Funthom95 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Řešení klasického problému s rezervou nátahu - v pátek odložím, v pondělí nejede - vyřešil Vacheron po svém ...dvě frekvence, délka nátahu při přepnutí 5 Hz na 1,2 Hz až 65 dnů (na přesnost se raději neptám). Estetika je subjektivní záležitostí, mě se kombinace technického řešení a designu líbí ohromně... První link je video, všechny materiály jsou z webu VC... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 mimoradnej pocin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 narez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 presnost v sleep mode je vraj velmi dobra, maju byt ale ulozene pekne nalezato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Tvl sleep mode u mechaniky. Bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Zrovna, když jsem si začínal říkat, že už asi žádné nové komplikace nebudou, vždyť už bylo všechno vymyšlený...vytasí takovouhle bombu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Nejde o to, že se zhorší přesnost (věřím že v rozumných mezích), ale že někdo udělá takovou fičuru. A to je na mechanických hodinkách krásné... posouvat hranice, ukázat co vše je s "pár" ozubenými kolečky možné. Nikdo to nepotřebujeme, nakonec můžeme za pár euro nosit rádiem řízené digitálky, které nám změří tep, řeknou kdy máme jít na záchod nebo spát, ale toto je hodinařina a HODINKY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Jako tohle je za mě letos největší inovace... A ještě jsou úžasné!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Mám radost, že se ještě stále najdou konstruktéři s invencí. Tohle bych u mechanik nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Jako ?210.000 je sice dost, ale něco tak nádherného na ruku jsem už dlouho neviděl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Pecka nápad, kterému je věnována zasloužená pozornost... a zasloužený prostor na polovině ciferníku hodinek. Zajímalo by mne, zda časem vzniknou i civilnější verze, kde tahle šikovná komplikace už nebude tak "exhibovat" a kde spodní polovina cifru s věčným kalendářem bude mít tradičnější a diskrétnější formu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 (upraveno) jako, toto riešenie nemá chybu - winder ihneď na dvochodok by leteľ. Upraveno 14. února 2019 uživatelem Vladino125 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 14. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Mě osobně přijde skvělý ten nápad v tom, že vlastně řešili úplně jiný problém - a to, jak zajistit, aby si člověk pořád nemusel opravovat ten věčný kalendář ) Řešení je vlastně geniálně prosté a úžasné. Mám pocit, že ty skutečně objevné věci spočívají v tom, že se člověk na problém dokáže podívat trochu z jiné strany. Tohle je přesně ten případ. Jsou vynikající. Ještě doplním ten původní post - s přesností v "dlouhém" modu a snížené frekvenci jsem myslel právě to, že to ji mají VC pořešenu dost přesně nato, aby ji člověk nemusel při běžné používání řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantes Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Wow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se