Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dneska byl v Blesku vyfocenej baleťák Harapes s Armin Stormama, prej za půl míče a nad tím byla fotka Skeletonů, takže na ruce měl určitě jinej model, ale i tak vkus chválím :smile_anim:

edit:ach ten češtin

Upraveno uživatelem Mirek24
Odesláno
  V 16. 3. 2011 v 11:28, 'Mirek24' napsal:

Dneska byl v Blesku vyfocenej baleťák Harapes s Armin Stormama, prej za půl míče a nad tím byla fotka Skeletonů, takže na ruce měl určitě jinej model, ale i tak vkus chválím :smile_anim:

Přidávám foto

post-14887-054648200 1300358614.jpg

Odesláno
  V 21. 3. 2011 v 17:05, 'Mirek24' napsal:

James May z Top Gearu nosí Rada, v posledním dílu měl Ceramiky a dřív jsem ho někde viděl s Diastarama.

Koukni o dvě stránky zpět :)
Odesláno
  V 17. 3. 2011 v 10:55, 'gougy' napsal:

To je krása nesmírná.

Je to otázka (ne)vkusu...kdyby byly tyhle hodinky koupeny někde ve vietkong-stánku, většina místního osazenstva by se možná poblinkala. I když z UN někteří chronofandové padaj už z principu na zadek. Mě osobně se ti dva kováři na ciferníku moc nelíbí..... <_<. Spíš bych to nazval nevkusným kýčem ve skvělé komplikaci..... :robot:
Odesláno
  V 21. 3. 2011 v 23:14, 'Cyril' napsal:

Spíš bych to nazval nevkusným kýčem ve skvělé komplikaci..... :robot:

Určitě pro 99% lidí co potkáš na ulici to bude kýč, ale když víš, co se za tím skrývá, díváš se na to jinak. Navíc vietkong určitě nedělá pohybující se kováře ;-)
Odesláno
  V 21. 3. 2011 v 23:14, 'Cyril' napsal:

Je to otázka (ne)vkusu...kdyby byly tyhle hodinky koupeny někde ve vietkong-stánku, většina místního osazenstva by se možná poblinkala. I když z UN někteří chronofandové padaj už z principu na zadek. Mě osobně se ti dva kováři na ciferníku moc nelíbí..... <_<. Spíš bych to nazval nevkusným kýčem ve skvělé komplikaci..... :robot:

naprosty souhlas .... bez ohledu na to, ze znacka hodinky umi, tak tohle je fakt hnus & nevkus

Odesláno
  V 22. 3. 2011 v 9:57, 'simon_magus' napsal:

naprosty souhlas .... bez ohledu na to, ze znacka hodinky umi, tak tohle je fakt hnus & nevkus

Jistě, každému, co jeho jest. Viditelný repeater a ve svě podstatě orloj na zápěstí je pro mne prostě nádhera a zůstane jí :smile_anim: .
Odesláno
  V 21. 3. 2011 v 22:22, 'Chorche' napsal:

Koukni o dvě stránky zpět :)

Tak to se omlouvám, chtěl jsem to sem tak dlouho napsat, až mě někdo předběhl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...