moco Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Včera jsem sehnal ND za retail ... po 3,5 letech čekání, teda : ) 1 1 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 před 5 hodinami, moco napsal: Včera jsem sehnal ND za retail ... po 3,5 letech čekání, teda : ) Kde se takove ND daji sehnat? A maji jeste nejake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 před 28 minutami, Vili napsal: Kde se takove ND daji sehnat? A maji jeste nejake? Já bych si s dovolením taky jedny vzal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 před 2 hodinami, Vili napsal: Kde se takove ND daji sehnat? A maji jeste nejake? Nevím, jestli tě zapíšou, ale normálně v Pařížské to dávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 před 1 hodinou, moco napsal: Nevím, jestli tě zapíšou, ale normálně v Pařížské to dávají Děkuji za tip! Zitra tam zavolam a odkazu se na Tebe! Mozna vezmu i dvoje! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1kubik Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 V 3. 2. 2024 v 21:40, andrewj napsal: Není to waiting list, ale wish list. Prodejce eviduje tvůj zájem, pořadí tam tedy podle všeho nehraje velkou roli. Jinak jak už někdo psal, wish listy Praha/Brno u HB mají propojené. Sám čekám 18,5 měsíce na batgirl v Brně, stále nic. Dočkal ses už? Taky jsem si vysnil GMT Batgirl, ale nemám v HB ani v Carollinu žádnou historii, tak jestli má vůbec význam se jít zapsat a nebo řešit nákup na sekundárním trhu, což popravdě moc nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Dočkal ses už? Taky jsem si vysnil GMT Batgirl, ale nemám v HB ani v Carollinu žádnou historii, tak jestli má vůbec význam se jít zapsat a nebo řešit nákup na sekundárním trhu, což popravdě moc nechci To mi ani nerikejte, ja byl ted v listopadu, to se jeste nacekam, zdali se vubec dockam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1kubik Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 před 6 minutami, richiecerny napsal: To mi ani nerikejte, ja byl ted v listopadu, to se jeste nacekam, zdali se vubec dockam Sent from my iPhone using Tapatalk Taky na Batgirl? Nepředpokládám, že měli alespoň nějaký odhad o termínu dodání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Taky na Batgirl? Nepředpokládám, že měli alespoň nějaký odhad o termínu dodání Nene, ptal jsem se pani zhruba jak dlouho, tak primourila oci, podivala se na me a rika “dlouho” ani si bohuzel nedavam moc sanci, dala mi papir at tam napisu jmeno a email a telefon a rekla mi ze to “pak” zada do systemu, no uprimne tomu moc neverim, takze asi tak Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Nene, ptal jsem se pani zhruba jak dlouho, tak primourila oci, podivala se na me a rika “dlouho” ani si bohuzel nedavam moc sanci, dala mi papir at tam napisu jmeno a email a telefon a rekla mi ze to “pak” zada do systemu, no uprimne tomu moc neverim, takze asi tak Sent from my iPhone using TapatalkJinak ano, taky na BLNR na jubileeSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 před 10 hodinami, richiecerny napsal: Nene, ptal jsem se pani zhruba jak dlouho, tak primourila oci, podivala se na me a rika “dlouho” ani si bohuzel nedavam moc sanci, dala mi papir at tam napisu jmeno a email a telefon a rekla mi ze to “pak” zada do systemu, no uprimne tomu moc neverim, takze asi tak Sent from my iPhone using Tapatalk To isté “dlho” mi povedal AD v SK ked som sa ho pytal na kvalifiiovany odhad na nove GRNR. Furt lepšie ako Pepsi, tam mi povedal “veľmi dlho” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 před 22 minutami, Campino napsal: To isté “dlho” mi povedal AD v SK ked som sa ho pytal na kvalifiiovany odhad na nove GRNR. Furt lepšie ako Pepsi, tam mi povedal “veľmi dlho” To ta ma radsej ako mna, ja som tam nakupil za dost dost penazi, aj nie uplne lacne modely.. a