Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Když o tom tak přemejšlim, v kosmu se datumka může celkem hodit, ne? Já bych se asi nepřenesl přes ten tah s lesklými kraji článků.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Tos mě teda dostal. Musel jsem vstát od počítače a jít se mrknout, jestli mám ten samej tah. A mám! Ale v reálu to rozhodně tak nebije do očí, jako na týhle fotce. :D

Odesláno
co to je? to je paráda! tyhle by řešily mé dva hlavní problémy s mw - ruční nátah a absence datumovky!

Hmmm, škoda, mají dva zásadní nedostatky; automat a datumovku ;)

P.S. Miluji ranní nátah strojku a již nevidím na datum (mladá fešná očařka před dvěma roky pravila: 1 a 1/4 dioptrie - co se divíte, ve vašem věku je to normální :thumbsdown_anim: )

Odesláno
korunka se strašně špatně drží, aspoň mě...

Jakube, tomu nerozumím, je fakt, že obecně u všech chronografů s ručním nátahem to jde hůř, ale když opřeš bříško palce o sklíčko a ukazovákem šmrdláš semtam, je to hned :thumbsup_anim: ... sakra, to vypadá jak ze slabikáře pro natahování hodin :oneeyed02:

;)

Odesláno (upraveno)
Jakube, tomu nerozumím, je fakt, že obecně u všech chronografů s ručním nátahem to jde hůř, ale když opřeš bříško palce o sklíčko a ukazovákem šmrdláš semtam, je to hned :thumbsup_anim: ... sakra, to vypadá jak ze slabikáře pro natahování hodin :oneeyed02:

;)

pár můnvočů jsem už v pazourech měl

edit: datum a automatický nátah, jsou věci, které na hodinkách, jež mám nosit každodenně, chci mít

natahování mě na těchto hodinkách vždy štvalo, asi jsem blbý nebo mám levé ruce

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno

Libi se mi velmi, zacinam se tesit ;) Co se tyce data beru to jako velkou vyhodu, i se mi libi jak je zakomponovane do ciferniku (to se mi na vsech Omegach s chronografem co to takhle maji libi), ale automat bych asi take vymenil za rucni natah, kdyz jsem moonwatche mel, tak me natahovani bavilo a nebral jsem to jako nevyhodu a korunka mi na to vyhovovala takova jaka tam byla - proste tam patri a pro me to bylo idealni ;) I kdyz pokud by to zase byly ty temer jediny hodinky na noseni tak bych ten automat asi taky snesl.. ;)

Odesláno
pár můnvočů jsem už v pazourech měl

edit: datum a automatický nátah, jsou věci, které na hodinkách, jež mám nosit každodenně, chci mít

natahování mě na těchto hodinkách vždy štvalo, asi jsem blbý nebo mám levé ruce

:thumbsup_anim: kubsone, zcela určitě nejsi blbý, ani levé ruce nemáš... že by mladý? ani to asi nehraje roli... tak možná proto se vyrábí tolik hodinek, že pro kždého trošku... sakra, před 14-ti dny jsem byl jsem byl v Č.Těšíně a nenapadlo mě se u tebe stavit... škoda, nu, někdu přístě. Jirka

Odesláno
tak možná proto se vyrábí tolik hodinek, že pro kždého trošku...

právě že o MW jsem si dlouho myslel, že jsou pro mě ty Pravé, ale zmíněné drobné výhrady, mě začaly nahlodávat... jinak jsou pořád vysoko na mém wishlist-u - tyhle nové asi skočí na první místo, ale obávám se že cena pro mě bude mimo dostřel :(

Odesláno
právě že o MW jsem si dlouho myslel, že jsou pro mě ty Pravé, ale zmíněné drobné výhrady, mě začaly nahlodávat... jinak jsou pořád vysoko na mém wishlist-u - tyhle nové asi skočí na první místo, ale obávám se že cena pro mě bude mimo dostřel :(

:smile_anim:

Odesláno

No - kdyby to nebyl (jak se domnívám) jasný signál od Omegy, tak nevím, proč tomu říkají Moonwatch - byla by to jen další (větší a jistě dokanalejší, ale i dražší) varianta Reduced.

Ale myslím si, že to signál je (Reduced by jako Monwatch nikoho nenapadlo označit) a spolu s autorem článku v odkazu výše se bojím, že to je předzvěst zániku klasických Moonwatchů. Na druhou stranu si říkám, co by pak dělal Swatch Group s Lemanií - zavřel by fabriku?

Hodinky s datumkou se mi obecně líbí míň než bez, i když uznávám praktičnost - když se z někým bavím ve stylu ".... tak dneska máme ......." instiktivně vždycky kouknu na levou ruku s hodinkama ( a pak na mobil, když tam datumka není :), ale bez datumky mi přijde číselník čistší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...