Radimk Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 Proč já tam mám zase flašku v ruce????? Jinak paráda, trochu se mi přesunul nákupní lístek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 jj srazek super.. i místo v pohodě :-) jinak úplně obdivuji vaše znalosti! mám se ještě co učit......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 To jsem si zas dal. Ty zrenovované sporty 1 nemůžu pustit z hlavy. Super sraz. Rád jsem vás poznal osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 ono by tě to přešlo... 3.000 nákup před renovací + 7.000 renovace... A to netvrdím, že by šly do světa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 Pánové, děkuji za setkání. Super pokec, výborná parta. Repete je kdy? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 Tak dnes už zpátky v Praze a napojenej na internet musím pochválit výbornou účast, krásné kousky v majetku přítomných a především skvělou atmosféru srazu. Tolik k pozitivům. Negativním důsledkem je, že se mně až příliš zamlouvaly jedny moc hezký hodinky od Mórise Lakroázovic. Další pokušení pro můj stopstav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 Kalifx napsal: Tak dnes už zpátky v Praze a napojenej na internet musím pochválit výbornou účast, krásné kousky v majetku přítomných a především skvělou atmosféru srazu. Tolik k pozitivům. Negativním důsledkem je, že se mně až příliš zamlouvaly jedny moc hezký hodinky od Mórise Lakroázovic. Další pokušení pro můj stopstav... Ze bych je pustil do sveta ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 martin1 napsal: Ze bych je pustil do sveta ? :-) No, naštěstí pro mě je tam jeden brzdící faktor. A to, že je má na ruce kolega v práci. Ale i tak, pokud bys je chtěl někdy mocí mermo střelit, tak dej vědět, abych se mohl hluboce zamyslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2008 ani mi nemluv, mě leží v palici ty Hamy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2008 Já teď přemýšlím, zda ten můj "definitivní" výběr hodinek nebyl něco jako novoroční předsevzetí, které po čase stejně pozbývá platnosti. Takže je asi nejvyšší čas začít pokukovat po Sumo a taky nějaké Šturmany by možná nebyly úplně od věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Ahoj, jsem ve čtvrtek 30.10.2008 kolem 17:00 domluvený s Edasem, že se potkáme na Baště (hospoda v UH, kde byl poslední sraz). Pokud někdo budete mít čas, tak se zastavte na kus řeči. Regulérní sraz asi uděláme až v lednu, pokud bude zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 do háje s Tebou... A já se z Hradiště dnes vykecal abych tam nemusel jet a poslal na firmu kolegyni... No nic, nechám to na leden. tak si dejte jednoho pivouse i za nás. a jinak: Doma mám embargo už i na slovo hodinky a to nás čekají vánoce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 ok vím o tom... možna se ukážu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 (upraveno) Vit napsal: Ahoj, jsem ve čtvrtek 30.10.2008 kolem 17:00 domluvený s Edasem, že se potkáme na Baště (hospoda v UH, kde byl poslední sraz). Pokud někdo budete mít čas, tak se zastavte na kus řeči. Regulérní sraz asi uděláme až v lednu, pokud bude zájem. Himl do toho. Já budu po dlouhý době v UH právě tento víkend . Máme třídní sraz. Tak uvidíme, jestli to klapne v lednu. Upraveno 23. října 2008 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Kalifx napsal: Himl do toho. Já budu po dlouhý době v UH právě tento víkend . Máme třídní sraz. Tak uvidíme, jestli to klapne v lednu. Ten Tvůj nový přírůstek by snad i stál za přesunutí termínu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Vit napsal: Ten Tvůj nový přírůstek by snad i stál za přesunutí termínu....... No, dělaj mně radost. Akorát, že já v sobotu v podvečer přijedu, mažu na sraz a v neděli, hned jak budu způsobilý k jízdě, zase mizím do Prahy... Takže takhle na otočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Kalifx napsal: No, dělaj mně radost. Akorát, že já v sobotu v podvečer přijedu, mažu na sraz a v neděli, hned jak budu způsobilý k jízdě, zase mizím do Prahy... Takže takhle na otočku. Doufám ale, že v lednu si uděláš dost času na to abys nám ukázal Hujery i Breitling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Vit napsal: Doufám ale, že v lednu si uděláš dost času na to abys nám ukázal Hujery i Breitling. Budu se fakt snažit. Jen to prosím naplánujte včas dopředu. Když tak vezmu i ty černý bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Vit napsal: Ahoj, jsem ve čtvrtek 30.10.2008 kolem 17:00 domluvený s Edasem, že se potkáme na Baště (hospoda v UH, kde byl poslední sraz). Pokud někdo budete mít čas, tak se zastavte na kus řeči. Regulérní sraz asi uděláme až v lednu, pokud bude zájem. Mel bych mit volno. Zastavim se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 martin1 napsal: Mel bych mit volno. Zastavim se. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se