Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

126334 dj41 mint green fluted jubilee, 26 mesiacov  :) a teraz dilema  - necham si tie co uz rok ci koľko mam z greymarketu (ani mi nenapadlo ze by sa raz ozvali z ad) alebo pošlem do sveta fungl nové? 🤔

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, ivan_989 napsal:

126334 dj41 mint green fluted jubilee, 26 mesiacov  :) a teraz dilema  - necham si tie co uz rok ci koľko mam z greymarketu (ani mi nenapadlo ze by sa raz ozvali z ad) alebo pošlem do sveta fungl nové? 🤔

Nosený predaj, nechaj si nové. Tie mint green si celkom slušne držia cenu, tak si myslím ani neprerobíš veľa.

Odesláno

tie co nosim som tiez kupoval ako nove, a mal som ich na ruke parkrat, takze su stale ako nove...ale kupoval som s prirazkou...tieto nove su bez prirazky, ale cena u ad sa medzitym dvihla...no jo, skusim dat do predaja oboje a necham si tie co sa nepredaju...? Aj to je cesta...hm..sakra, takuto dilemu som este nemal...

před 51 minutami, Micey napsal:

Hm.. pokud tam nebude velka ztrata (jako relativni:)), asi bych zkusil poslat dal ty noseny a nechat si novy..

to bude komplikovane sakra na rozhodovanie...

Odesláno
Před hodinou, Micey napsal:

o. Ale tak to sou celkem jako hezký starosti, ne:)

Momentálne som rozhodnutý pustiť nové s decentnou prirážkou, zahojim tak svoj povodny nákup s prirážkou, a niekto možno bude mať radosť z kúpy fungl nových... som zvedavý ci to tak budem mat aj zajtra a nezmenim rozhodnutie...🤪

Odesláno
před 8 hodinami, ondralbc napsal:

V Carollinum se mi povysmali :) Na GMT nezapisujou.

Ještě měli dodat, že toho je plnej internet, tak proč by někoho zapisovali :) 

• Sad 1
Odesláno
V 11. 2. 2026 v 11:47, ondralbc napsal:

Stejná zkušenost. A to stejný u DJ se zeleným nebo modrým cifrem. Podařilo se mi zapsat jenom na modré DJ s římskými číslicemi. 

Odesláno
před 4 minutami, 1kubik napsal:

Podařilo se mi zapsat jenom na modré DJ s římskými číslicemi. 

aká je aktuálna dodacia doba ? objednával som v auguste 25 a vtedy bol rok

Odesláno
Před hodinou, rado74 napsal:

aká je aktuálna dodacia doba ? objednával som v auguste 25 a vtedy bol rok

Teraz tuším 2-2,5 r. oceľ s fluted lunetou na jubilee

Odesláno (upraveno)
V 11. 2. 2026 v 11:47, ondralbc napsal:

V Sherone mi na oceľové Gmt povedal 5+ rokov, u Vás to bude podobne, tak prečo by vôbec zapisovali😉, ale zas bicolor máš do roka😄

Upraveno uživatelem Campino
Odesláno
21 hours ago, stratom said:

Čerstvá zkušenost, RLX SUB date čekačka přesně 3 roky. První nákup u Bechyněho v Praze

Tvé Rolex hvězdy byli dobře nakloněny, mě nechali na Suby zapsat až po dvou nákupech...pak se najednou wishlist magicky otevřel 😆

• Like 1
Odesláno

Bicolor jubilee gmt zevraj trištvrte roka. Ale batman / girl , wayne  atd ani nezapisu (sheron)

Odesláno

Mam Bruce Wayne na jubilee zapsany tak trictvrte roku u Bechyneho, neco uz od nich mam a budu jen cekat, jestli se nekdy otevre nebe :D

Odesláno
V 20. 2. 2026 v 14:23, pjanek napsal:

Jak moc ses byl připomínat? Chemie byla? :))

Ani jednou jsem nevolal, žádná osobní návštěva. V tichosti a pokoře jsem čekal na telefon

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...