Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Magazin MF DNES Vikend -- Bara Nesvadbova a Rolex DJ Turn-o-graph pres triko s dlouhym rukavem.

Před časem jsem na ní viděl Breitling Cockpit Lady, má docela vkus :)

Odesláno

<br><br>Nejsou to IWC Da Vinci Perpetual Calendar Kurt Klaus Edition? Ale spis jen strilim od boku...

Perpetual Calender to nebude. Spíš bych tipnul něco od Francka Mullera...

Odesláno

Projíždím TopGear na youtube a koukám na hodinky jak Hammondovi, tak Clarksonovi a střídaj je jak ponožky teda. Co sem tak stačil identifikovat, tak v jednom měl Hammond určitě Grand Carrery. Ale tahle práce by se mi fakt líbila :D

Odesláno

Projíždím TopGear na youtube a koukám na hodinky jak Hammondovi, tak Clarksonovi a střídaj je jak ponožky teda. Co sem tak stačil identifikovat, tak v jednom měl Hammond určitě Grand Carrery. Ale tahle práce by se mi fakt líbila :D

Clarkson má většinou Planet Oceany, ne?
Odesláno (upraveno)

Už je to tu asi 100x, ale:

Clarkson nejčastěji nosí Omega PO. Před nima nosil Bondovky. Pak prostřídal: Bremont, Omega Railmaster XXL a takový obrovský bílý mrchy (typově U-boat, ale myslím, že šlo o Bell/Ross, protože o tom psal)

Hammond střídá: Breitling Superavenger Chrono, Moonwatche, Rolády, TH Grand Carrera, Bremont

May toho má nejvíc, ale v telce mívá jen: IWC Portugése 7D, starý Rada, nový Rada, Omega Railmaster XXL, Bremont

Mám pocit, že jednu sezonu nosili Bremonty všichni.

Upraveno uživatelem KFL
Návštěvník milosklikar
Odesláno

a co nosí STIG...? mimochodem, ze včerejšího rumunského dílu jsem fakt u...ával.

Odesláno

a co nosí STIG...? mimochodem, ze včerejšího rumunského dílu jsem fakt u...ával.

Stig nosí rukavice Alpinestars Tech 1-ZX a času nerozumí, takže by mu hodinky byly na houby :D.

Rumunsko není špatný, ale Bolívie a teď aktuálně Albánie, to je nářez :D.

Odesláno

Clarkson nejčastěji nosí Omega PO. Před nima nosil Bondovky. Pak prostřídal: Bremont, Omega Railmaster XXL a takový obrovský bílý mrchy (typově U-boat, ale myslím, že šlo o Bell/Ross, protože o tom psal)

Hammond střídá: Breitling Superavenger Chrono, Moonwatche, Rolády, TH Grand Carrera, Bremont

May toho má nejvíc, ale v telce mívá jen: IWC Portugése 7D, starý Rada, nový Rada, Omega Railmaster XXL, Bremont

Konečně to máme pěkně pohromadě, dík :)
Odesláno

Helmu :D Rumunský díl byl super, k tomu ještě test S Class 63AMG a BMW 760Li, prostě žrádlo :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Super, díky moc ;) Aspon něco sem trefil :D Upraveno uživatelem Gorr GrimWolf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...