Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ja mam pininfarinu rad, ale proc maj tyhle Bovety perforovanej cifernik ala chladic? tady prece neni co chladit.

mne sa ten ich teply kaka-kaka futbal nikdy nepacil. futbal ma mina takmer kompletne, ale ked uz, tak nech to ma stavu a nech sa da na to pozerat. Ked chcem vidiet cervenych trpaslikov hrat bago*, kupim si DVD od Disneyho. Ale trener ma fajne Bovety, tak aspon daco. Svetielko v temnote :)

*jakoze nechcem, chapeme sa. vcera sa tam kokoti doslova prechadzali, to bolo nedostojne. rozhodca to mal skontumovat za nesportove spravanie.

nech nie som off topic:

Odesláno

...dnes Nico Rosberg na stupních vítězů nějaké 7 denní Pilotky.......

...nejvíc se mi líbilo,jak za ním do místnosti s občerstvením,těsně před vyhlášením vítěze přiběhl asistent a začal tahat z kapes ty Íwa,aby nebyl na focení bez hodinek,ty 1.(asi Big ING) mu byly moc těsný na zápěstí,tak asák z levý kapsy vytáhl Pilotky a ty po krátkém ozkoušení seděly lépe,tak na fotkách budou  dnes Pilotky :-))))))))

...viděl bych to tak,že v depu bude vedle krabice se šroubama na kola i krabice s naházenýma Iwecečkama :-))

...jinak Nico je borec

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Boa a ja viem - ale obidve robil pininfarina, tak podla cednika to na tych hodinkach asi najskor nebude :)

neviem, ci chladic, ale pocitam, ze skor ten "kufor"

Odesláno

...........K1 legenda Peter Aerts a Deepsea..........

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Je to tahle strojovna nebo starší? V Království hodin byl na prodej model s pouzdrem 39 mm a novější jsou asi 42 mm. Tak jako tak překrásné hodinky.

Ale ten starší spitfire doppelchronograph je super.

Odesláno

...........K1 legenda Peter Aerts a Deepsea..........

Tak já tu mám taky jednu legendu K-1....kdysi můj nejoblíbenější fighter

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...