Návštěvník balletdancer Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 balletdancer, že ty seš převlečenej Salamio? Nejsem, nevim o kom mluvite, ale vdycky mne hrozne rozesmeje, kdyz nejaky drahy jakoby luxusni hodinky, vypadaj jak poutovky, treba zrovna tyhle tudory jsou fakt moc, nechapu jak to nekdo muze vzit na sebe, kdyby na tom nebylo napsano tudor, tak by se tady tomu kazdej vysmival, ale ze to tudor je, tak je to hojte hodinarina a moc peknej kousek zaslouzenihodny obdivu. Co se tyce tech IWC, tak mne se libi portugese moc, ale 200k? Kdyz se kouknu na tyhle Karlikovo a pak je vidim na chronoshopu za min nez desetinu ceny... jedinej rozdil bude pravdepodobne napis na ciferniku a jednodussi kalibr, kterej ale zastane funkci uplne stejne... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 balletdancer: Bez urážky, ale je vidět, že jsi dražší hodinky nikdy nedržel v ruce. Ono to tak z obrázku možná vypadá, ale věř, že naživo ten cenovej rozdíl sakra poznáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník balletdancer Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 balletdancer: Bez urážky, ale je vidět, že jsi dražší hodinky nikdy nedržel v ruce. Ono to tak z obrázku možná vypadá, ale věř, že naživo ten cenovej rozdíl sakra poznáš. Vcera jsem mel v ruce pujceny Daytony, kamarad ma nejaky Breitle (nevim jaky) Breitling je dle myho taky typicka "poutovka" nektery modely vcelku hezky treba navitimer a jiny zase hrozny kyc, v rodine mame jedny Omegy vintage, videl jsem a mel jsem moznost si vyzkouset nekolik drahejch hodinek, ale pokud muzu hodnotit, tak vesmes az na vyjimky plati, ze kvalita pouzder je u vsech hodinek 10K+ stejna (chtelo by se napsat 5k+), zasadni rozdil kterej jsem spatril u levnejsich hodinek byl ve sklicku, safir s antireflexem vzdycky bude vypadat pekne a do levnejch hodinek se nemontuje a rozhodne safirovy sklicko nebude delat rozdil v cene desitky tisic. Je mi jasny ze tam bude nejakej rozdil v kalibru, i kdyz u tech drahejch znacek taky ve smes pujde o nejakou oprasknutou etu, kdyz jsem zjistoval kolik stoji ETA 7751, tak jsem nasel cenu 15k, VO bude jiste mnohem lepsi. Dalsi vec kterou jsem pozoroval, ze u nejlevnejsich hodinek s reminkem treba takovy swatchky je ten reminek desne tvrdej a vubec neobejme ruku tak jak by mel, pak jsem si zkousel chronografy candino asi za 6500 v palladiu a mely krasnej jemnej reminek, a nebyly to vubec drahy hodinky, kdyby meli safir, tak bych do nich snad i sel. Rekneme, ze cena luxusnich hodinek je odvozena od trhu, na kterem je umele snizena nabidka, a to je dela exkluzivnimi nic vic. Samozrejme, ze kdyz do vstupu zahrnes i naklady na marketing a reprezentaci, tak naklady na vyrobu luxusni znacky jsou vyssi, kdyz tenhle jedinej aspekt vynechas, tak neverim, ze by rolex moh mit vetsi naklady nez treba omega. Tradice, historie...vyvoj...pribeh a podobny "hodnoty" u mne na cene nic neprirazi, pokud je za to nekdo ochotnej zaplatit proc ne, ale skutecnou hodnotu danyho kusu to nezvedne. Minulej tejden jsem se byl podivat v koskomu a muzu rict, ze se tam da v cenovym rozpeti 40-60k vybrat spousta krasnejch kousku, porovnavat hodinky podle fotek moc nevypovi. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Dobře, tak to holt máš jinak, než já. Co se týče těch Big pilotů od IWC, tak minimálně sedmidenní in-house strojek je fakt galaxie vzdálenej od ETy v Archimede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 jisteze, naposledy reseno na predchozi strance... Havel je evergreen spolu s Haberou a Knizepanem, jen cekam dalsi serii Supestar, to zas bude co to ma Habera na ruce..., vlasten sorry, ted bude Talent, takze dopredu rikam, J.Slavik nosi Speedy pro 3570.50 A to právě není pravda. Zahlédl jsem nyní reklamu na ten kanální pořad