clockyclock Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Ten diamant v TT subech je směšný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terazky som Chronomagorom Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Přesně - neplatí "Diamonds are the girl's best friend", ale "Demons are the girl's best friend". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Já myslím že BLNR s novým strojem je taky tutovka už :> podle instáče budou nové Milgy, úpřímně bych rád otočnou lunetu a blesk Suby bych typoval že TT dostanou novej stroj případně bude nějaká nová varianta barevná která dostane stroj. TT GMT a možná černé GMT dostanou novej stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Milgy bez blesku nejsou milgy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 vrátí lunetu?To by byla velká pecka, ale podle mě pro ně dneska nedává smysl. Kam by to zařadili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Já jsem docela napnutej, ale říkám si, že v Rolexu dají spíš prostor k inovaci hlavně těm modelům, které stagnují v prodejích. Tam bych právě Milgauss a Exp2 rozhodně zařadil ... jsou to modely, které se tísní ve výloze všech prodejců a koupit je není vůbec problém. Takže je spousta prostoru je restartovat. Taky zvýšená aktivita na Instagramu mluví jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Berte to s usmevom: Je velmi zabavne kazdy rok sledovat tieto diskusie, ci uz tu alebo vo vacsom na Rolexforums :-) Pravda je taka, ze nikto (okrem Rolex ludi) ani len netusi co sa tento rok predstavi. Spekulacie okolo Rolex Instagramu a Milgauss su nezmysel. Ak sa pozriete na Rolex Instagram posts z predchadzajuceho roku, nikde sa nepostovali GMT modely, OP atd. Naco zbytocne propagovat nieco, co sa zmeni, resp. prestane vyrabat. Pre vsetkych znalcov - cakajte do 21. Marca 2019 a dozvieme sa to vsetci o 12:00 na obed. Najvacsi ?odbornik? na novinky a modely, ktore sa prestali prave vyrabat je aj tak pan z Rolex passion report, ten sa zo 100 pokusov trafil do 1 (SD43-aj to len par dni pred BW2018) a pysi sa tym do dnes LOL Upraveno 11. února 2019 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Byl jsem dnes na obede s dvouma managerama z Rolexu. Prej bude AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Byl jsem dnes na obede s dvouma managerama z Rolexu. Prej bude AR Ty taky? Ti s kteryma jsem byl dnes ja rikali, ze bude i dynko s pruhledem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Ty taky? Ti s kteryma jsem byl dnes ja rikali, ze bude i dynko s pruhledem... Tohle jsem chtel nechat az na pristi tyden, ale kdyz uz jsi to pustil... S pruhledem a taky s AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Ty taky? Ti s kteryma jsem byl dnes ja rikali, ze bude i dynko s pruhledem... Takže nový Prince? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Nene, sportovni modely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Je fajn ze nikdo ted nevi jestli si delate prdel nebo jo... Myslim, ze pro jistotu preventivne prodam vsechny R co mam!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Beru te za slovo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Ja taky. Uz to syp do zpravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Už je načase! Tohle je kurva hoši vo nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Vsecko stary prodavam a vsecko novy beru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Mr foldeš, ty ještě žiješ?? Oukej, ty DJ za polovic beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 dlho nebolo nic nove okolo exp2. take 40mm modely by bolo zradlo ak vyjdu nove coke alebo nieco podobne, je to ajtak jedno, kedze cakacka bude do dochodku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Já jsem docela napnutej, ale říkám si, že v Rolexu dají spíš prostor k inovaci hlavně těm modelům, které stagnují v prodejích. Tam bych právě Milgauss a Exp2 rozhodně zařadil ... jsou to modely, které se tísní ve výloze všech prodejců a koupit je není vůbec problém. Takže je spousta prostoru je restartovat. Taky zvýšená aktivita na Instagramu mluví jasně Taky bych to tak tipl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se