Micey Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 323: Jo, tyhle jsem myslel. Fakt to tak vypadá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Bingo, tomu by odpovídal i podivnej stín na korunce, kdy tlačítka vypadají jako excentrická. A zase si říkám... co to kurňa je za divný sčítače? BTW a ta díra... Tady to sice neplatí, ale Ingersolly má kámoš a mají Hour Tourbillon. Jestli to opravdu je turbo (ve smyslu eliminace gravitace) nebo jenom nějaká srandička, to netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Tak máte pravdu kluci, tourbillon se nekoná. Našel jsem fotku v týdeníku Televize a tam je to jasně vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Martin Staszko http://www.wsop.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 No ten Martin, to je ostuda Zdroj To co má na ruce už jsem někdy viděl, ale nevzpomenu si na značku. Jeho protihráči jsou na tom o dost lépe, napočítal jsem tam troje Brajtle a dvoje AP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Klepetko ma dneska nejake pilotky, nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 No ten Martin, to je ostuda Zdroj To co má na ruce už jsem někdy viděl, ale nevzpomenu si na značku. Jeho protihráči jsou na tom o dost lépe, napočítal jsem tam troje Brajtle a dvoje AP. Ten borec je hodně svůj, ať už jde o hodinky, košili nebo boty. Prostě to nijak neprožívá. Když jsem s ním v televizi viděl rozhovor, tak jsem se hodně divil, že dělá technika v Nošovicích.Působil na mě spíš jako profesor aplikované matematiky na UK. Každopádně před ním smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 No ale ted si koupi, co bude chtít :-) A možna i továrnu na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Tak skončil druhej. Za 98 míčů už by se dalo něco koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Četl jsem s ním nějaký rozhovor. V Nošovicích už nepracuje, protože se mu už nechtělo brzo ráno vstávat když hraje celou noc poker online. A uživit se tím už uživí. Hraje, protože ho to baví, nikoliv pro peníze. Sice už pár desítek miliónů pokerem vydělal, peníze mu ale moc neříkají a drahými věcmi se obklopovat nepotřebuje. Takže Brajtle si asi kupovat nebude Dobrý borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 ... moc neříkají a drahými věcmi se obklopovat nepotřebuje. Takže Brajtle si asi kupovat nebude Dobrý borec Nojo, ale časem ho ta skromnost přejde, až zjistí, jaké má možnosti. Na to jsou i studie . Vidím to tak, že do pěti let bude mít nejen Brajtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) Co to má "pan Maska" Petr Čech? Edit:detail Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Co to má "pan Maska" Petr Čech? Určitě UN, model nepoznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Ulysse Nardin Maxi Marine Diver? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) Bill Clinton vcera na Jonovi Stewartovi. JLC SEALS? Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem Ghill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Clinton nosil casto Frank Muller. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 nova bondovka Skyfall, planovana premiera Okt 2012, fotky sa objavily dnes na nete nejake tipy, co ma na ruke? zeby modre De Ville Hour Vision? Omega to nebude. Vzhledem k tomu, ze 007 prechazi opet na Rolex a sice na cerne 115200 (Oyster Perpetual Date 34 mm), tak bych rekl, ze by to mohly byt ony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Skalis-fakt jo?to sem netušil,ale Craig je ambasadorem Omegy,potažmo zrovna DeVille,tak,že by už ted nosil Rolex,no je to možný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Omega to nebude. Vzhledem k tomu, ze 007 prechazi opet na Rolex a sice na cerne 115200 (Oyster Perpetual Date 34 mm), tak bych rekl, ze by to mohly byt ony. To jsi slyšel kde? Chvíli jsem googlil a vygůglil jsem jenom zprávy, že to bude zase Omega, jejíž hodinky bude nosit. Například http://jamesbondwatc...tories/skyfall/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se