mlsoun1 Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Druhý obchod s Vladimírem a zase vše na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Díky Vladimírovi za perfektní obchod, rychlou domluvu, bez jakýchkoliv problémů. Ať se daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Kupoval jsem jenom isofrane, obchod ale bez nejmenších problémů. Díky a příště zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrH Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 rimidalvlark ode me koupil Deep Blue. Vse v poradku, rychle reakce, zasilal platbu na ucet predem. Diky za obchod:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Vsetko tak ako ma byt, super obchod, tesim sa na dalsi a dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel0111 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Mohu jen doporučit, rychlá akce, ráno výměna SZ a v poledne jsem přebíral hodinky, stav hodinek přesně jak bylo uvedeno v inzerci, za mne děkuji, ať je více takových Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Vše v naprostém pořádku. Doporučuji a děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Rychlovka a vše v nejlepším pořádku. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Vše v naprostém pořádku. Doporučuji a díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Menší obchod, nicméně ukázková domluva a rychlá platba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 S VLaďou je to OK, doladili jsme obchod, hodinky jsem mu přivezl, pokecali jsme a vše v naprostém pořádku. Děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Vsetko bolo super. Balenie nadstandard a tiez aj komunikacia. Urcite mozem len odporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Blesková komunikace a rychlé vyřízení celé akce, takže za mě naprosto super a kdykoli znovu Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Díky Laďovi za fajn a rychlej obchod, coby kupujícího ho můžu jedině doporučit, rychlá, jasná domluva, platba obratem, takto to má vypadat. Díky a někdy rád znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Nemohu jinak, než se přidat k ostatním a potvrdit, že obchod s Laďou byl na jedničku. Rychlá a férová komunikace, blesková platba. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Těžká pohoda Díky za kšeftík a zas někdy snake doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Perfektní domluva, žádné zbytečné průtahy a rychle zaslané hodinky. Mohu jedině doporučit! Díky za obchod a zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Druhý obchod a tentokrát jsem nakupoval já od Ládi a opět blesková a stoprocentní práce. Díky Láďo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Super domluva, rychlé zaslání, děkuji za obchod a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Super rychlý obchod. Vše v pořádku a rozhodně doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se