napriek tomu ma nechceli ani zapisat na pepsi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) před 13 minutami, lordsoft napsal: To ta ma radsej ako mna, ja som tam nakupil za dost dost penazi, aj nie uplne lacne modely.. a napriek tomu ma nechceli ani zapisat na pepsi Vieš dobre že ma nemá radšeja na Pepsi by ťa zapísal, keby si chcel…ale ty nechceš, keďže už jedny máš..Aj tak som sa na to vyprdol, mám Exp II, čo sú rovnaké Gmt akurát bez otočnej lunety a namiesto Pepsi som prikúpil Tudor BB Gmt, takže som to zhodnotil tak že Gmt II sú malé drahé hodinky ktoré momentálne nepotrebujem…inak pozdravuj Karola keď ho stretneš, dlhšie sa u nás neukázal Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem Campino 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) před 15 hodinami, richiecerny napsal: Nene, ptal jsem se pani zhruba jak dlouho, tak primourila oci, podivala se na me a rika “dlouho” ani si bohuzel nedavam moc sanci, dala mi papir at tam napisu jmeno a email a telefon a rekla mi ze to “pak” zada do systemu, no uprimne tomu moc neverim, takze asi tak Sent from my iPhone using Tapatalk Ja poznal, ze me do systemu pak opravdu zapsali, protoze mi zacaly chodit reklamni maily. Samozrejme me mohli zapsat do zalozky “hodinky NE, reklama ANO”… Ale snad to takhle deleny nemaj. Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem pjanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Ja poznal, ze me do systemu pak opravdu zapsali, protoze mi zacaly chodit reklamni maily. Samozrejme me mohli zapsat do zalozky “hodinky NE, reklama ANO”… Ale snad to takhle deleny nemaj. Nevim no, nechci jim krivdit, ale moje prvni zapsani probehlo uplne jinak prede mnou to tam pan nacvakal do tabletu a bylo, nic jsem na zadnej papir nepsal a nerikali mi ze me pak zadaj do systemu… kdo vi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrewj Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) před 23 hodinami, 1kubik napsal: Dočkal ses už? Taky jsem si vysnil GMT Batgirl, ale nemám v HB ani v Carollinu žádnou historii, tak jestli má vůbec význam se jít zapsat a nebo řešit nákup na sekundárním trhu, což popravdě moc nechci Tak k dnešnímu dni, 29 měsíců a 11 dní, a stále čekám. 3 týdny zpět jsem se přepsal na GRNR, na které jsem se byl optat hned druhý den po představení. Tehdy mi bylo ale sděleno, že zapsaný můžu být pouze na jeden model - jelikož jsem tehdy ještě čerstvě představené GRNR neviděl na ruce, vyčkal jsem se změnou z BLNR na GRNR až do teď. Pro zajímavost přidávám dvě fotky z poslední návštěvy HB pobočka Brno. Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem andrewj Chybné nahrání fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekP Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Mmm..., jak vás tak poslouchám, tak vzpomínám s nostalgií na dobu, kdy rozhodující otázka byla "máš na ně nebo nemáš?" Při kladné odpovědi stačilo zajít třeba do Štěpánské a koupit. Málokdy se stávalo, že bylo potřeba počkat třeba 14 dnů... Čekat na hodinky 3 roky..., za tu dobu bych zapoměl, že jsem vůbec nějaké hodinky kdy chtěl. Inu, jiná doba, jiné mravy a taky jiná čekací doba. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna A taky jiný business model výrobce. Nechceš čekat? Připlať si za expresní dodání via CPO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna S čakaním by ešte problém nebol, ale s tým, že hodinky ti nedorazia vôbec, pritom si “akože” zaznačený na daný model. Buď som akože “kvalifikovaný” na daný model, alebo nech ani nezapisjú moje meno a potom tvrdia, že keď bude daný model pre mňa bude dostupný, ihneď volajú 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaTenese Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna mate nekdo zkusenost s cekanim na explorer I bicolor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se