jumo Odesláno 19. května 2006 Nahlásit Odesláno 19. května 2006 Pred dvoma rokmi som si kupil hodinky CITIZEN BK3640-56EE. Bol som s nimi velmi spokojny co sa tyka presnosti, vzhladu a rozmerov. Ovsem po cca pol roku zacali blbnut - obcas sa zastavili a meskali aj pol hodinu denne, ked som ich nastavil, tak zase par dni isli v pohode a potom zase blbli. Asi slaba baterka. Tak som to reklamoval a zase som ich pouzival tak pol az 3/4 roka a zase ta ista chyba. Po tretej reklamacii som chvilu plaval v bazene a hodinky boli plne vody (zle ich zavreli v servise). Tak mi v predajni vratili peniaze a ja teraz stojim pred rozhodnutim kupit si nejake nove. Uz asi nechcem quartz, pretoze sa bojim, ze mi to zase nejaky expert - hodinar pri vymene baterky zle uzavrie. Preto som sa po dlhom uvazovani rozhodol kupit si automaty a to CITIZEN NY0040-09EB. Chcem sa opytat ci ich niekto z vas ma, pripadne ci mi vie o nich nieco blizsie napiast. Hlavne by ma zaujimala ich presnost v praxi. Na internete uvadzaju +- 20sec/den. Je to dobra presnost v tejto cenovej relacii? Vsade ich ponukaju s gumenym remienkom, ale tu: http://www.larrybiggs.net/scwf/index.php?m...0&id=1114819657 ich chlapik kupil s kovovym, lenze tam nepise ze kde. Nevie mi niekto poradit? A este sa chcem opytat, ze v pripade ak by som si ich kupil zo zahranicia, ako sa vybavuje pripadna reklamacia? Treba to poslat tam odkial som to kupil, alebo to mozem dat do nejakeho autorizovaneho servisu tu na Slovensku? Vopred dakujem za vase odpovede Jumo
jumo Odesláno 26. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2006 Tak som si ich teda nakoniec kupil aj bez toho, ze by mi k tomu niekto nieco povedal tu na fore. Objednaval som ich na stranke https://www.newatch.com a od casu ked im prisli peniaze na ucet som ich mal do 24 hod doma. Mam z nich velku radost. Vyzeraju robusne a odolne.
jumo Odesláno 30. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Tak som to meral a zistil som, ze za 36 hod meskaju 3-4 sec. To je celkom slusne, nie?
jumo Odesláno 30. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Tak tu je k tomu nejaka recenzia. Po jej precitani som sa utvrdil v tom, ze som dobre kupil :-)))) http://www.christophlorenz.de/watch/review...s/promaster.php
Ondraj Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Docela dobrý příspěvkový monolog :-)
jumo Odesláno 30. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Myslel som ze to totiz bude niekoho zaujimat, ale asi nie.
Duke650 Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 To se pleteš, že by to nikoho nezajímalo. Já si to třeba průběžně čtu - ne vždy cítím nutkavou potřebu odepsat :-)
jumo Odesláno 30. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Duke650: tak to som rad ze to nepisem zbytocne :-)
legoxx Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 tiez som si precital, pozrel obrazky a tak..:-)
PEtrS Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Taky procitam - ty hodinky nejsou vubec spatne
gandalf Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Já tě čtu taky :-)). Tak piš dál, prosím.
jumo Odesláno 31. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2006 Jeeeej chlapci ani neviete aku ste mi urobili radost. Ide o to ze ja som bol vzdy od malicka zatazeny na hodinky a netusil som ze takych pacientov je viac. Dozvedel som sa to az nedavno ked som objavil toto forum :-)) Inak k tym mojim hodinkam. Ja som si objednal konkretne model NY0040-50E (http://www.newatch.com/tienda/product_info.php/products_id/1323/language/es). Rozdiel medzi spominanym NY0040-09EB (ktore som povodne chcel) je len v tom ze tie moje maju kovovy remienok. Objavil som ich az na poslednu chvilu a som rad, pretoze som nechcel gumeny. Fakt sa mi velmi pacia a po tej kratkej dobe co ich mam som s nimi maximalne spokojny (tuk, tuk, tuk). Maju vsak jednu nevyhodu. Vzdy ked chcem vediet kolko je hodin, tak sa na ne musim pozriet 2x!! Zistil som ze je to preto, lebo 1.x sa vzdy pozeram na hodinky a neregistrujem aky je cas a ked zvesim ruku, spomeniem si ze som vlastne chcel vediet kolko je hodin a tak sa pozriem znova a uz si davam pozor aby som ten cas odcital. Ved to asi poznate :-))))))))))))
jumo Odesláno 31. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2006 A este nieco - som v tychto vecia malo skuseny tak sa chcem spytat niekoho z vas, pretoze nikde na internete sa mi to nepodarilo najst. Mam 3 otazky: -su tie moje hodinky odolne aj voci slanej vode? (predopkladam ze ano) -daju sa natahovat rucne? Ono s korunkou ked tocim, tak to vydava taky zvuk ako keby sa natahovali ale neviem ci sa naozaj natahuju a v navode som sa to nedocital -nema niekto fotku (pripadne detailny nakres) kalibru 8203? Chcel by som vediet ako to vlastne funguje
steel Odesláno 31. května 2006 Nahlásit Odesláno 31. května 2006 nedaji se natahovat rucne, mam jedny doma
Viktor Odesláno 31. května 2006 Nahlásit Odesláno 31. května 2006 Strojky Miyota 82xx se dají natahovat ručně, ale nemají "hacking" - při vytažené korunce se nezastavuje vteřinovka. Fakt je, že natahování je takové "gumové" , jde zlehka a je to pocitově velmi vzdálené i třeba Primkám. Slaná voda je OK, jen se doporučuje po plavání/potápění v moři hodinky opláchnout sladkou vodou. Tady je přehled kalibrů Miyota, dají se tam stáhnout soubory se specifikacemi a obrázky. Současný model s dnem v týdnu a datem je 8205, ale velké rozdíly od 8203 tam nebudou. http://www.citizen.co.jp/miyota_mvt/downlo...index.html#8205
steel Odesláno 31. května 2006 Nahlásit Odesláno 31. května 2006 rucni natahovani - tak to se podivam, je fakt, ze ty hodinky nenosim - jsou moc tezke; vim, ze to patri jinam, ale kdyby mel nekdo zajem o koupi - jsou s kaucukovym reminkem :-)
jumo Odesláno 31. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2006 Viktor: diky za tu stranku a za ostatne info, uz som si to stiahol :-)) To ze nemaju hacking mi nevadi, len neviem ako dlho ich treba natahovat. Ma sa to po case zastavit, alebo tym mozem tocit donekonecna? Asi to natahovat nikdy nebudem, pretoze hodinky nosim denne, pytam sa len zo zvedavosti.
PEtrS Odesláno 31. května 2006 Nahlásit Odesláno 31. května 2006 jumo napsal: Ma sa to po case zastavit, alebo tym mozem tocit donekonecna? Asi to natahovat nikdy nebudem, pretoze hodinky nosim denne, pytam sa len zo zvedavosti. Pokud vim, tak automaty maji pojistku proti "prenatazeni", takze se pri rucnim natahovani nakonec korunka nezastavi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se