wawrik Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 (upraveno) Pokud jde o prodej, tak klíčové je pro ně Japonsko a USA.Určite? A kde je Čína? Nerýpem, pýtam sa. Chápem animozitu Číňanov voči Japoncom, ale čakal by som, že to je dnes tak veľký a bohatý hodinkový trh, že tých Amíkov aj u japonského Seika preští. Edit: Aha, tak McS ma predbehol, pýta sa to isté... Upraveno 30. března 2019 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Máte oba samozřejmě pravdu, na Čínu jsem trochu zapomněl. Ta je ohromně důležitá pro skoro každou značku. V USA ale udělali velký změny, na Seiko až nečekaný, proto to beru po domácím trhu jako klíčovou oblast.Mimochodem, při návštěvě Japonska mě překvapila informace, že hodně Credor Sonnerie a Repeateru prodávají do JV Asie. Vlastně se člověk nemůže divit, že to do Evropy nechtějí dovézt ani na výstavu na ukázku. Nemají důvod, kapacitu spolehlivě vyprodají jinde. Vojto, mas nejaku znalost o nejakom/pribliznom pomere GS kusov predanych vyslovene fanusikom , wus a chmagu a podobnych for a ludi z ulice? toto by ma fakt zaujimalo.Z globálních statistik vyplývá, že členové WUS nakoupili..... Ne, takové statistiky samozřejmě neexistují To nemůžeš nikdy podchytit. Maximálně to můžu odhadnout v českém prostředí, kdy Seiko určitě mělo velmi dobrý rok. A mohlo by to být i lepší, ale naráží se na problém limitovaných edic a alokace kusů pro trh - třeba na sbgh267 se stály fronty, poptávku nešlo uspokojit. To samý platí pro Snowflake, které Seiko není schopné dodat. A Chronomag v prodejích nehrál moc velkou roli. Něco proběhlo, nějaké kousky tu jsou, ale prim hrají lidi mimo. Ti, kdo byli zvyklí kupovat si Omegu, TAG Heuer apod., když se dostanou ke GS a něco málo o hodinkách ví, tak jsou z nich nadšení. Jasně, my tu furt brbláme nad sponami a že náramky by mohly být lepší, ale to jsou věci, které většina lidí neřeší a ani k nim nikdy nedojde. GS už dávno nejsou hodinky, kterých se vyrobí pár tisíc ročně a koupí si je jen znalci. To by se ten koncept moc neuživil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 jasnacka, diky za info. Odhad uplne postacuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 dobrý info a fotos, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 GS už dávno nejsou hodinky, kterých se vyrobí pár tisíc ročně a koupí si je jen znalci. To by se ten koncept moc neuživil.Tak tohle je pro mě zajímavý, já GS chápal právě jen jako malosériovej teaser, kterej v praxi pak prodává statisíce pětek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Tak to vypadá, že bude Basel 2020 bez Seika. To tam za chvilku nebudou mít už nikoho https://watchesbysjx.com/2019/11/seiko-leaves-baselworld-2020.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Třeba ten ušetřený čas a peníze budou věnovat budování normální servisní sítě. Baterky na výměnu i po záruce fakt musí do DE? WTF. Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Tak víš jak to je, Deutschland Deutschland uber alles... a navíc tobě se v těch GSkách už radši nikdo ani hrabat nechce Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Jsem tam byl zrovna dneska se SBGV019 a myslel jsem, že odejdu s novou, kousl bych i Energizer Ke cti Koscomu patří, že (aspoň zatím) doživotní výměnu baterky ctí i za těchhle pro sebe dost nevýhodných podmínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Teda ja mam ucast Seiko na vystave dost na haku...ale to chcete povedat, ze mi v tuna baterku nevymenia napr. v Koscome vratane tlakovky? A teda ta ani nemusi byt na 1000m :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Jen GS ... teda pokud vím Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) nasadit gumu do Londyna, baterku vymenit niekam do Nemecka...globalizacia proste edit: tah, guma, silikon Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Zaoomínáš na NL (tam jsem jedny taky měl) a pak už si to jen jet hodit do JP do toho slavného selbstmord lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se