petrrol Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu V 6. 10. 2024 v 16:04, Bert napsal: Blíží se zima, mně se nebude chtít čekat, než se nahřeje keramické Kamado, takže na druhé straně terasy se ocitl plynový bráška. Tuning zatím jen 12 kg lávových kamenů pod hořáky.... Ahoj Berte můžeš prosím postnout fotku lávových kamenů pod hořáky? Ty jsou volně nasypané na odkapávací plechy? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Jj, jsou to ty, které píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) Vyuziju toho, ze se tu po sezone jeste nezavrelo.. Nemate nekdo zkusenost s japonskejma stolnima grillama, treba Konro apod.? Pripadne i s tim uhlim binchotan, co se tam vyuziva pro dlouhy horeni? Upraveno 10. listopadu uživatelem busdriver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Borci, neuvěřitelná cena na hybridní (elektrika, kouř ) gril. https://www.cosse.de/hobbyfreizeitgarten/grillgeraete/grillgeraete/29654/ninja-og850eu-woodfire-pro-xl-schwarz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu před 22 hodinami, Bert napsal: Jj, jsou to ty, které píšeš. Jakou to má funkci? Jen zachycení mastnoty co kape na plech pod hořáky? Nebo ještě něco? To je nějaká malá frakce, nebo jsi to tam nasypal shora? Já mám tu zachytávací plechovou vaničku jen asi 1,5 -2 cm vysokou, tak bych ji pak nevytáhl a musel bych vytahovat kameny přes hořáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Pro mne mají lávové kameny 2 funkce. První je jak píšeš, zachytávají mastnotu. Druhá je akumulace tepla a následné vyzáření tepla, když je již gril vypnut, a něco se dodělává. Co se velikosti kamenů versus hořáky týká, mám to u sebe tak, že se tam v pohodě spodem vejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu @Bert Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu před 22 hodinami, Bert napsal: Pro mne mají lávové kameny 2 funkce. První je jak píšeš, zachytávají mastnotu. Druhá je akumulace tepla a následné vyzáření tepla, když je již gril vypnut, a něco se dodělává. Co se velikosti kamenů versus hořáky týká, mám to u sebe tak, že se tam v pohodě spodem vejdou. Berte ty kameny se po čase musí nějak nějak vyčistit od mastnoty a zbytků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Jasan. Dvakrát do roka kýbl a vřelá voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu (upraveno) před 13 minutami, Bert napsal: Jasan. Dvakrát do roka kýbl a vřelá voda Díky a ještě dotaz ke grilu. Jelikož pomalu odchází můj RBS gril tak budu muset něco koupit. Tvůj gril by měl byt nerezový. Je to opravdu komplet z nerezu? Nebo má někdo doporučení na nerezový gril který pár let vydrží? Upraveno 12. listopadu uživatelem petrrol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Jo, je komplet z nerezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu V 11. 10. 2024 v 17:27, epominos napsal: Ahoj, máte někdo prosím doporučení na elektrický gril na balkono-terasu? Nesmím mít plynový, takže čistě elektřina se kterým máte dobré zkušenosti. Je konec grilovací sezóny, tak by mohl být někde zajímavý výprodej. Díky moc Mám cca 3 roky od Sage tento https://www.sagecz.cz/grily/bgr840 Je to skladný, sonda u toho. Navykl jsem si ho brát i na chalupu, když se mi nechce roztápět gril a běhat kolem toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu před 10 hodinami, Steke_m napsal: Mám cca 3 roky od Sage tento https://www.sagecz.cz/grily/bgr840 Je to skladný, sonda u toho. Navykl jsem si ho brát i na chalupu, když se mi nechce roztápět gril a běhat kolem toho. Děkuji za referenci. Vypadá dobře, ale dívám se po něčem, co vypadá jako grill, ačkoli je to asi zbytečné kritérium. Ta teplotní sonda je zajímavá. Ale za tu cenu to vypadá fajn, dávat 20tis+ za grill na balkon se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Já taky chtěl jen něco na terasu/balkon. A pak jsem hledal, porovnával a Sage ještě mělo slevy, tak nebylo co řešit. Dobré je, že ho klidně rozhodíš do vodorovna a máš dvě plochy, kdy na jedné dělám třeba maso a na druhé zeleninu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se