Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mam dotaz, poznate nekdo z tohoto videa jake hodinky nosi Miloslav Ludvik? Jsou to Rolexy nebo Breitling? Nejdou mi sem vlozit fotky, tak davam odkaz na video, je to dobre videt od casu 1:05.

Upraveno uživatelem rayethon
Odesláno

ja teda nevim, ale ta fotka Charlieho nevypada jak z filmu. Takze podle me je ve VIP sekci spravne.

Tohle nebylo v reakci na Charlieho, ale na nejeden příspěvek, který jsem musel přesouvat do jiného vlákna, právě kvůli tomu, že to byla fotka z filmu.
Odesláno

Já asi nebudu zas takovej hodinkovej fanda... Na té fotce mě ty hodinky vůbec nepřitahují. Ta pani mě úplně dostává...Je to zajímavá fotka. Ten její výraz a ten obleček, to prostředí a do toho takový dva prasáci starý... :D

Odesláno

Čaj o páté? Jak tak koukám na to foto, od Ozzyho bych čekal lepší pózu ve vychutnávání, vzhledem k věku a zkušenostem, narozdíl od Slashe, který tam vypadá zatraceně líp a intelektuálně :P . Slečna je boží, hodinky bych neřešil, hlavně že v té dnešní hudební době ještě pořád máme rock´n´roll. Už to mám jako tapetu a Grakijovi díky moc!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...