ANT Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 A co pak má na rukou božský Diego ? (tentokráte má pouze jedny ) ocividne si si nevsimol cierny remienok aj na zdvihnutej druhej ruke ma zase dvoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 (upraveno) Ještě jedna s Diegem. Upraveno 14. června 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2010 Nechce se mi tomu vůbec věřit. Ano, nevím, jestli to není jenom sranda, jestli to náhodou není třeba jenom nahrané. Jsem prostě v šoku. Leoš, Leoš Mareš, ten, který vždycky nosit absolutně shitové hodinky... ... si pořídí Rolády? Zdroj: Blesk.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2010 Nechce se mi tomu vůbec věřit. Ano, nevím, jestli to není jenom sranda, jestli to náhodou není třeba jenom nahrané. Jsem prostě v šoku. Leoš, Leoš Mareš, ten, který vždycky nosit absolutně shitové hodinky... ... si pořídí Rolády? Zdroj: Blesk.cz Asi viděl seriál Dva a půl chlapa a vzhlídnul se v nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 A pozná někdo, co je to přesně za model? Jsem línej to hledat Není to ten s platinovou lunetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 A pozná někdo, co je to přesně za model? Jsem línej to hledat Není to ten s platinovou lunetou? Jasně, Yacht master. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 Nechce se mi tomu vůbec věřit. Ano, nevím, jestli to není jenom sranda, jestli to náhodou není třeba jenom nahrané. Jsem prostě v šoku. Leoš, Leoš Mareš, ten, který vždycky nosit absolutně shitové hodinky... ... si pořídí Rolády? Zdroj: Blesk.cz To nejsou jeho první Rolexy, má už několikery . Nejhezčí má Daytony v bílém zlatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 To nejsou jeho první Rolexy, má už několikery . Nejhezčí má Daytony v bílém zlatě. Co ty všechno nevíš Cybere. A na Chronomag náhodou nechodí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 Asi viděl seriál Dva a půl chlapa a vzhlídnul se v nich To by jeste musel zacit nosit ty kretensky polokosile ve kterejch je tam Charlie navlecenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 To by jeste musel zacit nosit ty kretensky polokosile ve kterejch je tam Charlie navlecenej. nebo se kouknul na Alana. tahle scenka me dostne vzdy do kolen. parada nejvetsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storq Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 Jenifer Aniston a Panerai? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 Jenifer Aniston a Panerai? :-) Tahle fotka IMHO prověří, kdo to myslí s hodinkama vážně, aneb najdi hodinky do 3 sekund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 nebo se kouknul na Alana. tahle scenka me dostne vzdy do kolen. parada nejvetsi To je pecka Jenifer Aniston a Panerai? :-) No, nejsou to spíše Milgaussy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 To je pecka No, nejsou to spíše Milgaussy? 100%, jennifer je verná roládam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2010 (upraveno) 100%, jennifer je verná roládam Hned na první pohled mi přišly povědomé, však je znám důvěrně, pak jsem si to zvětšil, je jasně vidět milgaussovská vteřinovka, holka má vkus Však jsem také neobdivoval je ty hodinky... Upraveno 17. června 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Má trošku bříško, pánský slipy, starej klobouk a navíc bych ani nepoznal, že to je Jennifer. Divná fotka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Me se ta fotka moc libi. A to Jennifer neni zrovna muj typ. Ty hodinky jsou tresinka na dortu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Má trošku bříško, pánský slipy, starej klobouk a navíc bych ani nepoznal, že to je Jennifer. Divná fotka. Až začnu uvažovat takhle, budu si moct spolehlivě říct: "Jsem starý". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 (upraveno) ste si jisti ze je to Jennifer? tohle je JA s black Rolex Milgauss Upraveno 18. června 2010 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 NIGHTinGALE, na 18.červen.2010 - 07:56, řekl: Má trošku bříško, pánský slipy, starej klobouk a navíc bych ani nepoznal, že to je Jennifer. Divná fotka. AAž začnu uvažovat takhle, budu si moct spolehlivě říct: "Jsem starý". Já jsem docela starý, ale viděl bych to tak, že takovéhle bříško je docela roztomilé, pánské slipy se dají sundat a starej klobouk bych jí dal na obličej a nemusel bych dumat nad tím, zda je to vůbec Jenifer. Fuj, to jsem asi chlípník, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se