bohus76 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Bylo to fajn,hodinek víc než dost,budu muset zase šetřit. Petře /Švenda/ mohl bys prosím dát nějaké ty fotky.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Omlouvam se za snizenou kvalitu obrazu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka79 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Hodinky Breitling na srazu (bohužel ani jedny nejsou moje ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Tak vidím, že jsem zase o hodně přišel...V pátek mi to nějak nevyšlo, poslední dobou jsou pro mě ty zlínsko/hradišťské srazy snad zakleté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 taky neco prihodim.... jinak muj prvni sraz a bylo to super.... hlavne MM sbdx 001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Musím konstatovat, že partyja UH-ZL je docela dobrej oddíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Musím konstatovat, že partyja UH-ZL je docela dobrej oddíl... Musím uznat tento sraz jsme se nějak rozšoupli,teda v takovém počtu.Jen,aby to vydrželo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 jj nebylo tam špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Pro Vitka pridavam foto GiPieSu na ruce a jeste jedno "srovnavaci" foto ( g 9200 riseman + protrek PRG-80 + GPS ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Pro Vitka pridavam foto GiPieSu na ruce a jeste jedno "srovnavaci" foto ( g 9200 riseman + protrek PRG-80 + GPS ) edit: nehonim 50sat prispefku, jen sem se uklik, a jak se divam tak docela moooc zpatky na stromy Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem Coolidge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 tak snad ted... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Sakra, tech hranatych Fortisu jsem si vsiml az ted. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Proklínám Jiřího za ty fortisky-že mi je vůbec dával do ruky.Jinak ale mu ty moje accutrony slušej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka79 Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Proklínám Jiřího za ty fortisky-že mi je vůbec dával do ruky.Jinak ale mu ty moje accutrony slušej Nemysli si že ti je vyměním! Mám k nim citový vztah Posilám ti aspon obrázek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 (upraveno) Coolidge: díky za fotky, docela se povedly. Příště si zezadu blesku připevni třeba pomocí gumičky kus bílého papíru, dělá to kupodivu divy. EDIT: Ač jsem tím zaskočen, tak mě zas nejvíc na ruce seděly Oris Diver. Zajímavé zjištění. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2011 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Petr Svenda : to víš, když ty odejdeš sotva jsi přišel, tak to nejde všechno stihnout a navíc se pak ještě z různých sáčků a zákoutí tahaly další, do té doby zašité kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Nojo, když ona je v jeden den schůzka krouzku mladých hodinaru a zároveň i starých chataru... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 ggrand: blesk mam pujcenej a tohle byla vlastne jeho/moje premiera. dik za radu. pro priste se polepsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Nemysli si že ti je vyměním! Mám k nim citový vztah Posilám ti aspon obrázek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teda tomu říkám provokace-ty mě chceš vážně takhle na svátky nasrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Podle fotek to vypadalo na velice příjemný sraz.Škoda,že jsem zde zrovna začínal a tohle ani nestihl sledovat.Jak často se scházíte?Nechce se mi to celé pročítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se