Dokusan Odesláno 2. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Dobře mi hrabe. Jediný dražší hodinky, který si opravdu nechám jsou Expy II a budu se věnovat Wardům.Ale abych nebyl úplně monotamicky, objednal jsem něco z druhé strany kanálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Nekonečná jízda. Jenom doufám, že vezmeš velkej kufr a všechno to bude k vidění v Olomouci. Já bych teda byl rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 A co to bude? Pocitam potapky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Chtěl jsem vyzkoušet nějaký hodinky od této zajímavé značky. Inhouse, vintage look, safirova luneta i sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Co proboha znamena ?Patent Pending?? Respektive vim, co to znamena, ale v jake je to souvislosti a proc je to na cifru? Jinak to cele nevypada uplne zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 (upraveno) Tenhle princip:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Patent_pending A tenhle patent:http://forumamontres.forumactif.com/t195016-la-yema-yachtingraf-valjoux-92-le-fameux-patent-pending-demande-1966 Ty francouzské hodinky to meli chvílku v šedesátých letech... Ted uz to je jen vintazni paradicka.. od firmy, ktera koupila tu firmu, co koupila tu firmu od seika, kteri koupili tu firmu, co kdysi delala ty puvodni hodinky.. Upraveno 9. září 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Tak jsem to pochopil spravne, ale na cifr bych si to teda nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 (upraveno) Tehda to melo vyznam a ochranu.. ale dneska je to trosku vintazni manyrismus, podobne jako zazloutla lumi.. ale at diskuse o techto hodinkach nesklouzne jen k tomu jednomu napisu.. :-) Upraveno 9. září 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Předloha (tuším začátek sedmdesátých let) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 (upraveno) Po určitém zklamání z Ballů a částečném vyhoření, které se projevilo prodejem několika zejména dražších kousků, jsem se rozhodl vsadit na jistotu a vzít další Wardy. (současně jsem jedny pustil, protože mám jen osum míst ve Wardí hodinkovnici l Upraveno 11. září 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Sériové číslo 002/300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Nenapinej a uka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Jen rychlé mobilovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Škoda, že je nedělají ve 40mm pouzdře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 To prave moc nechapu. Konecne udelali pouzdro se spravnou velikosti a limitky bouchaj tak velke... Jinak good. Vem je na sraz. Teda pokud ti do te doby vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 (upraveno) No ono se to pouzdro asi moc neprodává. Když se podíváš na běžnou produkci Wardů, tak nabídka ve 40 mm je značně omezená (barevný kombinace).Když probíhalo hlasování o velikosti pouzdra limitky FLE, tak jednoznačně zvítězil rozměr 42 mm. Upraveno 11. září 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Ja nevim. Asi jsou to spojene nadoby. Kdyz je v nabidce jen jedna barva, tak neni divu, ze se tak neprodavaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 To máš pravdu. Ale asi ví co dělají, mají z fóra, facebooku a GTG celkem slušnou zpětnou vazbu.Jinak42 mm Lug to Lug: 49.30mm výška 13.40mm40 mm Lug to Lug: 47.46mm výška 12.95mm38 mm Lug to Lug: 45.00mm výška 12.70mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 (upraveno) Pro mě je taky 40 mm ideál, ale poptávka holt bude větší jinde se nedá nic dělat.I tak jim fandím. Upraveno 11. září 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Tak jsem to asi přivolal. Hodinu po mém screenshotu představili C60 Trident MkIII 40mm v modré barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se