Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 164
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
rorda: S tím Barošem máš pravdu, napsal jsem to špatně... Spíše jsem to napsal ve smutku- nasranosti, že se tak vytratil :(
Bohužel, ale dle mě už to tak zůstane, nikdy se do svý předchozí formy nedostane, bude jen paběrkovat ... Je to o hlavě, už dva, tři roky je totiž mistr světa, co umí všechno a nemusí na sobě dál pracovat ... Aspoň to trvrdí ti z jeho okolí, co ho dobře znaj ...

Odesláno

Co se Barose tyka, tak souhlas, ale Fenin z formy... uvedom si, ze tomu klukovi je 19 nebo 20, dal za pul sezony 4 goly v nemecky lize... to mi prijde docela OK, navic vsichni vime prd, nevideli jsme ho, jaky vykony podava na treninku... na takovyhle hodnoceni naprosto nemas narok, pokud nejsi v nejakym primym kontaktu s hracema. Viz. treba Koller. Vcerejsi zapas se mu nepovedl, to beru, ale jinak - v klubu totalne z formy, pak najednou 2 goly za repre... Strasne nemam rad povrchni hodnoceni. Pokud chtes jit pod povrch, tak zacni na fotbal sazet. To cloveka donuti jit do hloubky, kdyz Ti v tom lezej prachy.

Jinak k vcerejsku - snad to Mr. Bruckner vnima podobne, nasazeni Sverkose a Vlcka chapu tak, ze ano, snad bude dalsi zapas lepsi...

Odesláno (upraveno)
Co se Barose tyka, tak souhlas, ale Fenin z formy... uvedom si, ze tomu klukovi je 19 nebo 20, dal za pul sezony 4 goly v nemecky lize... to mi prijde docela OK, navic vsichni vime prd, nevideli jsme ho, jaky vykony podava na treninku... na takovyhle hodnoceni naprosto nemas narok, pokud nejsi v nejakym primym kontaktu s hracema. Viz. treba Koller. Vcerejsi zapas se mu nepovedl, to beru, ale jinak - v klubu totalne z formy, pak najednou 2 goly za repre... Strasne nemam rad povrchni hodnoceni. Pokud chtes jit pod povrch, tak zacni na fotbal sazet. To cloveka donuti jit do hloubky, kdyz Ti v tom lezej prachy.

Jinak k vcerejsku - snad to Mr. Bruckner vnima podobne, nasazeni Sverkose a Vlcka chapu tak, ze ano, snad bude dalsi zapas lepsi...

Sleduju pravidelně různý ligy, TV fotbalový magazíny a čtu veškerej fotbalovej tisk, kterej se mi dostane do ruky ... Nevim, jak hraje Fenin na tréninku, vim, že trenér Frankfurtu na něm chce postavit budoucnost, že mu věří, dává dostatek šancí, aby se ukázal, protože jinak by už dávno nehrál, x utkání po sobě nedát gól z těch všech šancí, co měl ...

Na fotbal jsem dřív sázel, teď už si dopřávam adrenalin jinym způsobem ... :)

Jo a samozřejmě sám fotbal hraju ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
Sleduju pravidelně různý ligy, TV fotbalový magazíny a čtu veškerej fotbalovej tisk, kterej se mi dostane do ruky ... Nevim, jak hraje Fenin na tréninku, vim, že trenér Frankfurtu na něm chce postavit budoucnost, že mu věří, dává dostatek šancí, aby se ukázal, protože jinak by už dávno nehrál, x utkání po sobě nedát gól z těch všech šancí, co měl ...

Na fotbal jsem dřív sázel, teď už si dopřávam adrenalin jinym způsobem ... :)

Jo a samozřejmě sám fotbal hraju ...

Well, v tom pripade ale by mel byt ted v tom stadiu, kdy jde s formou nahoru, ne? Pokud jsi opravdu sledoval nemeckou ligu, tak Ti nemohlo uniknout, ze v poslednich zapasech sel dost nahoru a sezonu zakoncil 2 golama v zapase ;)

Dalsi vec, to ze by davno nehral taky neni tak uplne smysluplne... podivej se treba na Vlcka ve Slavii. Pro tym mel jako utocnik obrovskej prinos, i kdyz treba sam goly nedaval. Myslim ted minule sezony. Uznavam, ze utocnik by mel primarne davat goly, ale pokud ty goly "jenom" pripravi/zaridi pro nekoho jinehom tak pric ne? Fenin si v prvnim zapase v nemecky lize na sebe docela upletl bic, nicmene tym goly daval dal - mj. i proto, ze souperi se velmi casto snazili eliminovat Fenina, coz se jim povedlo, ale jaksi jim unikli dalsi strelci.

...Takze si stojim za tim, ze hodnoceni Feninovy formy bylo velmi povrchni a spis nez hodnoceni formy to mohlo byt takove shrnuti cele druhe poloviny sezony...

;)

Odesláno

Já myslím, že Fenin není ta správná osoba pro kritiku. Tragedie je výběr sám o sobě. Koller, Galásek a Blažek - to je trojice, která si "úspěšně" vybojovala druhou bundesligu. Koller a Blažek dokonce přišli i o místo v základní sestavě (na čas). Baroš všude podepisuje smlouvy na dvorního náhradníka. Rozehnal byl zapůjčen do Lazia a ani tam nenastupoval pravidelně. Tak ať mi, hergot, někdo řekne, jaké odborné kritérium v tom platí??? Výkony ? Asi jo, :lol: včera přece mluvily samy za sebe. :suicide_anim:

Odesláno

Dejme jim čas.....proti Škotům hráli ouplně jinej fotbal.....a proti Švýcarům to,při zahajovacím zápase,neměli jednoduché.....já bych to po prvním zápase tak nedramatizoval...i když koukat se na to moc nedalo.Uvidíme,co bude dál.....

