiného, například řecké pí. Ludolfovo číslo, prim dělá kulaté hodinky. No nevím, ty asociace.... :) :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

To Prim: Včera jsem měl rozhovor s Vaší zaměstnankyní. řešili jsme reno mých sportů. Při té příležitosti jsme Vás vzpoměli ( samozřejmě v dobrém....) Bavili jsme se o společenských hodinkách a pod. A můj dotaz byl na mimostřednou vteřinovku. mám vás prý zkusit popíchnout. Na nás prý dáte. A ona tyto dotazy slýchá dost často. Tak co: chystáte něco takového?? ( neptám se na Spartaky, to je pro moji kasu trochu moc) já mám představu Linea a k tomu mimostředka, nerez, safír, průhled.... přesně ve Vašem duchu..

Odesláno

Která to byla?:)

Domnívám se, že v takovéto variantě s kalibrem 50 nebude problém (jediný spatřuji v nedostatku náhradních dílů na tyto strojky). Pro kalkulaci budu potřebovat vědět jen počet zájemců a přesné provedení (představu o dekoraci strojku, grafice číselníku, barvě, popisu dna, typu a barvě řemínku). Taky budu potřebovat vědět, zda strojky budou Vaše nebo z našich zásob (vždy bude levnější, když si strojky dodáte). Když bude rozumný počet a série jednotná, mohou hodinky stát cca 17-20 tisíc za kus.

Takže je to spíše na Vás.

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale nacpat "50-ku" do průměru cca 40.. Nevím, jak by to vypadalo- moc široký okraj. ( Možná jen subjektivně). Ale to je teď bohužel pro mě podružné. já uvažuju v horizontu 1-2 let. No dobře- 1 roku. Nepotřebuju solitér, ani LE, uvažuju v širší dimenzi, klidně i v seriovém provedení, třeba s Etou.. Takový pokračovatel Linea řady

Odesláno
Nemůžu si pomoct, ale nacpat "50-ku" do průměru cca 40.. Nevím, jak by to  vypadalo- moc široký okraj. ( Možná jen subjektivně). Ale to je teď bohužel pro mě podružné. já uvažuju v horizontu 1-2 let. No dobře- 1 roku. Nepotřebuju solitér, ani LE, uvažuju  v širší dimenzi, klidně i v seriovém provedení, třeba s Etou.. Takový pokračovatel Linea řady

Padesátka má průměr 25 mm, stejně jako šestašedesátka. Takže se můžeš podívat pro představu na fotky Linea l.e. CH, kterých tu je celkem dost.

Odesláno

Radimk: Není to vůbec tak hrozné. Když použiješ takové to standardní PRIM dýnko (šroubovací se zářezy, ale asi i to se šroubky) se širokým okrajem, bude strojek vidět průhledem "tak akorát".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...