Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bingo, tomu by odpovídal i podivnej stín na korunce, kdy tlačítka vypadají jako excentrická.

A zase si říkám... co to kurňa je za divný sčítače?

BTW a ta díra... Tady to sice neplatí, ale Ingersolly má kámoš a mají Hour Tourbillon. Jestli to opravdu je turbo (ve smyslu eliminace gravitace) nebo jenom nějaká srandička, to netuším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ten Martin, to je ostuda :)

post-5465-026100400 1320774256.jpg

Zdroj

To co má na ruce už jsem někdy viděl, ale nevzpomenu si na značku. Jeho protihráči jsou na tom o dost lépe, napočítal jsem tam troje Brajtle a dvoje AP.

Ten borec je hodně svůj, ať už jde o hodinky, košili nebo boty. Prostě to nijak neprožívá. Když jsem s ním v televizi viděl rozhovor, tak jsem se hodně divil, že dělá technika v Nošovicích.Působil na mě spíš jako profesor aplikované matematiky na UK. Každopádně před ním smekám.

Odkaz ke komentáři

Četl jsem s ním nějaký rozhovor. V Nošovicích už nepracuje, protože se mu už nechtělo brzo ráno vstávat když hraje celou noc poker online. A uživit se tím už uživí. Hraje, protože ho to baví, nikoliv pro peníze. Sice už pár desítek miliónů pokerem vydělal, peníze mu ale moc neříkají a drahými věcmi se obklopovat nepotřebuje. Takže Brajtle si asi kupovat nebude :) Dobrý borec :)

Odkaz ke komentáři

... moc neříkají a drahými věcmi se obklopovat nepotřebuje. Takže Brajtle si asi kupovat nebude :) Dobrý borec :)

Nojo, ale časem ho ta skromnost přejde, až zjistí, jaké má možnosti. Na to jsou i studie . Vidím to tak, že do pěti let bude mít nejen Brajtle :)
Odkaz ke komentáři

nova bondovka Skyfall, planovana premiera Okt 2012, fotky sa objavily dnes na nete

nejake tipy, co ma na ruke? zeby modre De Ville Hour Vision?

Omega to nebude. Vzhledem k tomu, ze 007 prechazi opet na Rolex a sice na cerne 115200 (Oyster Perpetual Date 34 mm), tak bych rekl, ze by to mohly byt ony.
Odkaz ke komentáři

Omega to nebude. Vzhledem k tomu, ze 007 prechazi opet na Rolex a sice na cerne 115200 (Oyster Perpetual Date 34 mm), tak bych rekl, ze by to mohly byt ony.

To jsi slyšel kde? Chvíli jsem googlil a vygůglil jsem jenom zprávy, že to bude zase Omega, jejíž hodinky bude nosit. Například

http://jamesbondwatc...tories/skyfall/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...