Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prostě 13.000EUR V KLIDU má, ale 13.500EUR, to už by mu zasáhlo do rozpočtu a to si nemůže dovolit :D

Za 500Eur mám hezkou lyžovačku v Rakousku na 5dní... ;)

Odesláno

A za 13.000 je takových 26 :)

Mimochodem, kde, v jakém standardu se ubytuješ a co jíš, jak se tam dostaneš a za kolik koupíš permici na 5 dní v součtu za 500EUR?

Odesláno (upraveno)

lyzovacku ano, nieco zjest, pripadne prespat? :D

sry, double, necital som hore kolegov prispevok..

Upraveno uživatelem tedwine
Odesláno

Ono s tím čekáním to nemusí být tak žhavý. Teď jsem psal na fb Rolex collectors jednomu týpkovi na tyto dvoje Suby a odepsal mi toto:

Picked both up brand new from my ad, I have a really good relationship with my ad so only had to wait 1 week while they searched the back of the safe.

c8048c9c9eb4041a6a7f258b300ef543.jpg

Odesláno (upraveno)

Neviem pani, ako tu uz bolo popisane, Rolex asi bude mat co robit aby zvratil tuto dost biednu situaciu...posledne dva mesiace som pracovne na cestach po Europe, 5x Azia, prestupy aj na letiskach v Dohe, Dubaji atd...a vsade smutno, prazdne vytriny a regale Rolex :(

Neviem ci prave toto je to, po com Rolex tuzi, lebo ono to vyzera akoby koncili a balili kseft. Ked som mal pri tom na ruke Hulky, obcas som mal az blby pocit ze ludia ktori o tejto smutnej situacii s dostupnostou vedia si pomaly budu mysliet ze mam nejake fejky a nie prave hodinky, ktore v dnesnej dobe posobia pomaly ako nejaky bajny jednorozec ktoreho nikdy nikto nevidel...

Upraveno uživatelem matt81
Odesláno (upraveno)

JJ, zmenia koncept butikov, nebudu ziadne vytriny, mozno 5-7 kusov hodiniek na predajni a cele to bude len o nejakom nadvezovani vstahov (rozumej pchani sa do prdele predajcom)  a  profilovani zakaznika. 

Upraveno uživatelem tedwine
Odesláno

A vysvětlí mi prosím někdo jak může Carollinum jakožto Rolex AD ekonomicky fungovat? To fakt nedrží žádnou skladovou zásobu, a vše otočí hned? Vždyť jsou závislý jen na tom co jim Rolex dodá, to je přeci zoufalá situace. Jeden měsíc dodá málo, a co potom? Byl jsem se podívat před týdnem, a už ani není co vystavit ve výloze. Potom co tady čtu už ani nemám chuť tam zajít, a rovnou koukám na chrono24...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...