Maxmillian Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 mate tu niekto potapky G-02? To jsou asi tyhle co? Mám je. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 (upraveno) V 12. 9. 2020 v 21:00, Maxmillian napsal: To jsou asi tyhle co? Mám je. ano, to su ony? ako si s nimi spokojny? Upraveno 14. září 2020 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 2 minutami, Roman-ZA napsal: ano, to su ony? ako si s nimi spokojny? Jsou fajn. Kupoval jsem je jako "levnejsi" hodinky, kdyz jedu nekam kde se krade. Jsou s tou barvou takovy vesely a nosim je rad. Vsecko pekne licuje, luneta krasne cvaka a ten tah je moc prijemnej. A vlastne uz mi nevadi ani to hrozny jmeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 mas verziu s ETA strojovnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Ano, jsou s ETA strojem. Uprimne jsem ani nezkoumal jak moc jdou presne, ale muzu to zkusit, kdyby te to zajimalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 ak sa ti bude chciet. zatial diky na info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 @Roman-ZA Dela mi to 18.4s / den. Coz je tak nejak v limitu ETA myslim, ale mohlo by to byt urcite i lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 kolko maju rokov? mozno este sadnu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 (upraveno) @Roman-ZA myslim, ze byly koupene nekdy kolem 2019/04 - nekupoval jsem je nove. Ale nejak me ani tech 18s netrapi. Upraveno 15. září 2020 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 to by som ani nejako extra neriesil, dla mna je to celkom dobra odchylka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 (upraveno) nove G-02 - https://www.geckota.com/geckota-g-02-divers-watch-steel-edition Upraveno 20. října 2020 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 G-02 na warrington bi-colour nereze vyzeraju tiez velmi zaujimavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 V 10. 10. 2020 v 15:13, Pivas napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Tak jsem to Lukáši nakonec nevydržel a jedny v extra slevě taky pořídil:) Přehodil na Hirsche a za ty prachy na denní nošení paráda! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Tak to gratuluji, tak si je na konec koupil. Přesně jak říkáš za ty peníze není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Jojo..oboje super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Mame dalsieho C01 partaka? Gratulacia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Pěkné C01! Prosím vás, máte tu někdo zkušenosti s těmi jejich Geckota W-02 Vintage Mechanical Chronograph Racing Watch? Furt hledám nějaká menší chrona, ale tady se obávám jejich proporcí (tloušťky k velikosti pouzdra). Díky za případné info! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Dneska první zatěžkávací test v práci a jo to půjde. To šetření na opravdové Moony mi to dokáže zpříjemnit:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se