Klabrdon Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Copak má na ruce Jožo Chovanec? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Magazin MF DNES Vikend -- Bara Nesvadbova a Rolex DJ Turn-o-graph pres triko s dlouhym rukavem.
volfda Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Magazin MF DNES Vikend -- Bara Nesvadbova a Rolex DJ Turn-o-graph pres triko s dlouhym rukavem. Před časem jsem na ní viděl Breitling Cockpit Lady, má docela vkus
Potkan Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 topkan, já myslel tu první V tom případě to úplně mění situaci. Na ty už bych ruku měl.
Chorche Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Teď jsem se díval na Nova Sportu na Sport Expres a házenkář Filip Jícha měl na ruce hodinky nápadně připomínající IWC BP.
Aerin Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 (upraveno) <br>Copak má na ruce Jožo Chovanec?<br><br><br>Nejsou to IWC Da Vinci Perpetual Calendar Kurt Klaus Edition? Ale spis jen strilim od boku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. března 2011 uživatelem Aerin
Klabrdon Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 IWC Da Vinci me taky napadly, ale jist si teda nejsem...
volfda Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 <br><br>Nejsou to IWC Da Vinci Perpetual Calendar Kurt Klaus Edition? Ale spis jen strilim od boku... Perpetual Calender to nebude. Spíš bych tipnul něco od Francka Mullera...
Gorr GrimWolf Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Projíždím TopGear na youtube a koukám na hodinky jak Hammondovi, tak Clarksonovi a střídaj je jak ponožky teda. Co sem tak stačil identifikovat, tak v jednom měl Hammond určitě Grand Carrery. Ale tahle práce by se mi fakt líbila
Chorche Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Projíždím TopGear na youtube a koukám na hodinky jak Hammondovi, tak Clarksonovi a střídaj je jak ponožky teda. Co sem tak stačil identifikovat, tak v jednom měl Hammond určitě Grand Carrery. Ale tahle práce by se mi fakt líbila Clarkson má většinou Planet Oceany, ne?
Gorr GrimWolf Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Clarkson má většinou Planet Oceany, ne? Jo, těch Planet Ocean sem si všimnul, v jednom díle do nich furt ťukal
Hasňa Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 (upraveno) Ale casto ma i velke Railmastery, Bondovky,.. Upraveno 12. března 2011 uživatelem Hasňa
KFL Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 (upraveno) Už je to tu asi 100x, ale: Clarkson nejčastěji nosí Omega PO. Před nima nosil Bondovky. Pak prostřídal: Bremont, Omega Railmaster XXL a takový obrovský bílý mrchy (typově U-boat, ale myslím, že šlo o Bell/Ross, protože o tom psal) Hammond střídá: Breitling Superavenger Chrono, Moonwatche, Rolády, TH Grand Carrera, Bremont May toho má nejvíc, ale v telce mívá jen: IWC Portugése 7D, starý Rada, nový Rada, Omega Railmaster XXL, Bremont Mám pocit, že jednu sezonu nosili Bremonty všichni. Upraveno 12. března 2011 uživatelem KFL
Návštěvník milosklikar Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 a co nosí STIG...? mimochodem, ze včerejšího rumunského dílu jsem fakt u...ával.
KFL Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 a co nosí STIG...? mimochodem, ze včerejšího rumunského dílu jsem fakt u...ával. Stig nosí rukavice Alpinestars Tech 1-ZX a času nerozumí, takže by mu hodinky byly na houby . Rumunsko není špatný, ale Bolívie a teď aktuálně Albánie, to je nářez .
Chorche Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Už je to tu asi 100x, ale: Clarkson nejčastěji nosí Omega PO. Před nima nosil Bondovky. Pak prostřídal: Bremont, Omega Railmaster XXL a takový obrovský bílý mrchy (typově U-boat, ale myslím, že šlo o Bell/Ross, protože o tom psal) Hammond střídá: Breitling Superavenger Chrono, Moonwatche, Rolády, TH Grand Carrera, Bremont May toho má nejvíc, ale v telce mívá jen: IWC Portugése 7D, starý Rada, nový Rada, Omega Railmaster XXL, Bremont Mám pocit, že jednu sezonu nosili Bremonty všichni. Konečně to máme pěkně pohromadě, dík
volfda Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 a co nosí STIG...? mimochodem, ze včerejšího rumunského dílu jsem fakt u...ával. Helmu Rumunský díl byl super, k tomu ještě test S Class 63AMG a BMW 760Li, prostě žrádlo
Gorr GrimWolf Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 (upraveno) Už je to tu asi 100x, ale: Clarkson nejčastěji nosí Omega PO. Před nima nosil Bondovky. Pak prostřídal: Bremont, Omega Railmaster XXL a takový obrovský bílý mrchy (typově U-boat, ale myslím, že šlo o Bell/Ross, protože o tom psal) Hammond střídá: Breitling Superavenger Chrono, Moonwatche, Rolády, TH Grand Carrera, Bremont May toho má nejvíc, ale v telce mívá jen: IWC Portugése 7D, starý Rada, nový Rada, Omega Railmaster XXL, Bremont Mám pocit, že jednu sezonu nosili Bremonty všichni. Super, díky moc Aspon něco sem trefil Upraveno 12. března 2011 uživatelem Gorr GrimWolf
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se