Campino Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 2 hodinami, rado74 napsal: Rovnaká skúsenosť ........a na niektoré modely mi rovno povedali že nie a vybavené Presne tak, to aj mne, resp. môžeme vás zapísať ale je to takmer zbytočné..myslím že je to aspon za mňa seriózny prístup… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 2 hodinami, vonmisses napsal: Taky se nezbláznim. Vůbec. Jen mi fakt nejde do hlavy, kdo ty šedé obchodníky zásobuje. To přece nemůže jít o lidi, kteří čekali měsíce, roky a pak, když se dočkali, šup hned překupníkovi. To by se žádný z nich neuživil. Chápu to, že konkrétně u HB rozhoduje přímo vedení komu kdy příjdou rlx. Je to jeho právo a omezit ho může snad jen doporučená etika přímo z rlx. Nicméně, kdyby bylo vše čisté, potom by mohl existovat nějaký open list, který by aspoň nahrubo predikoval čas dodeje. Kto zásobuje šedivky netuším. Tiež si ale nemyslím že AD polovicu hodiniek čo mu prídu predá rovno priekupníkovi.. to by asi nešlo a AD, resp. konkrétny predajca by rýchlo skončil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 V 20. 6. 2023 v 21:02, Blackthorne napsal: Takže jsem byl dneska po roce, co mě po dehonestující příhodě "vyhodili" z Pařížské (kde jsem si připadal jak bezdomovec co vleze do krámu) se podívat a "připomenout" k Bechyněmu, kde jsem v pořadníku na GMT Pepsi. Už jen to zapsání byla taková malá výhra, v Pařížské se na mě dívali jako na blázna že si chci koupit Rolexky zrovna od nich a v klidu se uráčili mi říci že "tyto modely Rolex prodává jen známým a ověřeným zákazníkům co u nich už mají historii" a že mohu zkusit se zapsat na pořadník v lednu (byl červen) a že to schvaluje vedoucí prodejny a kdesi cosi. Byl jsem z toho docela nasranej, tak jsem se jich zeptal "a co teda jako prodávají když jsou na prodejně 3 prodavači a 2 z ochranky a nemají co prodávat" a to už se ta pinda za pultem začala dívat dost nevrle, tak jsem šel. U Běchyněho to bylo vše skvělé, že budou moc rádi že si hodinky koupím od nich a že mě klidně zapíšou, ale že si počkám, cca rok až rok a půl. Tak se jdu po roce připomenout zda poptávku evidují a oni že ano, ale... ALE! Že jim aktuálně Rolex ještě více zkrouhl dodávky a že na Pepsiny a Batmany je nyní čekačka tak 6-7 let! A že mi to prodavač nemohl říci takhle krátký termín a že jsme si asi nerozuměli. Tak jsem je ujistil, že rozuměli naprosto přesně. Ať si ty jejich hodinky strčí za klobouk. Keců kolem šedého trhu tři zadky (že už musí poznat klienta od dveří zda je chce jen přeprodat nebo nosit, musíte teda mít fakt věrohodnou verzi proč je chcete a jít jenom po konkrétním modelu) ale sami to tímhle umělým nedostatkem vyvolávají, takže co jako. Tak to je dobrý… pod tu první část příspěvku se můžu podepsat a zažil jsem to úplně stejně U HB taky, ale s tím, že minulý týden po 19 měsících dodali objednané OP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 Chcel by som sa podeliť o skúsenosť s rolex ad v ríme. Samozrejme žiadne športové modely na predaj nemali ale ostal som veľmi milo prekvapený personálom keďže mi ponúkli si vyskúšať takmer všetko. Nové daytony ani titánové yachty a deep sea challege knim doposial neprišli ani v jednom kuse ale inak mali všetko “na ukážku” a celkovo veľmi príjemný pokec ale prvý krát som zažil nemožnosť robiť akékoľvek fotky v butiku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 (upraveno) Taky se podelim o zajimavost: u Bucherera v Mnichove mne rekli, ze kontrolu pravosti rolexek nedelaji (servis mel otevreno, proste nedelaji, ackoli muzou) Upraveno 29. září 2023 uživatelem parnistroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 před 2 hodinami, parnistroj napsal: Taky se podelim o zajimavost: u Bucherera v Mnichove mne rekli, ze kontrolu pravosti rolexek nedelaji (servis mel otevreno, proste nedelaji, ackoli muzou) Jj, to samé jsem se dozvěděl v autorizovaném servisu v Drážďanech. V Sheronu v Bratislavě mi řekli, že to dělají do 24 hodin a cena 300 Euro (nebo 350, už nevím přesně) V Carollinu ověření trvalo asi 2,5 minuty a bylo to zadara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 V 29. 9. 2023 v 17:48, Pekos napsal: Jj, to samé jsem se dozvěděl v autorizovaném servisu v Drážďanech. V Sheronu v Bratislavě mi řekli, že to dělají do 24 hodin a cena 300 Euro (nebo 350, už nevím přesně) V Carollinu ověření trvalo asi 2,5 minuty a bylo to zadara. Ak im to v Sherone trvá 24 hodín, tak pri 300€ to nie je až taká vysoká hodinová sadzba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 před 1 hodinou, Willie McBride napsal: Ak im to v Sherone trvá 24 hodín, tak pri 300€ to nie je až taká vysoká hodinová sadzba No jasně, je to super cena. Dělají to pečlivě a pořádně to 24 hodin prověřují V Carollinu (servisu) na to serou, myslím, že tomu ani moc nerozumí , tak si radši neúčtují nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 před 6 hodinami, Willie McBride napsal: Ak im to v Sherone trvá 24 hodín, tak pri 300€ to nie je až taká vysoká hodinová sadzba Otazka je co je soucasti tehle "investigace". Treba projedou nejake databaze s corkama a za 300 