Talentovaných lidí a Slavík nemá Moony, ale nějaký černý megabudík na ruce. Trochu zklamání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 (upraveno) Nejsem, nevim o kom mluvite, ale vdycky mne hrozne rozesmeje, kdyz nejaky drahy jakoby luxusni hodinky, vypadaj jak poutovky, treba zrovna tyhle tudory jsou fakt moc, nechapu jak to nekdo muze vzit na sebe, kdyby na tom nebylo napsano tudor, tak by se tady tomu kazdej vysmival, ale ze to tudor je, tak je to hojte hodinarina a moc peknej kousek zaslouzenihodny obdivu. Co se tyce tech IWC, tak mne se libi portugese moc, ale 200k? Kdyz se kouknu na tyhle Karlikovo a pak je vidim na chronoshopu za min nez desetinu ceny... jedinej rozdil bude pravdepodobne napis na ciferniku a jednodussi kalibr, kterej ale zastane funkci uplne stejne... Nechapu, proc s timhle nazorem a pristupem ztracis cas na foru o hodinkach... Upraveno 13. září 2011 uživatelem JanBeles 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Vcera jsem mel v ruce pujceny Daytony, kamarad ma nejaky Breitle (nevim jaky) Breitling je dle myho taky typicka "poutovka" nektery modely vcelku hezky treba navitimer a jiny zase hrozny kyc, v rodine mame jedny Omegy vintage, videl jsem a mel jsem moznost si vyzkouset nekolik drahejch hodinek, ale pokud muzu hodnotit, tak vesmes az na vyjimky plati, ze kvalita pouzder je u vsech hodinek 10K+ stejna (chtelo by se napsat 5k+), zasadni rozdil kterej jsem spatril u levnejsich hodinek byl ve sklicku, safir s antireflexem vzdycky bude vypadat pekne a do levnejch hodinek se nemontuje a rozhodne safirovy sklicko nebude delat rozdil v cene desitky tisic. Je mi jasny ze tam bude nejakej rozdil v kalibru, i kdyz u tech drahejch znacek taky ve smes pujde o nejakou oprasknutou etu, kdyz jsem zjistoval kolik stoji ETA 7751, tak jsem nasel cenu 15k, VO bude jiste mnohem lepsi. Dalsi vec kterou jsem pozoroval, ze u nejlevnejsich hodinek s reminkem treba takovy swatchky je ten reminek desne tvrdej a vubec neobejme ruku tak jak by mel, pak jsem si zkousel chronografy candino asi za 6500 v palladiu a mely krasnej jemnej reminek, a nebyly to vubec drahy hodinky, kdyby meli safir, tak bych do nich snad i sel. Rekneme, ze cena luxusnich hodinek je odvozena od trhu, na kterem je umele snizena nabidka, a to je dela exkluzivnimi nic vic. Samozrejme, ze kdyz do vstupu zahrnes i naklady na marketing a reprezentaci, tak naklady na vyrobu luxusni znacky jsou vyssi, kdyz tenhle jedinej aspekt vynechas, tak neverim, ze by rolex moh mit vetsi naklady nez treba omega. Tradice, historie...vyvoj...pribeh a podobny "hodnoty" u mne na cene nic neprirazi, pokud je za to nekdo ochotnej zaplatit proc ne, ale skutecnou hodnotu danyho kusu to nezvedne. Minulej tejden jsem se byl podivat v koskomu a muzu rict, ze se tam da v cenovym rozpeti 40-60k vybrat spousta krasnejch kousku, porovnavat hodinky podle fotek moc nevypovi. Pobavilo, děkuji... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Vcera jsem mel v ruce pujceny Daytony, kamarad ma nejaky Breitle (nevim jaky) Breitling je dle myho taky typicka "poutovka" nektery modely vcelku hezky treba navitimer a jiny zase hrozny kyc, v rodine mame jedny Omegy vintage, videl jsem a mel jsem moznost si vyzkouset nekolik drahejch hodinek, ale pokud muzu hodnotit, tak vesmes az na vyjimky plati, ze kvalita pouzder je u vsech hodinek 10K+ stejna (chtelo by se napsat 5k+), zasadni rozdil kterej jsem spatril u levnejsich hodinek byl ve sklicku, safir s antireflexem vzdycky bude vypadat pekne a do levnejch hodinek se nemontuje a rozhodne safirovy sklicko nebude delat rozdil v cene desitky tisic. Je mi jasny ze tam bude nejakej rozdil v kalibru, i kdyz u tech drahejch znacek taky ve smes pujde o nejakou oprasknutou etu, kdyz jsem zjistoval kolik stoji ETA 7751, tak