FiXilVer Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Příjde někdo na to, co má na ruce Guardiola na lavičce Barcelony? ...máte na to ještě celý druhý poločas :-) tiez som pozeral co by to asi tak mohlo byt, ale nezuspechu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 (upraveno) Včera na naší firemní akci, moderátor Miloš Knor - měl Fortis B42 Cosmonauts, jestli jsem si dobře všiml. Pochválil jsem mu je a on se divil, že to prý jen tak někdo neocení edit. tak Kosmonaut asi nebude, pozná někdo typ? Klasické piloty professionaly Něco z téhle řady. Upraveno 28. května 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 (upraveno) Příjde někdo na to, co má na ruce Guardiola na lavičce Barcelony? ...máte na to ještě celý druhý poločas :-) Chopard Mille Miglia GT XL Chrono Upraveno 28. května 2011 uživatelem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Že by Habera dostal na večer nové hodinky???????? No uvidíme RAdim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Exmistr světa v rally Petter Solberg, v duchu sponzorské smlouvy Breitling, tentokrát Airwolf, někde byla fotka kde měl jiná Béčka, model už nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 dneska jsem si ulevoval na benzině před tunelem s Miro Žbirkou a neměl na ruce nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 dneska jsem si ulevoval na benzině před tunelem s Miro Žbirkou a neměl na ruce nic... ä jak mu to šlo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 Tak to je dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 dneska jsem si ulevoval na benzině před tunelem s Miro Žbirkou a neměl na ruce nic... a vis jiste, ze ses mu dival na ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 wole, zápěstí ještě poznám...si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 Tak to je dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 (upraveno) A co Jířík Mádlů ? Upraveno 30. května 2011 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 to by mě zajimalo.. pač po něčem podobným pokukuju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 http://img.blesk.cz/img/2/full/912960-img-sport-fotbalista-roku-petr-cech-vladimir-smicer-richard-nedved.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 pohodovej, nenápadnej klučina minulý týden v jižní Francii na http://www.agsformule1.com/fr/AGS_Formule1_piloter_une_formule_1.php prostě přiletěl vrtulníkem, absolvoval stáž a pak sám zase odletěl. Hodinky měl krásný a koza dojí krev neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aerin Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 pohodovej, nenápadnej klučina minulý týden v jižní Francii na http://www.agsformul...e_formule_1.php prostě přiletěl vrtulníkem, absolvoval stáž a pak sám zase odletěl. Hodinky měl krásný a koza dojí krev neznal Je možné být nenápadný a zároveň mít hodinky Richard Mille? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Je možné být nenápadný a zároveň mít hodinky Richard Mille? asi ano, ale já si ho všiml hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 neviete co ma na rukach Jarda Zidek??? rad pozeram jeho relaciu a hodinky su videt casto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Jo, Žídek je fajn Myslím, že nosí nejakého "japonca", ale zatiaľ som to neidentifikoval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se