Campino Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna před 2 hodinami, AKUC napsal: Omega de ville blue gold ? Je to mozne, no z tejto fotky fakt netusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Chlapi, mne je tu u prdele politika. Všímam si, aké kto nosí hodinky a je mi jedno či je modrý, červený alebo marťanský. Pre mňa toto vlákno znamenalo verejne známe osoby. Nechcem zbytočne hrotiť emócie, tak zakladám vlákno "Aké hodinky nosia politici", kde pozývam všetkých, ktorí sú zvedaví aké hodinky nosia politici, bez politickej diskusie. Peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Pierce byl hodne na Cartier. Z fotky by mi to sedelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna (upraveno) před 36 minutami, AndyAaron napsal: Pierce byl hodne na Cartier. Z fotky by mi to sedelo. zrejme je členom chronomagu toto by som typoval na Blancplain Villeret len tá svetlomodrá farba mi nesedí ... Upraveno 7. dubna uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna před 55 minutami, lemon napsal: Chlapi, mne je tu u prdele politika. Všímam si, aké kto nosí hodinky a je mi jedno či je modrý, červený alebo marťanský. Pre mňa toto vlákno znamenalo verejne známe osoby. Nechcem zbytočne hrotiť emócie, tak zakladám vlákno "Aké hodinky nosia politici", kde pozývam všetkých, ktorí sú zvedaví aké hodinky nosia politici, bez politickej diskusie. Peace Plný souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna V 19. 3. 2024 v 8:22, Mcmartini napsal: Včerajšia prezidentská debata. Co nosí Korčok? Ťažko povedať, vždy sa to tam nejak lesklo, toto asi naj záber na hodinky. Podobá sa mi to na Cartier Tank Americaine Chronograph... Sú to tieto: okrem týchto má aj iné, napr.: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Diky moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Neymar Jr., futbalista https://www.instagram.com/reel/C481JiqofRd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=cdd78658-63e8-4737-866c-3d3ff104a9d7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Stále Brosnan vlna, Panerai a Persol okuliare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Korčok může mít Breguet Héritage těžko říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Vážený pán Zdeněk Danner, ředitel Vršovické záložny. Rok 1932 otevření stadionu Bohemians, který ze svých prostředků financoval. Na levé ruce patrně nějaké dobové hranaté možná Cartiery na řemenu? Nevěděl by někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Sajfa, Breitling, Rolex a ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Samsung galaxy watch, 46 mm, zeby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 1 minutou, Harwey napsal: Samsung galaxy watch, 46 mm, zeby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1971 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Filip Renč - Casio Protrek PRW 7000Odesláno z mého IN2023 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Mark Wahlberg a Daniel Craig hodinky nie som si istý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Craig bude mít asi Omega Seamaster Bullhead. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna před 27 minutami, AKUC napsal: Mark Wahlberg a Daniel Craig hodinky nie som si istý ... Mark Wahlberg toho má plnou kabelku, viz "Summary" na konci článku, kde je i přesně tato fotografie (tj. Daytony) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PoleCat Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Petr Fiala, premiér, na cestě do Washingtonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 9 minutami, PoleCat napsal: Petr Fiala, premiér, na cestě do Washingtonu To patří do jiného vlákna. Jedná se o politika (teda tvrdí to o sobě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se