saida Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Pánové poradˇte -rozšiřte mě obzory. Rád bych hodinky s kyklopem. Na Rolex nemám. Kdybych prodal to co mám tak asi jo,ale nejsem tip na jedny,dvoje ani troje hodinky. To by mě nestačilo.Takže R ne a ani žádnou kopírku. Hledám něco ,,jiného". Nové i vintage. Styl nepreferuji. Kdyby chtěl někdo prodat ty Longiny admirál(skládačka) co se tu periodicky prodávají tak bych měl radost a už bych nic nehledal. Díky za návrhy. Omlouvám se,jestli tu už podobné vlákno je,ale nenalezl jsem podobné. Upraveno 13. února 2019 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Chápu tedy, že chrono ne? Tam by mě i něco napadlo. Upraveno 13. února 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 začni třeba tady https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEB_enCZ834CZ834&q=watch+with+date+magnifier&tbm=isch&source=univ&safe=active&sa=X&ved=2ahUKEwj8zZuvwLjgAhVIKVAKHZRKB_oQsAR6BAgDEAE&biw=1680&bih=907 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Co třeba Glycine Airman DC-4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Kolega me predbehl, mozna bych jen doprucil trochu vernejsi predlohu, nicmene Airmanu s kyklopem je vicero... Upraveno 13. února 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Ještě doplním, že se dělají i ve verzi s 12 hodinovým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 13. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 začni třeba tady https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEB_enCZ834CZ834&q=watch+with+date+magnifier&tbm=isch&source=univ&safe=active&sa=X&ved=2ahUKEwj8zZuvwLjgAhVIKVAKHZRKB_oQsAR6BAgDEAE&biw=1680&bih=907Hm ,to mě vubec nenapadlo. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Co třeba takhle?https://www.youtube.com/watch?v=T1R8YzxWP7w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 14. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Díky za odkaz,ale raději bych něco sofistikovanějšího než kapku lepidla. Ale přiznávám,tohle mě nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Díky za odkaz,ale raději bych něco sofistikovanějšího než kapku lepidla. Ale přiznávám,tohle mě nenapadlo.Tak všechny kyklopy na safíru jsou lepené a nejsou součástí skla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se