Přejít na obsah

Čakacia doba submariner u AD

pigger

Doporučené příspěvky

V 21. 6. 2023 v 13:12, Peta-Biker napsal:

Ono taky můžeme říci ale, zda by všichni ty hodinky chtěli, pokud by ceny byly pod cenama retail, to by už možná dost lidem byl nějaký Rolex ukradený :).

Pametnici určitě budou vzpomínat, jak už tady zaznělo, kdy před 10 lety se dávaly slevy 10%-15% na ocelové Suby... 

Ruku na srdce, kolik lidí je reálně chce nosit a mít radost a nebo jen soupnout do trezoru a nebo hned zkusit něco "vydělat"...

Jednoznačne nosiť aj keď je to pre mňa dosť raketa ta cena ale raz by som ich dal synovi 🥲

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

48C5D137-4365-4125-A94B-066B483FBF66.thumb.jpeg.5ae412045703a31d2fc33daedb5233c5.jpeg

Tak se musim podělit, dnes na dovolené jsem se jako vždy když mám naději stavil u AD a měli tam na prodej modrý DJ s tím hexagonal cifrem nebo jak se tomu říká, ty jsem teda koupil, pokecali jsme s managerkou obchodu. Říkal jsem jí že jediné na co dlouho čekám u svýho adéčka, jsou ocelový pepsiny no a po chvilce mi je přinesla. Takže jsem odcházel s dvěma novýma krásnýma přírůstkama. Musím říct, že i ten šílenej let sem mi za to stál. Velká radost a krásný zpříjemnění dovolený.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, ZZalesky napsal:

48C5D137-4365-4125-A94B-066B483FBF66.thumb.jpeg.5ae412045703a31d2fc33daedb5233c5.jpeg

Tak se musim podělit, dnes na dovolené jsem se jako vždy když mám naději stavil u AD a měli tam na prodej modrý DJ s tím hexagonal cifrem nebo jak se tomu říká, ty jsem teda koupil, pokecali jsme s managerkou obchodu. Říkal jsem jí že jediné na co dlouho čekám u svýho adéčka, jsou ocelový pepsiny no a po chvilce mi je přinesla. Takže jsem odcházel s dvěma novýma krásnýma přírůstkama. Musím říct, že i ten šílenej let sem mi za to stál. Velká radost a krásný zpříjemnění dovolený.

Tvl, tak to je dobrá haluz. Gratulka a tichá závist 👍🙃

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, ZZalesky napsal:

Nechci věřit, že si ji nic nepřihodil za ty pepsiny. Protože jináč mě závist jen tak nepřejde 😕....Upřímně gratuluji,  někde zašité ve skladu nikomu nemůžou dělat radost 👍.

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, ZZalesky napsal:

to je dobra haluz, gratulka.

My se na podzim stavili v Carollinu a meli tam OP v te zelene a ja rekl, ze se mi nelibi a nevzali jsme je.

Ted me to trosku mrzi :D 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, vonmisses napsal:

Nechci věřit, že si ji nic nepřihodil za ty pepsiny. Protože jináč mě závist jen tak nepřejde 😕....Upřímně gratuluji,  někde zašité ve skladu nikomu nemůžou dělat radost 👍.

Prihodil jsem jen svuj lazenskej usmev, ale mel jsem asi i nejakou tu bankovku, kdyz nas sla doprovodit k taxiku, tak to bylo jakoby si o to rikala 😀. nicmene starej zidacek byl spokojenej a rekl jsem, ze az se uvidime priste, privezu ji darecek z Čech 😀

Odkaz ke komentáři

Jo, kdyby to bylo u nás normální, tak si koupím ročně dvoje RLX a jsem taky spokojenej, bohužel normální stav není a jen tak nebude, takže zbývá šeďák a u nových úlitba kšeftařům. Bohužel se na těchto kšeftech jak víme podílí i lidé o Rolexu 🤮

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, Josef01 napsal:

.................Bohužel se na těchto kšeftech jak víme podílí i lidé o Rolexu 🤮

Opakování je matka moudrosti. Proto cituji a podotýkám: to je ten důvod, proč už na Chronomagu neplatí zákaz prodeje Rolád mladších rok. Postupy některých AD, či jejich zaměstnanců jsem zhnusen.

Odkaz ke komentáři

Ja sa nad správaním AD radšej nezamýšľam a tak mám pokoj v duši😃hodinky si objednám a trpezlivo čakám kým prídu..zatiaľ chodia v prisľúbenom čase, tak nemám dôvod frflať…a keby aj neprišli, nezbláznim sa, sú to len hodinky🙂

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Campino napsal:

Ja sa nad správaním AD radšej nezamýšľam a tak mám pokoj v duši😃hodinky si objednám a trpezlivo čakám kým prídu..zatiaľ chodia v prisľúbenom čase, tak nemám dôvod frflať…a keby aj neprišli, nezbláznim sa, sú to len hodinky🙂

Tebe prisľúbia termín dodania? Pre mňa novinka

Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, Campino napsal:

Taky se nezbláznim. Vůbec. Jen mi fakt nejde do hlavy, kdo ty šedé obchodníky zásobuje.  To přece nemůže jít o lidi, kteří čekali měsíce, roky a pak, když se dočkali, šup hned překupníkovi.  To by se žádný z nich neuživil.  Chápu to, že konkrétně  u HB rozhoduje přímo vedení komu kdy  příjdou rlx.  Je to jeho právo a omezit ho může snad jen doporučená etika přímo z rlx. Nicméně, kdyby bylo vše čisté, potom by mohl existovat   nějaký open list,  který by aspoň nahrubo predikoval čas dodeje.

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Campino napsal:

Určite nie na mesiac ani na deň, ale keď mi povedali že to bude 6-8 mesiacov, tak to zatiaľ vždy dodržali..

Rovnaká skúsenosť ........a na niektoré modely mi rovno povedali že nie a vybavené 

Odkaz ke komentáři

V 28. 6. 2023 v 1:49, ZZalesky napsal:

Dobra haluz, gratulace 🫡

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...