Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  cali napsal:
5hz by si podla mna vobec nepocul a ak aj tak k krasnemu zpivani by to malo sakra daleko, 5hz je skor tupy brum u cloveka na spodnej hranici pocutelnosti (skor za nou) :D

dokazali by si to uzit mozno tak slony alebo velryby, ale aj tie by to vyhodnotili skor ako poplasnu spravu nez spev :)

Promin ze ti odpovidam na tvoji pripominku az dnes, ale kdyz jsem to psal tak jsem tu byl uplny novacek a jeste jsem ani nemel zadne "hodinky" nedokazal jsem sledovat odpovedi a tak jsem na nektere neodpovedel.

Samozrejmne jsem nemyslel zvuk o frekvenci 5 Hz ale rotor s frekvenci 5 Hz tedy 10 uderu za sekundu tedy tzv. Hi-Beet tedy 36 000 A/h a prestoze jsem to jeste nazivo neslysel tak si myslim stale ze to krasne "zpiva".

K tematu, moje Dream watches se asi nezmenily co se tyka ustroji ale urcite co se tyka designu, mam jiz jedny hodinky a ty posunuli moji latku hodne vysoko. Nyni spis mam prblem jake hodinky aby splnily moje pozadavky po strance technicke, dizajnove, funkcni a hlavne pak i financni.

• po 2 týdnech...
Odesláno

:suicide_anim: Jestli mě realisti neukamenujou, tak Il Diestro Scafusia od IWC. Mají rattrapante, minutové odbíjení, tourbillon, věčný kalendář ... Už chybí jen ten vodotrysk!

post-6874-1239713489.jpg

post-6874-1239713501.jpg

Odesláno (upraveno)

Můj top:

1. Corum Regatta Admiral´s Cup limited

2. Rolex GMT Master II red/black

3. ...asi nějaké humpolácké Zenith Defy Xtreme...

post-5919-1239775373.jpg

post-5919-1239775474.jpg

Upraveno uživatelem Radius
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Páni, já mám tedy asi dost zcestnej vkus, soudě dle přede mnou uváděných hodinek, ale nemůžu si pomoct.

Proč jen jsou tak hrozně drahý :crying_anim:

post-5889-1241599525.jpg

Upraveno uživatelem henker
Odesláno
  Jozka napsal:
:suicide_anim: Jestli mě realisti neukamenujou, tak Il Diestro Scafusia od IWC. Mají rattrapante, minutové odbíjení, tourbillon, věčný kalendář ... Už chybí jen ten vodotrysk!

Dobrá volba, až je budeš kupovat, tak se přidám, třeba dostaneme množstevní slevu. :thumbsup_anim:

Odesláno
  cortes1990 napsal:
za mna tieto ..... to by boli laici hotovi keb som im povedal cenu (okolo 500tis. dolarov) vždyť maj jenom hodiny minuty a sekundy ...... :)

.

.

.

.

.

viem ze nemaju

Nejvic me dostava, jak PP schovava Tourbillon do spodni casti a nebyt napisu na ciferniku, clovek by rekl mala vterinovka :thumbsup_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já se nad touhle Dream kategorií musím zamyslet.... kdysi, tak v roce 1995 byly moje Dream Watches čená TH Monaco... pak jsem objevil B-Uhren... Dnes mám šechny sny splněné... a navíc jsem si tím ověřil, že po splnění snu přichází sen další a nikdy nekončící proces tak je přetnut buď smrtí a nebo buddhovým prozřením :) :)

Odesláno

jo, jo zrovna jak jsme se bavili na srazu, ty ulra slim jsou opravdu hodinky snůůůůů, protože na ně mám ještě fůůůůru času, než je budu potřebovat. :D :D

Odesláno (upraveno)

