Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, vím, že předpovědi ohledně budoucích počinů Rolexu moc nevycházejí ani odborníkům, ale přesto se tu zeptám: Nabidka cifrů u relativně nový řady DJ41 je zatím velice chudá a hodně jednoduchá. Myslíte, že se v historicky dohledný době dočkáme třeba kolejniček kolem cifru, tapestry dialu, red nebo roulette date apod? Ptám se hlavně pamětníků, kteří mají možnost srovnání s vývojem u řady DJ36... s jakou frekvencí Rolex zhruba obměňoval/rozšiřoval nabídku ciferníků a datovejch věnců tam?

Aktuálně myslím tapestry resp striped dial s kolejničkou nabízí rolex v přijatelný velikosti jen u modelu Day Date 40 (tj rolby v bílým blátě za sedmset :) )

Děkuju za případný reakce.

Odesláno

Upřimně si myslím že ne... divočiny a vymazlenější věci bude sypat do precious metal modelů a ocelový DJ nechají jak jen nejjednodušší to půjde...

Odesláno

Díky, toho jsem se trochu bál. Nic proti jednoduchosti, u tmavých cifrů (black index, blue index, rhodium index) to vlastně považuju za nejhezčí, ale mě to kvůli vyváženosti komba táhne ke světlým cifrům (white index, silver index) a tam mi současná jednoduchá podoba připadá tak nějak chudičká, těm by nějaký detail navíc hodně slušel. Stačí si srovnat světlý DJ36 s kolejničkou a bez, je to velkej rozdíl, tam to funguje taky. A pro "pyžama" mám slabost už od dětství, kdy jsem nosil primky, proto trochu stůňu po tapestry nebo striped dialu... u DJ36 se pár modelů v minulosti vyrábělo.

Po zkušenosti s GMT Mastery už u drahých hodinek odmítám dělat kompromisy a kupovat něco, o čem nejsem na 100% presvědčenej, že je to to pravé.

Tahle cifry žeru, ale Day Date v bilém zlatě je fakt za strašnou dardu a navíc v měkkým matroši. Měl jsem je na ruce (ve žlutým zlatě) a nelíbila se mi ani váha teda.

post-30813-0-20417800-1559448402_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

V Roladach se zatím moc nevyznám, mám pouze Suby ND, chtěl bych ale něco civilnejsiho. Zatím mám vybrané 2019 Rolex Datejust 36 Reference 126234.

Myslíte si, že bude s modrým ciftem?

A je to dobrá volba?

post-44633-0-32013200-1559975578_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Díky, tak ještě nad tím popřemýšlím. Ta modrá vůbec nevypadá zle.

Nejlepší barevná kombinace ;) . Jen škoda toho jubille, nemůžu si pomoc ale starší verze se mi líbí víc.

post-32685-0-13203300-1559979404_thumb.jpg

post-32685-0-57220600-1559979411_thumb.jpg

post-32685-0-74259700-1559979417_thumb.jpg

Odesláno

Oyster se dá (alespoň u Dj41) dokoupit samostatně za cca 30k a pasuje. A člověk by přehozením náramku ziskal jiný hodinky. To by mohlo bavit dlouho.

Odesláno

Mela ta starsi easy link? Pro me je game changer novy strojek diky te rezerve natahu.

Ta starsi na te fotce je 36mm a ta easy link nemela, mela tuhle 'skrytou' sponu. Starsi DJ2 mely jen oyster tah a easy link mely.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Přátelé nevíte jak je to aktuálně s dostupnosti datejust? Konkrétně 36 mm, blue dial, White Gold luneta, fluted. Nějak po nich začínám posilhavat. Suby jsem musel aktivně shánět, tak bych jen rád věděl, zda mě u datejustu čeká podobná cesta. Mnohem raději bych si to představoval stylem dovolená - AD v nějakém evropském městě - jdu kolem - mají je - kupuju. Co myslíte?

Edit: překlepy z mobilu

Upraveno uživatelem fsu2222
Odesláno

Pokud máš zájem o novou referenci, tedy Rolex Datejust 36 Reference 126234, tak tu jsem u CZ AD ještě neviděl. Původní však mají skoro vždy, ač zrovna ta modrá je nejžádanější.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...