EURo dostanes dvoustraknkovej detailni report co s tim kdy kdo delal. A nebo to je cena za "neotravujte nas s tim" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 (upraveno) V Sherone pri overeni pravosti hodinky otvarali, kontroloval sa strojcek, seriove cisla, databaza a pri zlozeni sa mazali/menili tesnenia a skusala sa WR. Tiez vystavili certifikat. Robili mi tak Breitling a platil som okolo 100 EUR... ale uz je to velmi davno. Na take overovanie za 2,5 sekundy a zadarmo by som si radsej dal pozor. Ak si dobre spominam prebehol tu pripad ked niekom Carollinum overilo PAM ako prave a neskor sa ukazalo ze su fake. Mne sa stalo ze som tu na fore predal hodinky a kolega ich po obdrzani zobral na "overenie" k AD na Morave. Zadarmo a za 2,5 sekundy ich overila predavacka ktora skonstatovala ze sa jej nepaci font datumu a vyhlasila ich za fake. Samozrejme v ten isty den sa po poriadnom overeni hodinarom prislo na to ze hodinky su OK akurat ze ta pani bola poriadna krava... No ten stres a nervy som ani ja a ani kupujuci kolega nepotrebovali... Upraveno 2. října 2023 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Bechyně potvrzení nevydává. Možná ví proč. Od hodináře mám info, že repliky kvality 1A ( cena obvykle od 500 $ nahoru )bez otevření nepozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: V Sherone pri overeni pravosti hodinky otvarali, kontroloval sa strojcek, seriove cisla, databaza a pri zlozeni sa mazali/menili tesnenia a skusala sa WR. Tiez vystavili certifikat. Robili mi tak Breitling a platil som okolo 100 EUR... ale uz je to velmi davno. Na take overovanie za 2,5 sekundy a zadarmo by som si radsej dal pozor. Ak si dobre spominam prebehol tu pripad ked niekom Carollinum overilo PAM ako prave a neskor sa ukazalo ze su fake. Mne sa stalo ze som tu na fore predal hodinky a kolega ich po obdrzani zobral na "overenie" k AD na Morave. Zadarmo a za 2,5 sekundy ich overila predavacka ktora skonstatovala ze sa jej nepaci font datumu a vyhlasila ich za fake. Samozrejme v ten isty den sa po poriadnom overeni hodinarom prislo na to ze hodinky su OK akurat ze ta pani bola poriadna krava... No ten stres a nervy som ani ja a ani kupujuci kolega nepotrebovali... Za 2,5 sekundy se toho fakt moc stihnout nedá. Kde jsi ten časový údaj vzal? A proč by měli třeba 3 roky staré Rolexy mazat. Otevřeli hodinky, zkontrolovali číslo a finito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 @Pekos Prepac, preklepol som sa… aj ked v tomto kontexte je 2,5 sekundy a 2,5 minuty uplne jedno. Po otvoreni dynka a kontrole strojceku by mal hodinar sundat o-ring, ocistit dotykove plochy, ocistit/ skontrolovat alebo vymenit o-ring, namazat a nasadit o-ring, namontovat dynko a spravit tlakovku. Pri autentifikacii Rlx by som ocakaval aj kontrolu puzdra, ciferniku, skla pod lupou a mozno aj sundanie tahu a kontrolu cisiel na puzdre ak ich tam ten model ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 před 47 minutami, Vortex-Tempus napsal: @Pekos Prepac, preklepol som sa… aj ked v tomto kontexte je 2,5 sekundy a 2,5 minuty uplne jedno. Po otvoreni dynka a kontrole strojceku by mal hodinar sundat o-ring, ocistit dotykove plochy, ocistit/ skontrolovat alebo vymenit o-ring, namazat a nasadit o-ring, namontovat dynko a spravit tlakovku. Pri autentifikacii Rlx by som ocakaval aj kontrolu puzdra, ciferniku, skla pod lupou a mozno aj sundanie tahu a kontrolu cisiel na puzdre ak ich tam ten model ma. Co všechno dělal, fakt nevím. Ale měl jsem záruční kartičku, po kontrole čísla vzal hodinky dozadu a za pár minut se vrátil s tím, že jsou v pořádku. Pana hodináře znám už delší dobu a nemám důvod zpochybňovat jeho postup. Ale odborník nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Bucherer uz asi overovat rolexky nebude nikde, aby sa lepsie predavali jeho overene v pre-owned sekcii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Takto to dopadne ked ta nechcu zapisat na cakacku na suby a som vlastne aj spokojny. Rovnaka cena ako suby a spolu je to univerzalnejsie… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Jsem zapsaný na OP41 a stále víc přemýšlím nad AT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Takto to dopadne ked ta nechcu zapisat na cakacku na suby a som vlastne aj spokojny. Rovnaka cena ako suby a spolu je to univerzalnejsie…Super kombo, kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Last Boy Scout Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Nějaké novinky ohledně čekačky u Bechyněho? Já už to po 2 letech pomalu vzdávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Ja cekam temer 6 let na GMT BLRO. Jednou az dvakrat za rok se ozvu, reknou mi, ze moji poptavku eviduji a daji mi vedet az hodinky prijdou. Nemyslim, ze mi je nekdy dodaji a vitamin R bezne kupuju nad retail tady od kolegu nebo na sedem trhu. Bohuzel 200k prirazka za GMT se mi platit nechce :). PS: byl jsem ted v tydnu na kafi s jednim kolegou chronomagorem odsud z fora a rikal, ze mu Bechyne volal na GMT BLRO asi za necely rok a pul… takze sanci urcite mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se