TAG Heuer Calibre 12 Automatic Chronograph, dnes jsem se na ně díval tady v Arezzu v obchodě, je to vylepšený originální model původních hodinek Monaco, které měl Steve McQueen v roce 1970 ve filmu Le Mans, vylepšení spočívá v novém kalibru, místo plastového sklíčka je tu safírové a to i na průhledu na strojek, který je krásně stříbrný, zdobený, hodinky jsem měl na ruce ani se mi je nechtělo sundavat; tak jsem si pak zase vzal své PinkGoldy, v duchu se jim omluvil a se slečnou prodavačkou jsem se rozloučil. Těch 3650 EUR jsem zrovna s sebou neměl, neměl jsem dokonce ani těch cca 2700 EUR za ten původní model, který v Koscomu nabízejí za nějakých 75 tis. Kč, nebo tak nějak. Ceny jsou tedy srovnatelné, takže zatím sto táců za tyto nádherné hodinky opravdu dávat nebudu - doma bych musel přiznat desetinu a i tak bych měl asi velký problém :-) A tak si aspoň o Steevových (vylepšených) hodinkách můžu aspoň číst ve Watch Magazine 2/2009, str. 35-37, nebo na webu http://www.tagheuer.com/the-collection/mon...CAW2111.FC61783 a z jiné stránky (už nevím z které, protože mi vypadla síť, jsem si zase stáhnul další informace:

TAG Heuer Monaco, 40 Years of Legend

After its scene-stealing debut on Steve McQueen?s wrist in Le Mans, the TAG Heuer Monaco, the square-cased icon of sporting glamour that captured the spirit of an era and changed forever the face of luxury Swiss watchmaking, remains as cool and cutting-edge as ever.

The Monaco: Avant-Garde Style and Performance, Squared

Launched simultaneously in Geneva and New York on March 3rd, 1969, the Monaco caught the watchmaking world by storm. The provocative look of the timepiece, with its fire-red chronograph hand, metallic blue dial, domed crystal, and big, squared-off case represented a complete break with the conventional codes of watch design aesthetics. Equally radical was the engineering required to ensure the chronograph?s perfect water-resistance ? a world first for a square-shaped timepiece. But what was ticking inside was even more revolutionary: the famous self-winding Chronomatic ?Calibre 11?, the first self-winding automatic chronograph movement with microrotor, so precise it rivals to this day the exacting standards of professional chronometer instruments.

For Le Mans, Steve McQueen?s source of inspiration was his friend, Jo Siffert, the Swiss racecar legend who in 1969 became the first-ever driver sponsored by a watch brand, Heuer. The Heuer Monaco had just been launched and so impressed McQueen that he insisted on wearing it in the film. The Monaco became the preferred chronograph of the racing and fashion world ? another world first. Its unique, uncompromising geometry started a trend toward ?shaped? watches. Instantly recognizable, often copied, never equaled, the ?McQueen Monaco? (Model 1133B) is one of the most highly prized pieces in the international vintage markets. Demand far exceeds supply ? only a handful is known to still exist, all in the hands of well-informed collectors.

Ever since, the Monaco's emblematic square-shaped dial has been synonymous with TAG Heuer's innovative aesthetic. Reissued in 1998 in a limited edition of 5,000, it was entirely redesigned in 2003, refitted with a 7-row steel bracelet of square links echoing the daring aesthetics of the case. The watch became a must-have among racing purists and collectors, but it also surprised the industry by becoming the huge breakout fashion hit of the year, adored by haute couture and Hollywood.

post-3657-1243459125.jpg

post-3657-1243459181.jpg

post-3657-1243459622.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno

Tak já mám tři kousky :)

Během svých studií bych rád dosáhl na Omegy Speedmaster :)

Mám to v plánu během příštího léta.

Fakt pro mě jsou metou.

Po zařazení do pracovního procesu bych rád vlastnil IWC Portuguese.

Mít toto, tak jsem naprosto šťastný a už mě tady neuvidíte :)

Kdybych náhodou vyhrál ve Sportce, kterou stejně nehraju, tak by to byl kus od V.C.

zdroj fotek google pictures

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...