Radek124 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 (upraveno) Pánové, kdo sem vlastně přišel s tou sebemrskačskou mantrou "stydět se za quartz na ruce" ? Možná jsem divnej, ale i po pár měsících pokusů o nákazu "chronobundusem chronomagoris" zjišťuju že posvátné krávy jako Bondovky, Kyklopy, Brajtle ani Fortisy mě neoslovujou, zatímco tyhle na ruce prostě žeru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A že je to "na baterku"? Pro mě spíš plus, i mechaniky se musí každých pár let čistit a přetěsňovat - a na tyhle aspoň nepotřebuju "pračku" když pár dní odpočívají... Upraveno 20. října 2011 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Občas provětrám tyhle SWATCH Dark Phoenix. Když jdu na pivo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Pánové, kdo sem vlastně přišel s tou sebemrskačskou mantrou "stydět se za quartz na ruce" ? Možná jsem divnej, ale i po pár měsících pokusů o nákazu "chronobundusem chronomagoris" zjišťuju že posvátné krávy jako Bondovky, Kyklopy, Brajtle ani Fortisy mě neoslovujou, zatímco tyhle na ruce prostě žeru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A že je to "na baterku"? Pro mě spíš plus, i mechaniky se musí každých pár let čistit a přetěsňovat - a na tyhle aspoň nepotřebuju "pračku" když pár dní odpočívají... Ahoj, můžu se optat, co je to přesně za hodinky ? Nějak divěnse mě zobrazuje tvé foto, nevidím vlastně nic. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 traser quartzky do prace ve sklepe a vinohradua traser quartzky na jachting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Certina DS SPEL- prakticky je nesundávám, spím s nima, sprchuju, dělám s nima všechno, včetně sekání dřeva práce na zahradě - jsou nezničitelné, hodí se asi ke všemu, ale jsou to hodinky na určování času, ne, že bych se z nich nějak extra těšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 2kuncák7: Rado Sintra Chrono R13434202 ...keramika je i po 5 letech nošení bez jediného škrábance - až bude nálada tak z ní zkusím důkladně vypucovat i "depozity". Každopádně v reálu vypadají líp než na té původní fotce, jen se to celé leskne jak psí kulky ...a ty fotit v umělém světle je fakt peklo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 (upraveno) Já mám tyhle Seculus 9531.474 staré cca 1 rok, jsou určené na občasné venkovní nošení, ale vzhledem k tomu, že moje srdce nebije v rytmu quartz hodinky proleží většinu času v šuplíku, možná se za chvíli objeví ve vlákně "prodej", jinak - pokud by se i tady někomu zalíbily a toužil po nich - může napsat SZ určitě se dohodneme..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: překlep Upraveno 23. listopadu 2011 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Já střídám automaty s Certina DS Action v titanu. Na chatu, sport a pivko jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Sice je nevlastním, ale jsou to úžasné hodinky (jen bych vyměnil tah), které bych moc rád nosil. Vzhledem ke zpracování, high -end stojku, COSC, safíru, 30atm, značce atd. za bezkonkurenční cenu cca 700 dolar .. Osobně je řadím mezi špičku v qurtzových modelech a to jsme s cenou úplně někde jinde oproti Brejlím, Omegam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Nj, pěkné jsou oboje tři. Já sem radši svoje Casi nedám Si počkám, jestli něco pro budgetového Watsona nehodíte do prodeje... Já vám nevím ale na ven bych asi dražší hoďky jak 5k nevzal. Ale ony jsou ta měřítka různá. Je fakt, že dneska jsem ze skály nespadl ani jednou ale to je výjimka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRISTAL01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Omega Aqua terra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Hanowa Sealander. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Mají něco do sebe, krásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Mají něco do sebe, krásky To jsem ani netušil, že Rolex dělá Quartz ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka68 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 A proč quartz ? Protože je v mechanice prostě nedělaj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) Mají něco do sebe, krásky Ty jsou super Koukal jsem na chrono24 a kolem 50t. se dají v pohodě sehnat, ročníky cca 75-80. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) Ty jsou super Koukal jsem na chrono24 a kolem 50t. se dají v pohodě sehnat, ročníky cca 75-80. je jich několik typů a pár už se po fóru povaluje Edit: a nejhezčí je strojovna Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oťas Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 A proč quartz ? Protože je v mechanice prostě nedělaj. Tak tuhle limitku jsem nějak přehlédnul a to jsem fanda Le Mans Vypadají moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka68 Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Tak tuhle limitku jsem nějak přehlédnul a to jsem fanda Le Mans Vypadají moc dobře Vypadaj dobře a nosej se taky dobře. Na quartz je to poctivej kus železa a kaučuk je taky fajn. Když jsem je viděl poprvé na obrázku, připadalo mě to jako moc velkej bordel na ciferníku, ale když jsem je viděl na živo, neodolal jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 je jich několik typů a pár už se po fóru povaluje Edit: a nejhezčí je strojovna Teda ta strojovna je opravdu fascinující, dokonalá práce - prostě ROLEX se vším všudy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se