milomac Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Tak ještě jednou Michael Fassbender, herec, taky dobře známý z krimi Sněhulák, na ruce Pateky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února V 18. 2. 2024 v 23:37, RadekB napsal: Joe Rogan - většinou má rolády, ale teď mi to přišlo na něco od GS. Nyní komentoval na turnaji UFC 298. Lepší printscreen se mi bohužel nepodařilo vytvořit. Pozná tyhle hodinky někdo? Odpovím si sám :-). Z té fotky to moc poznat není. Trochu jsem prohledal gůgl a s velkou pravděpodobností má Joe Rogan na ruce Grand Seiko Spring Drive Diver SBGA229 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Před hodinou, RadekB napsal: Odpovím si sám :-). Z té fotky to moc poznat není. Trochu jsem prohledal gůgl a s velkou pravděpodobností má Joe Rogan na ruce Grand Seiko Spring Drive Diver SBGA229 SBGA229 ale nemají korunku na pozici "4.5". Nebo žeby ta fotka tak moc zkreslovala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února (upraveno) před 4 hodinami, Naving napsal: SBGA229 ale nemají korunku na pozici "4.5". Nebo žeby ta fotka tak moc zkreslovala? Jsou to Grand Seiko SLGA001. Máš pravdu s tou korunkou. Podíval jsem se znovu na záznam u UFC 298 a navíc si potvrdil, že jsou modré. Rád nosí ještě legendární SLA033. No, má toho opravdu plnou kabelku, co si budeme povídat. Upraveno 22. února uživatelem RadekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Cartier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Keith a IWC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února trener fotbalove sparty Brian Priske a iwc portuguese 8days Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února (upraveno) Cloony a Omega Upraveno 23. února uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrano Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Jano Durica ma krasne hodinky. Pozna niekto referenciu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskarcerny Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Ahoj, neví někdo prosím co má V.K. za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Chtělo by se mi napsat že PAKETA nebo Poljot, ale nevím (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března No jo, ještě žes to nenapsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Postrach križovatiek, Andrej Danko Ale čo má, netrúfam tipovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 21 minutami, Chronofobik napsal: Postrach križovatiek, Andrej Danko Ale čo má, netrúfam tipovať Driver de Cartier v zlate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) 2:44 Tenhle týpek by měl mít na ruce asi Swiss Military by Chrono, ale má ve videu jiný nápisy na cifru a nemá tam ani znak se švýcarskou vlajkou, jinak tvar pouzdra, ručičky, gumák všechno stejný. Koukal jsem jestli se dělali třeba starší modely s jinými nápisy, ale nic jsme nenašel... Je mi to záhadou. Neví někdo jak to je? Upraveno 5. března uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 12 minutami, Strocek napsal: 2:44 Tenhle týpek by měl mít na ruce asi Swiss Military by Chrono, ale má ve videu jiný nápisy na cifru a nemá tam ani znak se švýcarskou vlajkou, jinak tvar pouzdra, ručičky, gumák všechno stejný. Koukal jsem jestli se dělali třeba starší modely s jinými nápisy, ale nic jsme nenašel... Je mi to záhadou. Neví někdo jak to je? Ahoj, měl by jsi přesný název modelu? Zajímalo jestli půjdou koupit v ČR a za kolik....díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 15 minutami, Mano1990 napsal: Ahoj, měl by jsi přesný název modelu? Zajímalo jestli půjdou koupit v ČR a za kolik....díky. google : Swiss Military SMA34075.07 https://swissmilitarywatches.ch/shop/swiss-military-sma34075-07/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března a kto je to, ked uz je VIP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Před hodinou, Mano1990 napsal: Ahoj, měl by jsi přesný název modelu? Zajímalo jestli půjdou koupit v ČR a za kolik....díky. No jestli by si chtěl přesnej typ těch co má ve videu, tak to právě nemůžu sloužit , ale podobný jsou jak psal AKUC https://www.irisimo.cz/swiss-military-by-chrono-sma34075-07?utm_source=heureka&utm_medium=cpc&utm_campaign=heureka tady přímo českej ešop. Docela pěkný hodinky za příjemnou cenu. Švýcarský automaty s pěknou vodotěsností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Právě teď, Strocek napsal: No jestli by si chtěl přesnej typ těch co má ve videu, tak to právě nemůžu sloužit , ale podobný jsou jak psal AKUC https://www.irisimo.cz/swiss-military-by-chrono-sma34075-07?utm_source=heureka&utm_medium=cpc&utm_campaign=heureka tady přímo českej ešop. Docela pěkný hodinky za příjemnou cenu. Švýcarský automaty s pěknou vodotěsností. Super. Moc díky. Vypadají moc dobře právě, akorát bych uvítal rozměr 40mm než 44...ale i tak díky. Pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se