Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
  gas napsal:
hodinky si dlouho vybírám a kupuju si je nové, použité bych nekoupil, nedovedu to zdůvodnit, neměl bych dobrý pocit, i když možná od YPA jo, většinou týden staré a dvakrát na ruce :D

já jsem taky divnej :D - jdu si otevřít láhev vína než mě napíchnou :lol2: :lol2: :lol2:

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Me by to taky nikdy nenapadlo, kdyby tak nezareagoval typ na mwr foru.

Ja mam skoro jenom vojenske. Napadlo me, ze jejich puvodni majitel s nima na ruce treba zabijel ci delal kdovi co sileneho, nez je prodal do nejake zastavarny a pak se pres prekupnika dostaly az ke me. Ale ze by v nich neco zustalo? Ted kdyz na tom premyslim, neco na tom bude. Jak jinak vysvetlit, ze nektere hodinky nosim radeji nez jine? O designu to nebude.

Odesláno

Podle mého názoru to lze zhrnout takhle.

Člověk má například z nějaké staré věci dobrý čí špatný pocit/cit. Na někoho to nepůsobí.

Jinak jsem slyšel teorii, že pokud někdo nosí věc po někom, tak ten původní majitel se na něj může nějak napojit, opačně to nelze.

Odesláno (upraveno)

Mám doma kapesní hodinky. Jsou asi 1 světová. Byly vykopaný u Mezilaborec na východním Slovensku. Hodinky jsou prostřelený kulkou. Voják, který je měl v kapse u kalhot asi nepřežil. No mám zvláštní pocity, když je vemu do ruky.

Upraveno uživatelem pepik
Odesláno (upraveno)
  gas napsal:
hodinky si dlouho vybírám a kupuju si je nové, použité bych nekoupil, nedovedu to zdůvodnit, neměl bych dobrý pocit, i když možná od YPA jo, většinou týden staré a dvakrát na ruce :D

Já kupuju i hodinky použité, ale posílám je jednomu maníkovi na "odkarmizaci". Dělá to v Austrálii, a jedinej problém je, že pak platím dvakrát DPHcko. Jednou při koupi, a podruhý po dekarmizaci. Ale za to očištění to stojí. Nerad bych aby mě třeba Rolexky s diamantovou lunetou a tygřím vzorem na ciferníku, v noci strašily svým bestiálním majitelem. Takhle mám svoji jistotu, i když je stejně pro sichr strčím na hodinu do louhu, a potom ještě na dvacet minut do keramický pece :withstupid: .

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Což u hodinek, když objevíš jetý hodinky je to v pohodě i se špatnou karmou, ale co u ženskejch? Tam pokud budeš chtít nepoužitou a bez karmy tak to dneska hraničí s pedofilií :bag: S ohledem na tuto skutečnost kupuju jetý hodinky a co se týká jetých milenek tak když zachrastí klíče dělám, že spravuju karmu....

Odesláno (upraveno)

Jinak ja pouzity hodinky vzdycky koupim a hned jak mi prijdou tak je pro jistotu vyhodim aby se na me nepreneslo zadne zle proroctvi puvodniho majitele, uz vsak dale neresim co s nimi bude delat dalsi pripadny nalezce - v tu chvili je ta spatna karma jeho problem ne muj :)

Ale ted vazne, fakt tady je nekdo kdo pouzite hodinky nejak takhle ocistuje? ;) Jak to mate potom napriklad s ojetym autem? To mu nejdriv sundate lak, nechate ho prelakovat, vyndate sedacky a palubovku a koupite tam nejakou novou nebo ji prelestite nejakou radioaktivni chemikalii aby to vypalilo zlou karmu do ztracena? ;)

Cybera nepocitam u toho je jasny, ze tyhle procedury podstupuje zcela dobrovolne a bez natlaku ;)

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno

A kruci! To je zase téma! Věřím na různé věci, ale tohle??? No proč ne. V každém případě jakákoli věc s "legendou" působí záhadněji. My lidé se prostě rádi bojíme a strašíme. No a v tomto případě platí: "co člověk, to názor". A taky si plno věcí na základě legendy dokážeme vsugerovat.

Na druhou stranu, občas propláchnout lihovinou mozek je taky dobrý ;) Říkám tomu defragmentace a prostě několikrát za rok musím :wine: .

Odesláno

Jako sranda dobré, bohužel je čím dál víc lidí, co nepoužívají zdravý rozum a věří takovým blbostem. A pak mají prostor různí podvodníci, kteří na tom vydělávají. Vždycky si představím Čmaňu Zedníčka, jak v básnících točí pérem :D Nejlíp se prodává, co nejde ověřit. Pak není možné ani reklamovat.

Odesláno

Špatnou karmu spolehlivě odstraní žabí moč nasbíraná o Svatojánské noci, problém je v tom, že odstraní jakokoliv tedy i dobrou

Návštěvník Snow
Odesláno
  YPO napsal:
přeci
:)

To je vocas :jawdrop: :lol2: , síla je také smích veselé veverky .

Odesláno
  gas napsal:

Hodinky kupuju jedině od YPA, přicházejí ke mně nabité pozitivní energií. Dělají ze mně lepšího člověka. YPO, Fortis Pilot Profesional potřebují nabít, zajdeme v úterý na oběd? :thumbsup_anim:

Odesláno

Věřím tomu, že každá věc s sebou nese i to, co na první pohled není vidět. Myslím ale, že to poznají spíše osoby citlivější na vnější podněty. Před rokem jsem měl na ruce náramek z doby bronzové, starý 3600 let a byl to zvláštní pocit, takové mikro vibrace. Nedá se to přesně popsat. Pro hodně lidí budu pochopitelně magor (s tím počítám). Ale ten náramek má skutečně velký energetický potenciál. Nevšiml jsme si toho jenom já. NIC jsem si nevsugeroval, každý to řekl nezávisle na sobě, to že cítí určitý přenos energie. Lidi, kteří jsou převážně materialisticky zaměření a nebo např. hospodští ožralové ten přenos s velkou pravděpodobností nepocítí.

Osobně bych hodinky, které měl na sobě za WWII voják a zabil mnoho lidí nenosil. Nikomu nevnucuji můj názor. Prostě věřím, že staré předměty v sobě něco mají. Pro někoho je to blbost, pro někoho zase ne a tak to má být. Kdyby všichni přemýšleli stejně, tak by byla asi docela nuda. ;)

Odesláno
  Cyber napsal:
Já kupuju i hodinky použité, ale posílám je jednomu maníkovi na "odkarmizaci". Dělá to v Austrálii, a jedinej problém je, že pak platím dvakrát DPHcko. Jednou při koupi, a podruhý po dekarmizaci. Ale za to očištění to stojí. Nerad bych aby mě třeba Rolexky s diamantovou lunetou a tygřím vzorem na ciferníku, v noci strašily svým bestiálním majitelem. Takhle mám svoji jistotu, i když je stejně pro sichr strčím na hodinu do louhu, a potom ještě na dvacet minut do keramický pece :withstupid: .

ha ha ha ...

Odesláno

Je mnoho věcí,že kterých si dělám prdel,jsem atheista,hodinky od masového vraha/ pokud by se mě líbily/ bych klidně nosil/ ale když jsem byl v Jeruzalému,a stál u Západní zdi Šalamounova paláce která bývá označována jako zeď nářků, měl jsem pocity které nedokáži popsat,musí tam být skutečně nějaký náboj,byl to nejsilnější zážitek z Izraele.Tak nevím

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...