Přejít na obsah

Čakacia doba submariner u AD

pigger

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, Kotlick napsal:

Chlapi to je ta touha po Rolexech taková silná? Já mít 300K+ na hodinky a muset na ně čekat víc jak rok, tak to kašlu a jdu jinam, těch možností je přece spousta. Do toho 1 roku to chápu, je to exkluzivní značka, ale cokoliv dál je nesmysl.

Nebo jak to máte?

Přesně jak píše Campino, když už čekáš na Rolexky tak většinou už nějaké ty luxusnější hodinky doma máš a to čekání není až tak kruté. Já své první chobot prodal a to z důvodu že jsem se o ně bál a bral je spíš jako finanční investici, každého věc...ale pak samozřejmě nevycucneš z hodinek to maximum jako z běžných, každodenně nošených hodinek, prostě nedostaneš příležitost se s nimi seznámit. Ale jakmile se rozhodneš si je nechat, nosit, třeba i s myšlenkou že je jednou předáš svému blízkému, tak po letech zjistíš že Rolex je jedna z nejlepších hodinářských firem na světě a své hodinky mají opravdu dotažené do posledního detailu, ta univerzálnost je neuvěřitelná. Servis mají jedním slovem perfektní, a Rolex Story jako takové, je mi prostě velmi sympatické 👍 Na druhou stranu tisíc lidí, milión chutí... znáš to, ale za vyzkoušení Roulex určitě stojí 🤙

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi se od Rolexu líbí jen ta Cameronova limitka Deep Sea -  Sea Dweller. Jinak nic. Tak jsem celkem uchráněný toho pokušení se jít někam registrovat. Ale jak píšete je to čistě individuální věc, a vůbec nechci zpochybňoval kvalitu, značku, legacy atd. To naprosto respektuju.

Jen by mě asi sralo, že je to taková loterie. Jako rok bych to asi dal, ale pak bych na ně hodně zanevřel... holt jsem taková povaha.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Kotlick napsal:

Mi se od Rolexu líbí jen ta Cameronova limitka Deep Sea -  Sea Dweller. Jinak nic. Tak jsem celkem uchráněný toho pokušení se jít někam registrovat. Ale jak píšete je to čistě individuální věc, a vůbec nechci zpochybňoval kvalitu, značku, legacy atd. To naprosto respektuju.

Jen by mě asi sralo, že je to taková loterie. Jako rok bych to asi dal, ale pak bych na ně hodně zanevřel... holt jsem taková povaha.

Tak to máme stejně, za mě je Cameron to nejhezčí co Rolex nabízí, na druhou stranu už to není úplně tak univerzální model pro každodenní nošení a to hlavně kvůli velikosti, takže by jsi k nim určitě potřeboval ještě nějáký univerzálnější model 😅 Třeba Expy jedničky, ty by ti tu rovnováhu krásně doladili :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, African napsal:

Tak to máme stejně, za mě je Cameron to nejhezčí co Rolex nabízí, na druhou stranu už to není úplně tak univerzální model pro každodenní nošení a to hlavně kvůli velikosti, takže by jsi k nim určitě potřeboval ještě nějáký univerzálnější model 😅 Třeba Expy jedničky, ty by ti tu rovnováhu krásně doladili :thumbsup_anim:

44 mm je pro mě univerzální model na každodenní nošení, Expy mají 39-42 mm? To je malé. V podstatě nemám doma nic pod 43 mm až na Milusy po dědovi. 

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Kotlick napsal:

44 mm je pro mě univerzální model na každodenní nošení, Expy mají 39-42 mm? To je malé. V podstatě nemám doma nic pod 43 mm až na Milusy po dědovi. 

Tak pak jenom dobře pro tebe, ušetříš 😆 Ty Camerony jsou opravdu báječné hodinky, na mě už bohužel dost drahé na různé dobrodružné kravinky na cestách....

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, African napsal:

Tak pak jenom dobře pro tebe, ušetříš 😆 Ty Camerony jsou opravdu báječné hodinky, na mě už bohužel dost drahé na různé dobrodružné kravinky na cestách....

Tvl. nikdo tady nemluvil o dobrodrůžu na cestách... 😀 Max tak kancl diving, bazén jen doma a mše na boží hod... to jako zase odcamcaď pocamcaď 😀 Nejsem Cameron, abych v tom lez do slaný vody...

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Kotlick napsal:

Tvl. nikdo tady nemluvil o dobrodrůžu na cestách... 😀 Max tak kancl diving, bazén jen doma a mše na boží hod... to jako zase odcamcaď pocamcaď 😀 Nejsem Cameron, abych v tom lez do slaný vody...

Okrem toho myslím že Sea Dweller nie je práve kvoli veľkosti najžiadanejší mode od Rolexu, takže to čakanie by nemuselo byť až také dlhé😉 

Odkaz ke komentáři

V 28. 8. 2024 v 14:20, Kotlick napsal:

Tohle ti také třeba pomuže při rozhodování, přeci jenom Rolex není pouze jen o hodinkách :guitar:

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Edokeke napsal:

Ahoj, tohle tema uz se svezlo trochu jinam, ale vi nekdo aktualni cekacku na cerny Suby s / bez data? 

diky 🙂

Niekto vyššie písal, že mu zavolali po 3 rokoch tuším. 

Upraveno uživatelem Davis
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak a můžu úplně na klid plánovat své výlety....aneb za optání nic nedáš 😂

Děkujeme velmi za Váš email.

Bohužel, před Vámi je stále celá řada klientů, čekací doba se tak pohybuje v několika letech u tohoto modelu.

S přáním hezkého času

ROULEX

Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, Davis napsal:

@African Na sekundárnom trhu sú tie ceny už tak blízko retailu, ak nie nižšie, že tie niekoľkoročné čakačky asi nestoja zato.

Úplně nové Submarinery levnější než retail? Máš odkaz? Ono je to ale konec konců stejně jedno když nemám šišky 😆

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...