Toblin Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Gmtčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Taky jsem je dnes provetral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Kafe z Jihlavy, borůvky z Jeseníků, hodinky ze Švýcarska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Kontiki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Kamo, vis, ze se mi nelibi, ale strasne moc ti je preju. Nakonec, kdo z nas si koupil uz ctyrikrat ty samy hodinky, ze jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Mně přijdou supr. Jak je tenkrát naskladnili u Kubsona, měli tak tyhle i ty menší verze s bombírovaným cifrem a supr ve všech barvách. A úplně nejlepší jsou prostý Kon Tiki date z tý doby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 28 minutami, Murphy97 napsal: Kamo, vis, ze se mi nelibi, ale strasne moc ti je preju. Nakonec, kdo z nas si koupil uz ctyrikrat ty samy hodinky, ze jo? Přesně tak. Proste láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 1 minutou, bandicoot napsal: Mně přijdou supr. Jak je tenkrát naskladnili u Kubsona, měli tak tyhle i ty menší verze s bombírovaným cifrem a supr ve všech barvách. A úplně nejlepší jsou prostý Kon Tiki date z tý doby. Tak o těch 42 mm s bílým cifrem jeste přemýšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Katalog z roku 1977 i s cenikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 nadherny hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Víte někdo k čemu je dobrá ta divně cejchovaná luneta? Nedaří se mi to dohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Hezkýýý, Kontiki!! Předběhls mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 před 34 minutami, shewcza napsal: Víte někdo k čemu je dobrá ta divně cejchovaná luneta? Nedaří se mi to dohledat. Je to dekompresní stupnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 (upraveno) Zjednodusene receno cisla na lunete jsou metry hloubky a na minutove stupnici odectes cas po kterej muzes zustat v dane hloubce bez toho abys pri vystupu musel provadet dekompresni zastavky tzn v hloubce 60m muzes byt 5 minut, v hloubce 27m 30minut atd... Edit. Pozde Upraveno 15. září 2020 uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Děkuji za doplnění. Zrovna jsem to hledal: The bezel sports a ceramic inlay insert with US Navy no decompression figures represented in meters of depth, an odd move considering their limited utility in a world of almost universal dive computer use. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 před 14 hodinami, shewcza napsal: Víte někdo k čemu je dobrá ta divně cejchovaná luneta? Nedaří se mi to dohledat. Je skvělý, že se k Tobě nakonec dostaly...fotky od Tebe si tyhle zaslouží a už teď se na ně těším (třeba lumeshot by jim tu slušel ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Díky za osvětu chlapci! @DaveSty díky. Zkusit se má všechno, tak zkouším:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se