Návštěvník Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) John Mayer a asi nejlepší Talking watches co jsem viděl. Mimochodem už tam byl. Tomuhle se říká mít toho plnou kabelu. a super je to doporučení, pokud chcete vše přeskočit. Nechcete v tom nechat moc peněz a působit, že jste rozumný. Tak si rovnou kupte PP Tiffany Aquanaut Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 John Mayer a asi nejlepší Talking watches co jsem viděl. Mimochodem už tam byl. Tomuhle se říká mít toho plnou kabelu. a super je to doporučení, pokud chcete vše přeskočit. Nechcete v tom nechat moc peněz a působit, že jste rozumný. Tak si rovnou kupte PP Tiffany Aquanaut A ten "moderátor" má Moony na JB Champion, pokud dobře koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 A ten "moderátor" má Moony na JB Champion, pokud dobře koukám.Tohle mi nepříjde jako moony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Aha, já si toho náramku všiml hned na začátku a nenapadlo mě, že by to mohlo bejt něco jinýho. Ale z týhle fotky to opravdu nevypadá na Moony. Tak nic, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Tak jsem to dal do HD, zpomalil a to je nejlepší fotka co jsem z toho dostal. Můj tip je Blancpain. Ale myslím, že se tady najde někdo kdo to dá přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Jsou to samozrejme Hodinkee limitka kterou onen moderator sam vymyslel: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Aha, tak ty jsem vůbec neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Jsou to samozrejme Hodinkee limitka kterou onen moderator sam vymyslel:Může bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Ben Clymer je ma po dědovi a na základě toho udělali limitku Introducing: The Omega Speedmaster HODINKEE 10th Anniversary Limited Editionhttps://www.hodinkee.com/articles/omega-speedmaster-hodinkee-10th-anniversary-limited-edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Copak to má Ivo na ruce, full gold Hubloty? Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 No Filter... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Asi tak...někteří nemají kontrolního chrousta, které persony tady neprezentovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Nekdo tu kdysi pouzil primer "ovarova hlava" a uz mu jinak nereknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Hele, zrovna tenhle miláček tu už několikrát byl. Diskuze se o tom vedla a řeklo se, že když tu může bejt takovej poklad, jako Babiš, Kalousek, nebo snad dokonce Pelta, tenhle už to těžko zhorší. Nehodnotím jeho osobnost a jeho minulost, která je, lehce nadneseno, zajímavá. Beru do úvahy to, že je to veřejně známá osoba. A ta, jako taková, tu být může. To, že je to zmetek, tím samozřejmě nepopírám. Ale zajímá mě, co ten zmetek má za hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Ale on tu být nemusí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Uznávám, že pokud to hodim za Johna Meyerse, je to jak pěst na oko. Nicméně opravdu, projeďte si tohle vlákno, najdete tam i další rošťáky. Například Vémolu, kterej je s tímhle panem nakrátko. Ale to zjevně nikomu neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) Tenhle je sjednocující element, vadí všem. Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Jsou to samozrejme Hodinkee limitka kterou onen moderator sam vymyslel::-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 (upraveno) Uznávám, že pokud to hodim za Johna Meyerse, je to jak pěst na oko. Nicméně opravdu, projeďte si tohle vlákno, najdete tam i další rošťáky. Například Vémolu, kterej je s tímhle panem nakrátko. Ale to zjevně nikomu neva.Vemola ma Ivoska, Attilka ma zase Honzu Kocku. Bojovy sporty a polosedej svet se pritahujou asi jako drogy a prostituce. Ivos ma rad Gucci a zlaty Ybló. I John Mayer uz tu byl nekolikrat, je to hodinkova fancy pusinka, co obcas koupi i kdejakej cinklej smuk, hlavne aby to bylo stary a rolex. Jako watch inspiration bych si ho fakt nebral. Dela pro svet hodinkovych nadsencu stejne neutralni praci jako Ben "nezavislej blogger" Clymer. To uz radeji zrzouna Sheerana. Hodinkove je daleko zajimavejsi. Na gigu nosi pateky a klidne si veme i seika. Vedeli byste ale, pratele, co nosil temer jmenovec Mike Mayers? Nejaky casia s kalkulackou? Garminy? Damasko? Upraveno 13. ledna 2020 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Fuha, a to som si myslel, že John Mayer sa vyzná ako boh :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se