Odesláno (upraveno)

Jak už jsem napsal o pár příspěvků výš, dle mýho na tom nic nemění ani to, že se trefil koncem sezóny dvakrát v jednom zápase ... Když hrála dvacítka na MS, byl průbojnej, chodil s míčem přes dva, tři hráče, dokázal ho udržet a dával góly ... To samý v Teplicích ... Potom, co přišel do Frankfurtu, tak se mu přestalo dařit hrát tu jeho hru a vždycky, když jsem ho viděl hrát v nějakym zápase (ne v sestřihu, pozor! ;) ), tak to byl poloviční Fenin, někdy ani to ne, navíc těch gólů taky moc nepřipravoval, když už je nedával ... Vybral si Frankfurt, aby na sobě neměl takovej tlak a pravidelně mohl hrát a rozvíjet se ... Takhle to s Feninem vidim já ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Mezi námi, kterej útočník by v systému 4-5-1 vypadal dobře. Záloha postavena hlavně jako defenzivní.To přeci není až tak o útočníkovi. Kvalitu mají jako reprezentanti určitě všichni...........Záloha ztratila po Nedvědovi a Rosickým kvalitu až hanba, škoda že nemá fazonu Matějovský. Dneska se zápasy rozhodujou hlavně v záloze. Taky třeba říci, že Švýcaři hráli super, lítali po hřišti.....Měl jsem radost,že jsme vyhráli, ale Švýcarů mi bylo líto :crying_anim:

Odesláno

Ti, kteří tady kritizujete Kollera, tak se podívejte do statistik, kdo je nejlepší střelec naší repre historie. Tenhle pan útočník nás už nespočetně vytáhl ze šlamastiky. Takže trošku respektu k jeho osobě.

Odesláno

Mi se zatim nejvic libila hra nemcu. I kdyz taky mely slabe chvilky, melo to system a bylo videt, ze vi co delaji. A to se o vseech ostatnich tymech co jsem zatim videl rict neda.

A jake mate tipy na viteze? Dohromady uz jsem slysel o 16.ti tajnych favoritech na titul :cool02:

Odesláno
Mi se zatim nejvic libila hra nemcu. I kdyz taky mely slabe chvilky, melo to system a bylo videt, ze vi co delaji. A to se o vseech ostatnich tymech co jsem zatim videl rict neda.

A jake mate tipy na viteze? Dohromady uz jsem slysel o 16.ti tajnych favoritech na titul :cool02:

Jj, Nemci maji celkove takovej zvlastni fotbal... vetsinou clovek nevi, jestli maji prevahu nebo ne, ale po zapase mu pak dojde, ze hrali presne to, co potrebovali.

Teda, az na par slabsich zapasu :)

Jinak pro me jsou favoriti dost necitelny... Nemecko muze dojit hodne daleko, los k nim byl hooodne milosrdnej.

Portugalci, pokud trosku zvednou efektivitu, tak by mohli soupere valcovat, ale s Tureckem to zadna extra podivana nebyla, hlavne ta efektivita fakt nic moc - Ronaldo vystrelil na branu asi milionkrat a nic z toho.

Pak jeste "skupina smrti" - kdo z ni postoupi, bude mit vpodstate kliku v tom, ze jedny z nejtezsich moznejch souperu uz bude mit za sebou... Z tehle skupiny verim Italum, zbytek se uvidi :)

Odesláno

Něco k našim tikačkám..Všimli jste si???

Dobrý sponzor časomíry...HUBLOT..

Mrněte někdy v detailu na zápěstí rozhodčích na hřišti..Mají je...:) I ten, co drží tabulku s čísly střídání...

Jinak doufám, že se dostanem alespon do finále...MUSÍME...

Odesláno
Ti, kteří tady kritizujete Kollera, tak se podívejte do statistik, kdo je nejlepší střelec naší repre historie. Tenhle pan útočník nás už nespočetně vytáhl ze šlamastiky. Takže trošku respektu k jeho osobě.

To víš, český člověk rychle zapomíná...

Jinak Koller tam nemůže být sám, potřebuje k sobě hladového dravce (teď nemyslím Baroše). Hra na jediného útočníka je v našem podání nekoukatelná. Ale uvidíme po Portugalcích, je předčasné teď dělat závěry. Fotbal mě bolel, ale 3 body se hodí :rolleyes:

Odesláno
To víš, český člověk rychle zapomíná...

Jinak Koller tam nemůže být sám, potřebuje k sobě hladového dravce (teď nemyslím Baroše). Hra na jediného útočníka je v našem podání nekoukatelná. Ale uvidíme po Portugalcích, je předčasné teď dělat závěry. Fotbal mě bolel, ale 3 body se hodí :rolleyes:

Na 100% souhlasím.

Odesláno (upraveno)
Nejsme v tom sami, na Chorvaty bylo taky hanba se dívat. Přitom Rakušáci mají manšaft tak na úrovni SK Žabovřesky.
Rakušáci tam maj hodně mladejch hráčů, který zazářili na MS-20 minulej rok ...

Jo, hoši, za zásluhy stavět hráče nelze, i když Koller patří mezi největší český hráče všech dob ... Podívejte se na Henryho, kterej má na kontě hodně přes 200 gólů v Premier League, x dalších v jinejch ligách, Lize mistrů a reprezentaci, hraje špatně, v prvnim utkání na ME si nekopl, tak to prostě je ...

Zrovna jsem chtěl napsat, že Holanďani ... :) Upraveno uživatelem rorda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...