jsem nasel cenu 15k, VO bude jiste mnohem lepsi. Dalsi vec kterou jsem pozoroval, ze u nejlevnejsich hodinek s reminkem treba takovy swatchky je ten reminek desne tvrdej a vubec neobejme ruku tak jak by mel, pak jsem si zkousel chronografy candino asi za 6500 v palladiu a mely krasnej jemnej reminek, a nebyly to vubec drahy hodinky, kdyby meli safir, tak bych do nich snad i sel. Rekneme, ze cena luxusnich hodinek je odvozena od trhu, na kterem je umele snizena nabidka, a to je dela exkluzivnimi nic vic. Samozrejme, ze kdyz do vstupu zahrnes i naklady na marketing a reprezentaci, tak naklady na vyrobu luxusni znacky jsou vyssi, kdyz tenhle jedinej aspekt vynechas, tak neverim, ze by rolex moh mit vetsi naklady nez treba omega. Tradice, historie...vyvoj...pribeh a podobny "hodnoty" u mne na cene nic neprirazi, pokud je za to nekdo ochotnej zaplatit proc ne, ale skutecnou hodnotu danyho kusu to nezvedne. Minulej tejden jsem se byl podivat v koskomu a muzu rict, ze se tam da v cenovym rozpeti 40-60k vybrat spousta krasnejch kousku, porovnavat hodinky podle fotek moc nevypovi. ty vole tak ty seš dobře mimo, nechápu proč si se sem vůbec registroval... Fabie v základí výbavě tě z bodu A do bodu B taky dopraví, stejně jako to udělá Ferrari... nebo začni místo normálního jídla žrát granule pro psy a řekni, že přece nemáš prázdnej žaludek... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 To Matthew: dobré konštatovanie, nemôžem nič iné, len s tým súhlasiť. To Balletdancer: a čo by si povedal, zmeniť trochu fórum - napr. v Tvojom prípade niečo o balete ? Evidentne si dosť mimo ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Čas od času se tady řeší hodinky rapových umělců, nejčastěji pak samozřejmě Rytmus. Ale napadlo Vás někdy, co nosí na ruce sice skromní, ale o to kvalitnější, čeští rappeři? Shodou okolností jsem nedávno měl tu velikou čest udělat rozhovor s MC Kato z Prago Union a na ruce měl Suunto Core All Black. Kdo si chce přečíst ten rozhovor, tak jej najde ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Dík, výborný. Rád jsem si to přečet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Děkuju Bandi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 THX. Aj keď rap nemusím. Stále si ho spájam s Rytmusom, tak som si dobre počítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 takisto dík za rozhovor... akurat zajtra nanho idem do Prešova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Díky kluci . Cortesi, určitě to bude stát za to. Ty koncerty jsou super, Kato rád improvizuje a je tam zábava. Ostatně jak říká on sám, "doraž, bude Řáholec" http://www.youtube.com/watch?v=eVd5Ph1T__s 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 V posledních Žižkovských listech je na titulce Pavel Maurer s TW Steel...zklamání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Dneska mám parádní úlovek.V dnešní víkendové příloze HN je článek o lodičkovém guru Christianu Louboutinovi, který má na ruce... tramtadadááá......elvéčka předchozí generace (skromně podotýkám, jako jsem měl já).Ten chlap má vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/244856-ministr-schwarzenberg-prekvapil-belehrad-na-bezpecnostnim-foru-usnul.html Určitě neusnul, ale prohlíží si BP, protože ho nebaví ty kecy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Díky kluci . Cortesi, určitě to bude stát za to. Ty koncerty jsou super, Kato rád improvizuje a je tam zábava. Ostatně jak říká on sám, "doraž, bude Řáholec" Hele proc nema Kato tolik zubu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Zčásti je to dědičné a zčásti si to přivodil nezdravým životním stylem. Nicméně už se pracuje na protézách a brzy by měl mít zase úsměv jako ozubená většina populace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se