Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 18. 2. 2024 v 23:37, RadekB napsal:

Joe Rogan - většinou má rolády, ale teď mi to přišlo na něco od GS.  Nyní komentoval na turnaji UFC 298. Lepší printscreen se mi bohužel nepodařilo vytvořit.

Pozná tyhle hodinky někdo?

r.png

Odpovím si sám :-). Z té fotky to moc poznat není. Trochu jsem prohledal gůgl a s velkou pravděpodobností má Joe Rogan na ruce Grand Seiko Spring Drive Diver SBGA229

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, RadekB napsal:

Odpovím si sám :-). Z té fotky to moc poznat není. Trochu jsem prohledal gůgl a s velkou pravděpodobností má Joe Rogan na ruce Grand Seiko Spring Drive Diver SBGA229

SBGA229 ale nemají korunku na pozici "4.5". Nebo žeby ta fotka tak moc zkreslovala?

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Naving napsal:

SBGA229 ale nemají korunku na pozici "4.5". Nebo žeby ta fotka tak moc zkreslovala?

Jsou to Grand Seiko SLGA001. Máš pravdu s tou korunkou. Podíval jsem se znovu na záznam u UFC 298 a navíc si potvrdil, že jsou modré🤐. Rád nosí ještě legendární SLA033. No, má toho opravdu plnou kabelku, co si budeme povídat. 🙂

rr.png

Upraveno uživatelem RadekB
Odkaz ke komentáři

2:44 Tenhle týpek by měl mít na ruce asi Swiss Military by Chrono, ale má ve videu jiný nápisy na cifru a nemá tam ani znak se švýcarskou vlajkou, jinak tvar pouzdra, ručičky, gumák všechno stejný. Koukal jsem jestli se dělali třeba starší modely s jinými nápisy, ale nic jsme nenašel... Je mi to záhadou. Neví někdo jak to je? 

SWISS MILITARY BY CHRONO Swiss Made Automatic Dive Watch 500M SMA34075.07

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Strocek napsal:

2:44 Tenhle týpek by měl mít na ruce asi Swiss Military by Chrono, ale má ve videu jiný nápisy na cifru a nemá tam ani znak se švýcarskou vlajkou, jinak tvar pouzdra, ručičky, gumák všechno stejný. Koukal jsem jestli se dělali třeba starší modely s jinými nápisy, ale nic jsme nenašel... Je mi to záhadou. Neví někdo jak to je? 

SWISS MILITARY BY CHRONO Swiss Made Automatic Dive Watch 500M SMA34075.07

Ahoj, měl by jsi přesný název modelu? Zajímalo jestli půjdou koupit v ČR a za kolik....díky.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Mano1990 napsal:

Ahoj, měl by jsi přesný název modelu? Zajímalo jestli půjdou koupit v ČR a za kolik....díky.

No jestli by si chtěl přesnej typ těch co má ve videu, tak to právě nemůžu sloužit :default_smile:, ale podobný jsou jak psal AKUC https://www.irisimo.cz/swiss-military-by-chrono-sma34075-07?utm_source=heureka&utm_medium=cpc&utm_campaign=heureka tady přímo českej ešop. Docela pěkný hodinky za příjemnou cenu. Švýcarský automaty s pěknou vodotěsností.

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Strocek napsal:

No jestli by si chtěl přesnej typ těch co má ve videu, tak to právě nemůžu sloužit :default_smile:, ale podobný jsou jak psal AKUC https://www.irisimo.cz/swiss-military-by-chrono-sma34075-07?utm_source=heureka&utm_medium=cpc&utm_campaign=heureka tady přímo českej ešop. Docela pěkný hodinky za příjemnou cenu. Švýcarský automaty s pěknou vodotěsností.

Super. Moc díky. Vypadají moc dobře právě, akorát bych uvítal rozměr 40mm než 44...ale i tak díky. Pěkný hodinky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...