Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale to je důležité vlastně u všech značek. Přesně tohle je přece důvod, proč se vrátila po dlouhé debatě možnost diskuse do inzerátů, pokud na nich někdo vidí nějaký problém. A je to tak dobře. Alespoň na Chronomagu chci mít takový ostrov jistoty, že pokud něco koupím, je to prostě košer, a pokud není, tak že o tom vím. Fair play... 

+1

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ale to je důležité vlastně u všech značek. Přesně tohle je přece důvod, proč se vrátila po dlouhé debatě možnost diskuse do inzerátů, pokud na nich někdo vidí nějaký problém. A je to tak dobře. Alespoň na Chronomagu chci mít takový ostrov jistoty, že pokud něco koupím, je to prostě košer, a pokud není, tak že o tom vím. Fair play...

Diskuze byla povolena dycky, pokud byla relevantni (podezerni na bastl, fejk, divnej puvod), diskuze o cene ale ne.

Odesláno

Diskuze byla povolena dycky, pokud byla relevantni (podezerni na bastl, fejk, divnej puvod), diskuze o cene ale ne.

přesně tak ...... naprosto zbytečná hysterie

Odesláno

Od včerejška jsem přemýšlel, co se to vlastně s Patrikem stalo. Vychladl jsem. Po zralé úvaze tedy:

Vzhledem k Patrikovu zjevnému pokusu o pozitivní rasovou diskriminaci, dále s ohledem na nepravdivé nařčení o činnosti, respektive nečinnosti moderátora, má Patrik na měsíc od Chronomagu pohov. Pokud se vrátí, a zkusí mee too, nebo něco podobného, bude to napořád. Vyčůránka, který prodává Prim šmrncnutý Parexem, do inzerátu to nenapíše, byť o tom dobře ví, a je-li odhalen, poukazuje bezdůvodně na jiné, a ještě se schovává za cizokrajné příjmení zde opravdu nechci.

Podle jeho detailu k uctu je ze stejne prdele jako ja. Takze mu nabizim dnes pokec u piva a muzeme to probrat.

Takze, Patriku, jestli chces, tak se ozvi na Hardslimer@seznam.cz a muzeme probrat problematiku sbirani Prim hodinek. ;)

Dalsi termin na chronopivo mam ve hvezdach.

Odesláno

Tohoto si na chronomagu vážím, že je tady fér prostředí, a když na neoriginalitu dílů neupozorní prodejce, tak na to upozorní někdo jiný. Díky.

Odesláno

To je fakt humorný téma. Asi jako při prodeji auta, kde mě bude někdo peskovat, že jsem neuvedl, že jsem měnil brzdový destičky a nedal tam origo ze Škoda Auto nebo že je blatník z Polska a brzdovka je taky jiná, než tam byla z výroby. Nedejbože novej lauf a taky mimo ofic. dealera Škody, to už by byla rovnou poprava :P

Odesláno

To je fakt humorný téma. Asi jako při prodeji auta, kde mě bude někdo peskovat, že jsem neuvedl, že jsem měnil brzdový destičky a nedal tam origo ze Škoda Auto nebo že je blatník z Polska a brzdovka je taky jiná, než tam byla z výroby. Nedejbože novej lauf a taky mimo ofic. dealera Škody, to už by byla rovnou poprava :P

Hmmmm. A jak bys to resil pri koupi veterana?

Odesláno

Ve vztahu k neorigoš dílům je rozdíl mezi veteránem a běžným autem? Nebo vintage hodinkama a současnou produkcí? To je teda nějaký divný, protože buď kupuju Prim a čekám, že tam bude všechno Prim nebo kupuju Prim a počítám s tím, že tam může být i náhrada. Škodovku vynecháme, když se nelíbí a můžeme debatovat třeba o X5 a originál dílech :)

Odesláno

Ve vztahu k neorigoš dílům je rozdíl mezi veteránem a běžným autem? Nebo vintage hodinkama a současnou produkcí? 

A on takový rozdíl není ?

Díly na nové věci mohou zvládnout přinejmenším autorizované servisy. Pár let jsem veteránky ,,dělal", jen tak bokem, pro plezír.  Sehnat třeba originál Weber nebo Solex do Fiata 600 nebo sadu skel, jo, to nebylo lehký... nebo světlomety... občas se zabastlilo z jiných dílů, občas Seat, Zastava, Škoda, Vaz,  občas sis prostě poradil a bastlil víc, předělávals, občas ses aftermarketu prostě neubránil. Ale projít s tím veteránskou testací bys nedokázal- uříznul by sis pořádnou ostudu a odborná veřejnost by Tě odepsala, no. Na ježdění dobrý, když to jinak nešlo, do autobazaru za pár šlupek klidně, na fiaťáckej sraz těžko a prodat kolegovi na fóru by ses neodvážil..

Odesláno

Koukam, ze ignorace uzivatele "huz46212", vzhledem k jeho "vzdy chytrym prispevkum v ruznych vlaknech" je mi, diky citacim, stejne k prdu... :frusty: .

Dalsi krmeni trolla...

Se ten "decebalismus" posledni dobrou rozmaha jako mor... :furious:

Odesláno

Strášo, to nebylo nic vuci Tobe. Pred Tebou vzdy hluboke kloneni :-).

Delas to v dobre vire... :cheers: 

Bohuzel to s trollama nelze. Je to jejich zamer vystupovat jako "obecní prudič".  

Odesláno

A on takový rozdíl není ?

Díly na nové věci mohou zvládnout přinejmenším autorizované servisy. Pár let jsem veteránky ,,dělal", jen tak bokem, pro plezír.  Sehnat třeba originál Weber nebo Solex do Fiata 600 nebo sadu skel, jo, to nebylo lehký... nebo světlomety... občas se zabastlilo z jiných dílů, občas Seat, Zastava, Škoda, Vaz,  občas sis prostě poradil a bastlil víc, předělávals, občas ses aftermarketu prostě neubránil. Ale projít s tím veteránskou testací bys nedokázal- uříznul by sis pořádnou ostudu a odborná veřejnost by Tě odepsala, no. Na ježdění dobrý, když to jinak nešlo, do autobazaru za pár šlupek klidně, na fiaťáckej sraz těžko a prodat kolegovi na fóru by ses neodvážil..

Takže když prodávám novodobý auto a pytel dílů je neorigo, tak je to cajk? Nebo vztaženo na hodinky, tak když do novodobých Prim šoupnu něco z Parexa, tak s tím problém není? Vadí to jenom u veterána/vintage? Schválně kolik se tady na fóru prodalo hodinek s vyměněným sklem, který nebylo origoš a prodávající to neuvedl. Asi nepočítaně. No nic, naštěstí nejsem prodejce a je to jenom debata na okraj :)
Odesláno

Ja teda myslim, ze prodej Primek s dilama Parexo je vejmrd, ale neni to o vintage/nevintage. Predstava, ze tady nekdo prodava Panerai s pouzdrem MM a zapomene to npsat nebo Suby s ruckama od Tisellu, tak me jima hruza uz jen kvuli tomu, ze to je nasobne drazsi nez ty Primky. Asi chapu, ze kdyz to nekdo jebne na Aukro tak na to kasle, ale stejne jako srovnani s autama, myslim, ze na nejakym autoforu at uz k veteranum nebo novym autum by se asi nekdo zastavil nad tim, ze prodava polovinu auta vybavenou nejakou druhovyrobou. A pokud to nepoznam, tak prece muzu napsat puvod neznam at muze ten druhwj bejt aspon trochu obezretnej a vedet ze jde do rizika.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...