African Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Mám sice na baráčku plastová okna, ale i přes to stávám každý den podle toho, kdy se probudí sousedovic vlčáci" Nechci se dostat do tv, takže to chci vyřešit, jak se říká "lidsky". Soused je kok.. a chápu, že už s nimi nic neudělá, jelikož na výchovu jaksi zapomněl. Nemáte někdo zkušenosti s venkovními roletami, hlavně co se týče tlumení hluku? Popř. jestli nemáte i nějáké kontakty a přímé zkušenosti s férovými firmami. Děkuji za Vaše názory" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Máme kovové předokenní rolety a hluk moc netlumí. I při zatažených roletách slyším z dálky vlak a našeho psa, jak venku štěká . Zkušenost s firmou ALULUX jinak velmi dobrá.
afrikab Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Taky je mame doma. Proti hluku to opravdu moc neni. Ale pro lepsi zatepleni idealni.
cigi Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 rolety pomůžou proti světlu a teplu, proti hluku bohužel opravdu jen malounko - tam je třeba těžší, tlustčí, případně vícenásobné zasklení a řádnej rám okna. Ale psík je slyšet dycinky, to je od přírody tak sladěný tón, že. Nejvíc pomůže zenbuddhismus.
Jakubisko Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Nejvíc pomůže zenbuddhismus. Cigi jdes na to moc odborne. Ja bych to resil spunty do usi
rur Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Mám 5let teplo zimu tlumí, ale hluk sporadicky i přesto doporučuji. Ceny, ale budou asi jinde než před pěti lety
African Odesláno 19. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Díky za všechny odpovědi, moc velkou radost jste mi tedy neudělali" Vidím to na 9mm, ale ještě před tím to proberu s majitelem"
Patrik Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Odesláno 21. června 2008 Taky je doma mám a na hluk to opravdu není. Zato když je třeba opravdové zatemění, tak není nic lepšího. V každém případě radím na motorový pohon! Rodiče mají na chalupě mechanické a je to "děsnej vopruz" je stahovat. To já jsem si to dal na bezdrátové ovládání a je to super :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se