Muffik Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Wow! Blahopřeju k super hodinkám a ať ten příběh dopadne tak, jak sis ho naplánoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Moc pěkný kousek. To je určitě znamení, že to AD tak pěkně synchronizoval s narozením potomka...tyhle už doma zůstanou na furt. Není nic lepšího, než takové výrazné a zásadní akvizice člověk rovněž spojí s významným životním milníkem. Ať se daří celé rodině! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 12. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Chalani dakujem! Neskor sa pochvalim aj s potomkom zatial pridam foto z @rolex instagramu. Ten cerveny detail na ciferniku je bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 12. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) Tak predsa sem len hodim jednu foto, ktoru som stihol u AD s Rolex magazinom Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Gratulujem ! A to nie len k hodinkám . Dovolím si označiť tvoju voľbu dizajnu ciferníka za sofistikovanú a to som bol dlho presvedčený , že zelená je tá naj kombinácia . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Velká gratulace. Nádherné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 9 hodinami, Tommy_PP napsal: Chalani dakujem! Neskor sa pochvalim aj s potomkom zatial pridam foto z @rolex instagramu. Ten cerveny detail na ciferniku je bomba! před 8 hodinami, Tommy_PP napsal: Tak predsa sem len hodim jednu foto, ktoru som stihol u AD s Rolex magazinom ale dpc nerob mi to, pada mi sanka dva krat za sekundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Doufám, ze je pak poradne ponosis :-)Treba tak neco jako..https://www.hodinkee.com/articles/bret-gilliam-rolex-man-with-the-golden-sub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Snad mi vydrzia 40+ rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 3 hodinami, Tommy_PP napsal: Snad mi vydrzia 40+ rokov Vydrží ,jak není člověk prase nebo nemá rizikovou práci tak vydrží ,mám 52leté gold ale jiný model a furt se mi i přez patinu a šrámy líbí a i okolí myslím uchcává ... Mají karisma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Vydrží ,jak není člověk prase nebo nemá rizikovou práci tak vydrží ,mám 52leté gold ale jiný model a furt se mi i přez patinu a šrámy líbí a i okolí myslím uchcává ... Mají karisma ...Uka.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Kolegovia, nechcem zakladat nové téma, šupnem to sem, snad nevadi. Neviete ako je to aktualne s dostupnostou Dytona 116515 (alebo aj obecne s radou Oysterflex) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Obecně 3 měsíce když jsem se naposledy ptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Před hodinou, tkol napsal: Obecně 3 měsíce když jsem se naposledy ptal. diky, takze ziadne extremne obstrukcie typu only for veryy very VIP atd.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 ne, todle nikdo nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 41 minutami, tedwine napsal: diky, takze ziadne extremne obstrukcie typu only for veryy very VIP atd.. ? Nic takového nebylo řečeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 1 minutou, JoyStick napsal: ne, todle nikdo nechce Tvl, já bych je docela chtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Právě teď, tkol napsal: Tvl, já bych je docela chtěl... Tak proč už je nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 4 minutami, JoyStick napsal: Tak proč už je nemáš? Čekám na vhodnou záminku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Blíží se páteček. Stačí ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se