Gilius Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Vím,že Quartz hodinky tady moc nejedou.......ale.......jak jsem si tu projížděl thready,tak jsem koukal,že i zarytí odpůrci baterkových hodinek by,za jistých okolností,byli ochotni nasadit některé hodinky na ruku. Co jsem tak koukal,tak jde o Breitling B1,Breitling Emergency,Omega X 33 a mašinky od Junghansu. Zapoměl jsem ještě na něco????? Nebo jinak...u kterých hodinek Vám nevadí,že jsou na baterku.....???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 mě quartz neva, ale hodinky mě musí bavit a kvarcky to mají v tomhletom ohledu u mě holt těžší - zajímavé jsou kategorie high-end quartzu, ladičkové strojky, kineticy... no a pak hodinky, kde je quartz prostě volbou "z rozumu" - na sport, víkendovky a tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Jsem laik...co je High-end quartz???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Vím,že Quartz hodinky tady moc nejedou.......ale.......jak jsem si tu projížděl thready,tak jsem koukal,že i zarytí odpůrci baterkových hodinek by,za jistých okolností,byli ochotni nasadit některé hodinky na ruku. Co jsem tak koukal,tak jde o Breitling B1,Breitling Emergency,Omega X 33 a mašinky od Junghansu. Zapoměl jsem ještě na něco????? Nebo jinak...u kterých hodinek Vám nevadí,že jsou na baterku.....???? U Junghansů opravdu jen pár konkrétních modelů a taky ještě jeden pseudoqvarz ve starších MARKách od IWC. Jinak jsi to trefil správně. . Stručně řečeno, pokud quartz nemají přidanou hodnotu třeba v podobě více neobvyklých funkcí, tak o nich nemá cenu uvažovat. Konkrétně v Emergency je cena modelu vysoko nad užitnou hodnotou, a pravidelný dvouletý servis vyjde na těžko uvěřitelných cca 8.000,- Kč. Takže po deseti letech do nich člověk vrazí dalších 40.000,- Kč. O nouzové vysílačce zabudované uvnitř asi nemá cenu psát. Ještě neexistuje případ, že by někomu zachránila život. Ale jinak to je hračka moc hezká. Ale stejnou službu udělají mnohem levnější modely. Konkrétně Aerospace, nebo několik modelů od RADO, TAG HEUER, a dalších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Jsem laik...co je High-end quartz???? studuj http://www.eta.ch/d/produkte/thermoline/01..._thermoline.pdf http://www.eta.ch/d/produkte/flatline/01012007_FLATLINE.pdf http://www.eta.ch/d/produkte/normflatline/...ormflatline.pdf http://www.eta.ch/d/produkte/trendline/010...7_trendline.pdf http://www.eta.ch/d/produkte/fashionline/0...FASHIONLINE.pdf jinak já jedu na solární pohon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 (upraveno) TAG HEUER No...třeby ty "Hujerky",které nosil Bodie z Profesionálů......*slint* 4 YPO- díky Upraveno 13. května 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Jsem laik...co je High-end quartz???? název je celkem vypovídající.. prostě to lepší co quartz může nabídnout - třeba strojky s termokompenzací, vyčerpávající informace o HEQ jsou na watchuseek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Tady to je srovnané i podle značky hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Nezapoměnte na Grand Seiko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Citizen Nighthawk, ty radio controlled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 http://www.ehodinarstvi.cz/img/galery/default/2911.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
landeron Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 nazdo, ked hovorime o hodinkach takmer vzdy mam na mysli mechanicky pohon. nie som odporcom quartz, ale skor si dam na ruku quartzky z nie moc vyznamnych firiem - tzv. imidzovky, alebo modne znacky, ktore sa vyznacuju skor dizajnom. Naopak z drahych znaciek by som urcite quartzky neuprednostnoval. ani quatrz vsak v ziadnom pripade nie je hanba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Kvarcky mám dvoje: Seiko Arctura Kinetic Perpetual a Junghans Mega 1000. S oběma naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 jinak já jedu na solární pohon Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Ahoj. Mám doma casia:o) a před měsícem a půl ZODIAC DESERT FALCON s černým ciferníkem. A spokojenost:-) Proto objednané i ženě k výročí sňatku, automatické swatch stále odkládá a pak se rozčiluje, že nějdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Toho času žádný quartzky nemám, ale připravuju jedny s primem. Myslím, že důležitý je najít jejich pravou vlastní estetiku, aby to nebyly mechaniky s elektropohonem. Skvělý jsou swatche, skageny a taky ty, co máš v avataru,co je to zač Gilius, prosím? A jaký měl bodýý? Propána o každý hvězdičce se tu ví, co nosí za hodinky (armstrong, venclovský, klaus, hadamczik, 007), ale skutečnej machr - a já nic nevim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 .... aby to nebyly mechaniky s elektropohonem. Co si pod tím mám představit? Všechny quartz s analogovým číselníkem a ručičkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Tak Bodie měl v jedno díle TagHeuer Manhattan(jsou v mém podpisu ty napravo)-jinak je Profíkům tady věnované celé vlákno( http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...hattan&st=0 ). Ty první v podpisu.....to je limitovaná edice TagHeur Monaco Gulf........*slint**slint* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 (upraveno) Tak jsem zaslinil i já, a že se mi to u konzumní zahraniční produkce nestává - hujer menheten je ta odpověď, Kamile ! Když vidím ty dnešní krotký výboje rádoby dizajnérů pod diktátem menažírků, tak si musim povzdychnout - zlatý sedmdesátky ......... Ten bodýý byl opravdu kabrňák, díky Gilius! :D že se ty DKNY nestyděj! Ale alspoň maj vkus a vědí, co kopčit, jako moje oblíbená značka, prostě gusto se nezapře ! Abych nebyl nespravedlivej, ty YPOvy džíšoky jsou jistě výplodem holyvůdských produktion dizajnérů scifi akčních trháků osmdesátých let - výtečný !! Nečitelný, ale výtečný!! Musím se ještě zastat kšuunto - taky se mi moc líběj, jen nepotřebuju znát svoji nedmořskou výšku, tepovou frekvenci a množství cholesterolu v krvi on-line. PS tohle je prima živý vlákno asi se tu zarochnim! Upraveno 15. května 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Není zač....jsou opravdu great,ale ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se