vanil Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Chtěl jsem se zeptat jakou s tím máte zkušenost. Za mne musím říci už nikdy.
Gilius Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Proč??? Už jsem tak posílal vícekráte(tedy...ne hodinky) a nikdy problém.
koblih69 Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Chtěl jsem se zeptat jakou s tím máte zkušenost. Za mne musím říci už nikdy. 100% pozitivní
Návštěvník YPO Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 já se v tom podtitulu nějak neorientuji "Hodinky jsou doručeny, peníze ne" = to snad ani nelze pokud je to na dobírku nebo ano ? x případně omluvte mou neznalost ,jsem velký nepřítel české pošty
snake Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 já se v tom podtitulu nějak neorientuji "Hodinky jsou doručeny, peníze ne" = to snad ani nelze pokud je to na dobírku nebo ano ? x případně omluvte mou neznalost ,jsem velký nepřítel české pošty Taky to nechápu,protože jestli je to na dobírku,musí to ten adresát zaplatit-pak to teprve dostane...chyba by musela být v poště,která asi nepřevedla peníze na účet (nebo nedorazily na adresu)...jinak nevím(poštou celkem často posílám a problémy tam jsou,ale co dělat )
vanil Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2008 hm logika je to správná, ale je to tak
Návštěvník Kamil Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 hm logika je to správná, ale je to tak Ale co je tak? Nějak tomu nerozumím. Ty jsi posílal hodinky a příjemce ti potvrdil doručení a peníze nemáš? V jakém časovém rozmezí?
vor Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 Ono taky nějakej čas trvá, než Ti pošta převede peníze.
Patrik Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Chtěl jsem se zeptat jakou s tím máte zkušenost. Za mne musím říci už nikdy. Reklamovat na poště. Pošta má dvě možnosti - tvrdit, že balík nebyl doručen / je ztracen a pak vyplatit pojistnou částku na kterou byl pojištěn, nebo poslat dobírkovou částku. Stalo se nám v minulé firmě, že pošta zapomněla poslat dobírkovou částku, po upozornění jí ale poslala.
Godin Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Byl bych v klidu, už jsem čekal na převod po dobírce i měsíc.
Honza49 Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Posíláme poštou dobírky skoro denně. Nepamatuji se, kdy byl problém. Ale někdy to trvá dost dlouho.
lolohh Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Vždy jsem byl příjemce, který platil. Vždy v pohodě a nepamatuji si, že by si druhá strana kdy na něco stěžovala. Nechceš se vanile o problému trošku rozepsat?
kubson Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 když doručovatel ztratí poukázku, tak se to stane snadno... je třeba podat reklamaci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se