Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Problémy má Martin Dvořák, stejně jako BB a Breguety, Petr Dvořák má něco úplně jinýho...

a martin dvorak ma taky moc bohatou maminku "realitni magnatku", ze ano. sam toho jinak moc nema....

Odesláno (upraveno)

Jay Kay vybírá polstrování pro své LaFerrari a jako ambasador IWC nejspíš Portuguese na ruce...

krasna prace od spacecowboye:))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Včera jsem přijel z Činy, byli jsme také na jednání na státním institutu těžebního průmyslu. Vysoký (postavením) úředník co s nami jednal měl starší Longines Spirit s černým cifrem a druhý Omega Constelation v bicoloru, pohon, ani "originalitu" jsem neidentifikoval. Myslím ze Ćíňani fejky moc nenosí, ty jsou urceny pro nečínského zákazníka. Z naší delegace (tři Číňani a dva Češi) jsem měl ovšem hodinky jen já. Oni tyhle věci moc neřeší, ředitel firmy s mnohamiliardovym obratem si na jednání se státní mocí klidně vezme černé kalhoty od obleku a k tomu hnědé mokasiny bez ponozek, ostatni jsou v džínách, kraťasech, nebo v nejakem podobném oblečku v kterém se u nás chodí s košem. Největší papaláši pak stejně chodí v monterkách...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...