Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

já se v tom podtitulu nějak neorientuji "Hodinky jsou doručeny, peníze ne" = to snad ani nelze pokud je to na dobírku nebo ano ? x případně omluvte mou neznalost ,jsem velký nepřítel české pošty ;)

Odesláno
já se v tom podtitulu nějak neorientuji "Hodinky jsou doručeny, peníze ne" = to snad ani nelze pokud je to na dobírku nebo ano ? x případně omluvte mou neznalost ,jsem velký nepřítel české pošty ;)

Taky to nechápu,protože jestli je to na dobírku,musí to ten adresát zaplatit-pak to teprve dostane...chyba by musela být v poště,která asi nepřevedla peníze na účet (nebo nedorazily na adresu)...jinak nevím(poštou celkem často posílám a problémy tam jsou,ale co dělat :( )

Návštěvník Kamil
Odesláno
hm logika je to správná, ale je to tak

Ale co je tak? Nějak tomu nerozumím.:(

Ty jsi posílal hodinky a příjemce ti potvrdil doručení a peníze nemáš? V jakém časovém rozmezí?

Odesláno
Chtěl jsem se zeptat jakou s tím máte zkušenost. Za mne musím říci už nikdy.

Reklamovat na poště. Pošta má dvě možnosti - tvrdit, že balík nebyl doručen / je ztracen a pak vyplatit pojistnou částku na kterou byl pojištěn, nebo poslat dobírkovou částku.

Stalo se nám v minulé firmě, že pošta zapomněla poslat dobírkovou částku, po upozornění jí ale poslala.

Odesláno

Vždy jsem byl příjemce, který platil. Vždy v pohodě a nepamatuji si, že by si druhá strana kdy na něco stěžovala.

Nechceš se vanile o problému trošku rozepsat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...