Jiřina Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Co tak obnovit toto vlakno a něco vymyslet?
Radimk Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) No, před Vánocemi jsme se myslím potkali i vloni (??) tak v tom nevidím problém. Jen asi nemám " co na sebe " Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem Radimk
Messiah Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Navrhuju udělat tentokrát sraz v Otrokovicích :-) rekneme 12.12. ? Takové pěkné datum kdo může as má zájem?
Radimk Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Víkendy bych zrovna nedoporučoval. Spíš přez týden. Třeba já zrovna 12.12 dělám zkoušky III. tř.hasiče..
Vit Odesláno 25. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Messiah napsal: Navrhuju udělat tentokrát sraz v Otrokovicích :-) rekneme 12.12. ? Takové pěkné datum kdo může as má zájem? Teď je na řadě UH (minule to bylo ve Zlíně). Jinak jsem chtěl sraz spojit s návštěvou Roberta (prodejce Lum-Tech) s tím, že by mi předal Wolframky (na které už 1/2 roku čekám) a ukázal by nám i ostatní produkci firmy Lum Tech. To bude ale asi až v lednu.
Messiah Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Vit napsal: Teď je na řadě UH (minule to bylo ve Zlíně). Jinak jsem chtěl sraz spojit s návštěvou Roberta (prodejce Lum-Tech) s tím, že by mi předal Wolframky (na které už 1/2 roku čekám) a ukázal by nám i ostatní produkci firmy Lum Tech. To bude ale asi až v lednu. Tak uděláme v lednu repeté ne? Otrokovice jsou na půl cesty mezi Zlínem a Hradištěm
Jiřina Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Zatím termíny na prosinec moc neznám, ale pokud to jen trochu půjde, sem za. Místo je mi jedno
Vit Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Messiah napsal: Tak uděláme v lednu repeté ne? Otrokovice jsou na půl cesty mezi Zlínem a Hradištěm A kolik vás přijede z Otrokovic? Ač je to překvapivé, tak většina účastníků je z UH. Ok, není to špatný nápad. Zkus něco naplánovat na všední den kolem 18:00 - tento termín se nevíc osvědčil.
Messiah Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Vit napsal: A kolik vás přijede z Otrokovic? Ač je to překvapivé, tak většina účastníků je z UH. Ok, není to špatný nápad. Zkus něco naplánovat na všední den kolem 18:00 - tento termín se nevíc osvědčil. Jako to místo není až tak důležitý :-)... Klido nakej vsedni den třeba úterý 8? a klido v 18 kdo má zájem se připisujte : Messiah
ELDA76 Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Kdo má zájem se připisujte : - Messiah - Elda76
knihomol Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 pokud by to bylo o víkendu a v UH tak bych se s dovolením přihlásil taky
Vit Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 (upraveno) Kdo má zájem se připisujte : - Messiah - Elda76 (UH) - Vit (pokud to nebude úterý nebo čtvrtek) (UH) - Knihomol (víkend) (UH) Upraveno 30. listopadu 2009 uživatelem Vit
miramax Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Kdo má zájem se připisujte : - Messiah - Elda76 (UH) - Vit (pokud to nebude úterý nebo čtvrtek) (UH) - Knihomol (víkend) (UH) - miramax
nivarox Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 miramax napsal: Kdo má zájem se připisujte : - Messiah - Elda76 (UH) - Vit (pokud to nebude úterý nebo čtvrtek) (UH) - Knihomol (víkend) (UH) - miramax -nivarox
Jiřina Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Kdo má zájem se připisujte : - Messiah - Elda76 (UH) - Vit (pokud to nebude úterý nebo čtvrtek) (UH) - Knihomol (víkend) (UH) - miramax - Jiřina
nivarox Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Kdo má zájem se připisujte : - Messiah - Elda76 (UH) - Vit (pokud to nebude úterý nebo čtvrtek) (UH) - Knihomol (víkend) (UH) - miramax - Jiřina - nivarox
Vit Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 (upraveno) Sraz někde v UH, středa 9.12.2009 v 18:00: - Messiah - Elda76 (UH) - Vit (úterky a čtvrtky nemůžu) (UH) - Knihomol (víkend) (UH) - miramax - Jiřina - nivarox Připisujte se !!!! Kvůli sobě jsem to přehodil na středu, snad to není problém. Upraveno 4. prosince 2009 uživatelem Vit
DavidC3 Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 OK když budu stíhát ukážu se....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se