Jan Hruška Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Snad ne něco od BenTime maj tam příšerný quartz cibule podobnýho vzhledu
Dantechno Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 No vzhledem v okoli ve kterem je vyfocen asi ne ... Jsou to U-Boat .. dle cislic 4,8,12 na cifru.
bandicoot Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Podle tohp bejváku má Hamrlík vkus, totéž bude platit i u hodinek. ...mě se líbí to triko. Je takový gender nekorektní
vlasta66 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Snad ne něco od BenTime maj tam příšerný quartz cibule podobnýho vzhledu Už tu o něm psal WatchFan1, že je to velký fanda hodinek. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15172-officine-panerai-radiomir-gmt-alarm-pam00098/page__st__20__p__237098__hl__hamrl%C3%ADk__fromsearch__1#entry237098
rayethon Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Mam dotaz, poznate nekdo z tohoto videa jake hodinky nosi Miloslav Ludvik? Jsou to Rolexy nebo Breitling? Nejdou mi sem vlozit fotky, tak davam odkaz na video, je to dobre videt od casu 1:05. Upraveno 3. února 2011 uživatelem rayethon
jnm Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Copak to nosí pan exprimátor? http://plzen.idnes.cz/foto.asp?r=plzen-zpravy&foto1=ALT369dc4_142111_1241210.jpg
sibirnaya Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 vzdalene to pripomina APecka, ale pokud jen tvuj vyber, tak asi Breitling..
sureshot Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 (upraveno) podla spony to budu asi tie ukradnute pateky nie? Upraveno 4. února 2011 uživatelem sureshot
Jay Doll Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 podla spony to budu asi tie ukradnute pateky nie? Nemusí to být ty ztracené, Charlie má Pateků hromadu. Psalo se, že má hodinky celkem v hodnotě 3 miliony dolarů. Podobných kousků tam bude víc
neon Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Hlasujem za Charlieho Sheena ako nového ambasádora Patek Phillippe:)
Jay Doll Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Chci všechny důrazně upozornit, že hodinky používané herci ve filmech nepatří do tohoto vlákna, ale SEM! Ať se nám to neplete
xxx.rada Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 ja teda nevim, ale ta fotka Charlieho nevypada jak z filmu. Takze podle me je ve VIP sekci spravne.
Jay Doll Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 ja teda nevim, ale ta fotka Charlieho nevypada jak z filmu. Takze podle me je ve VIP sekci spravne. Tohle nebylo v reakci na Charlieho, ale na nejeden příspěvek, který jsem musel přesouvat do jiného vlákna, právě kvůli tomu, že to byla fotka z filmu.
Ondrej Berkus Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Copak to tu máme? B-Real z mých oblíbených Cypress Hill, ze songu Armada Latina (ne, v dílně si je nepouštím, nemusíte se bát ) Díky, O'p'B
enslow Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/kompletny-rozhovor-s-dobroslavom-trnkom.html nas gen prokurator...ma tusim breitlingy
spineshank Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 plná velikost pěkný,moooc pěkný taky bych ji chtěl
xmikes Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 plná velikost Pekny...hodinek jsem si ale vsiml az pozdeji:)
Pafelik Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Já asi nebudu zas takovej hodinkovej fanda... Na té fotce mě ty hodinky vůbec nepřitahují. Ta pani mě úplně dostává...Je to zajímavá fotka. Ten její výraz a ten obleček, to prostředí a do toho takový dva prasáci starý...
luidis Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Čaj o páté? Jak tak koukám na to foto, od Ozzyho bych čekal lepší pózu ve vychutnávání, vzhledem k věku a zkušenostem, narozdíl od Slashe, který tam vypadá zatraceně líp a intelektuálně . Slečna je boží, hodinky bych neřešil, hlavně že v té dnešní hudební době ještě pořád máme rock´n´roll. Už to mám jako tapetu a Grakijovi díky moc!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se