vraby Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Zdar kluci Hledám pilotky 44mm , bez loga a cifr A? Vím o Steinhart s logo nebo titan bez,ale to nechci protože to dýnko mi tam nesedí. Najdeme něco dalšího, díky.
bandicoot Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Myslím takhle z hlavy, že Archimede má neco většího. Ale zrovna ty nemaj lumi na vteřinovce.
Maxel Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Alpina? edit: sry, rychle čtu ? no logo
pepyczek Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 45 mm je už moc?https://www.laco-watches.com/en/watches/pilot-watch-original/pilot-watch-saarbruecken-45mm-automatic
Maxel Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Jinak jak Archimede, tak Laco co sem zběžně projel chronoshop maj buď 42 nebo pak až 45mm.
vraby Odesláno 13. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Důležitý faktor je do 15 litrů, jsem opomněl napsat aby to nebylo tak jednoduché.
vraby Odesláno 13. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Ať hledám jak hledám tak to vychází na Steinhart ?
Maxel Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Buď. Anebo je tam dycky nějakej kompromis. Ačkoliv tady bych ten milimetr neřešil a šel do nic. Tisell Type A 43mm. https://www.nejpanskehodinky.cz/letecke-hodinky/tisell-pilot-type-a-43-mm/
vraby Odesláno 15. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2019 Měl jsem Tisell B cifr.Nejsou špatné,ale jiskra nepřeskočila. Ten průhled a lumi taky nic moc,jestli si dobře pametám.
vraby Odesláno 17. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 tak které ty 44? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 17. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 Nedal by někdo svoje fotky hodinek? Díky.
Myllo Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Ja som spokojny aj so Steinhardami, aj ked rozmyslam prechod na IWC .Fajn hodinky na normalny den, velmi dobra citalenost, unitas je relativne presny, robi ca -10sek/den, urcite by sa dal trosku este doladit, vyhovuje mi manualny natahCo mi chyba je hacking sekundovky, a este mozno datum, ale celkovo ich odporucam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 19. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Titanofky to nebudou,viděl jsem pár fotek použitých. 44 asi tedy Steinhart ocel a nebo i 42 Laco použité,občas se tu na ně dá narazit za příznivou cenu,ty se jinak nosí díky těm nožičkám.
vraby Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Víceméně je to jasné,stejně si tu plkám sám. 44 Štajny to 42 Laco. Chvilku to nechám otevřené kdyby přišla nějaká nabídka,poté zamknu a něco pokupím.
bandicoot Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 U mě zásadní roli hraje proporčnost a tvar ruček. Mnohý B-Uhr dobrých značek tohle diskvalifikuje.
vraby Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Nositelné budou více ty Štajny co. Laco už jsem měl,Stowa také ale malé 40. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.