Přejít na obsah

Quartzky???

Gilius

Doporučené příspěvky

Pánové, kdo sem vlastně přišel s tou sebemrskačskou mantrou "stydět se za quartz na ruce" ? :sad01_anim:

Možná jsem divnej, ale i po pár měsících pokusů o nákazu "chronobundusem chronomagoris" zjišťuju že posvátné krávy jako Bondovky, Kyklopy, Brajtle ani Fortisy mě neoslovujou, zatímco tyhle na ruce prostě žeru...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A že je to "na baterku"? Pro mě spíš plus, i mechaniky se musí každých pár let čistit a přetěsňovat - a na tyhle aspoň nepotřebuju "pračku" když pár dní odpočívají... :punk:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pánové, kdo sem vlastně přišel s tou sebemrskačskou mantrou "stydět se za quartz na ruce" ? :sad01_anim:

Možná jsem divnej, ale i po pár měsících pokusů o nákazu "chronobundusem chronomagoris" zjišťuju že posvátné krávy jako Bondovky, Kyklopy, Brajtle ani Fortisy mě neoslovujou, zatímco tyhle na ruce prostě žeru...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A že je to "na baterku"? Pro mě spíš plus, i mechaniky se musí každých pár let čistit a přetěsňovat - a na tyhle aspoň nepotřebuju "pračku" když pár dní odpočívají... :punk:

Ahoj, můžu se optat, co je to přesně za hodinky ? Nějak divěnse mě zobrazuje tvé foto, nevidím vlastně nic. dík

Odkaz ke komentáři

Certina DS SPEL- prakticky je nesundávám, spím s nima, sprchuju, dělám s nima všechno, včetně sekání dřeva práce na zahradě - jsou nezničitelné,

hodí se asi ke všemu, ale jsou to hodinky na určování času, ne, že bych se z nich nějak extra těšil...

Odkaz ke komentáři

2kuncák7: Rado Sintra Chrono R13434202

...keramika je i po 5 letech nošení bez jediného škrábance - až bude nálada tak z ní zkusím důkladně vypucovat i "depozity".

Každopádně v reálu vypadají líp než na té původní fotce, jen se to celé leskne jak psí kulky ...a ty fotit v umělém světle je fakt peklo :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Já mám tyhle Seculus 9531.474 staré cca 1 rok, jsou určené na občasné venkovní nošení, ale vzhledem k tomu, že moje srdce nebije v rytmu quartz hodinky proleží většinu času v šuplíku, možná se za chvíli objeví ve vlákně "prodej", jinak - pokud by se i tady někomu zalíbily a toužil po nich - může napsat SZ určitě se dohodneme.....Posted Image

Edit: překlep

Upraveno uživatelem hirsch
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Sice je nevlastním, ale jsou to úžasné hodinky (jen bych vyměnil tah), které bych moc rád nosil. Vzhledem ke zpracování, high -end stojku, COSC, safíru, 30atm, značce atd. za bezkonkurenční cenu cca 700 dolar .. Osobně je řadím mezi špičku v qurtzových modelech a to jsme s cenou úplně někde jinde oproti Brejlím, Omegam.. :) Posted Image

Odkaz ke komentáři

Nj, pěkné jsou oboje tři. Já sem radši svoje Casi nedám :D

Si počkám, jestli něco pro budgetového Watsona nehodíte do prodeje...

Já vám nevím ale na ven bych asi dražší hoďky jak 5k nevzal. Ale ony jsou ta měřítka různá. Je fakt, že dneska jsem ze skály nespadl ani jednou ale to je výjimka.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Tak tuhle limitku jsem nějak přehlédnul a to jsem fanda Le Mans :) Vypadají moc dobře :)

Vypadaj dobře a nosej se taky dobře. Na quartz je to poctivej kus železa a kaučuk je taky fajn. Když jsem je viděl poprvé na obrázku, připadalo mě to jako moc velkej bordel na ciferníku, ale když jsem je viděl na živo, neodolal jsem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...