Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

To jsi slyšel kde? Chvíli jsem googlil a vygůglil jsem jenom zprávy, že to bude zase Omega, jejíž hodinky bude nosit. Například

http://jamesbondwatc...tories/skyfall/

Tak jsem nejspis blbej a tyka se to pouze romanu Carte Blanche. Takova skoda :). Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Taky jsem na tu fotku odpoledne koukal a neměl jsem ani tušení. Rolex mi nesedí, protože se domnívám, že mají jiný poměr toho bicoloru na tahu. Je ale pravda, že já znám jen pár jejich modelů.

už dřív jsem četl, že má Seika v bicoloru a když ve volným čase tahá reklamní polokošile, tipuju, že si zvolil image "politika z lidu"...na Rolády to asi nevypadá
Odkaz ke komentáři

Nečas je normální vandrák,takže Rolexy nepřipadaj v úvahu,já když sem ho viděl na těch fotkách z Itálie vloni z dovolený,tak mi naskočila trošku husí kůže,brrr

Jinak v časopisu Glanc je rozhovor s Michalem Dlouhým(herec) a na ruce má modrý Bondovky

Odkaz ke komentáři

Tak jsem nekecal - Rolex Daytona bicolor

Ten tah je divnej. Daytony v bicoloru vidím skoro každý den na VŠ a takhle podle mě nevypadají. Takže jsem sám zvědavý, co to bude za hodinky. Na druhou stranu bych jako jediné možné vysvětlení chápal to, že mu poradil vpravo sedící kníže, který svůj vkus již prokázal s IWC :).

Odkaz ke komentáři

Pánové, mám tady jeden oříšek. Jak jistě víte, v poslední době se nám v televizi dost často objevuje Andrej Babiš. O něm je známo, že hodinky nosí a snad i celkem rád. V dřívějších dobách se nechával fotit s Cartiery Santos, jako například zde:

post-5465-071423600 1321271441.jpg

Ale když nyní chodí do televize, má na ruce nějaká černá chrona na aligátorovi. Ač jsem si včera hledal hodně dlouho co to vlastně má, nenašel jsem jedinou odpověď.

Fotky jsou zde (jsou to screenshoty z pořadu Otázky Václava Moravce v 720p)

post-5465-046667100 1321271936.jpg

post-5465-095239700 1321271937.jpg

post-5465-018003800 1321271941.jpg

post-5465-098300200 1321271943.jpg

post-5465-083502600 1321271944.jpg

post-5465-022371700 1321271946.jpg

post-5465-016292300 1321271947.jpg

Připomíná mi to trochu Pateky Charlieho Sheena, případně ještě jedny podobné, ale nesedí tam tvar tlačítek chrona (ty Babišovy je mají kulaté jako IWC Portuguese, nikoliv podlouhlé) a hlavně spona.

Posted Image

Tuší někdo?

Odkaz ke komentáři

Pateky se mi nezdají, protože ty mají úplně jinou sponu.

Jo ještě jsem našel následující fotku, ale to jsou evidentně jiné hodinky, opět soudě podle spony. Čistě náhodou vím přesně jaká značka to je, škoda, že to nejsou ty co měl na sobě včera u Moravce

post-5465-044038900 1321275299.jpg

zdroj: Archiv HN

Odkaz ke komentáři

Hm - sklo to má jak moonwatch, pouzdro/čudliky/cifr jak Breitling transocean bez reverzních subcifrů. Tomu by trochu seděl i ten bílý řádek pod dvanáctkou (nápis Breitling). Jenže ten Breitling má imho víc zakroucený nožky z profilu.

No... anebo to neni bílý nápis pod dvanáctkou, ale 2 okýnka kalendáře, pak by to cifrem sedělo na VC, ale už vůbec ne nožkama.

edit: to na poslední fotce od jaye je VC, ale patrimony má hranatý čudliky

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Pateky se mi nezdají, protože ty mají úplně jinou sponu.

Jo ještě jsem našel následující fotku, ale to jsou evidentně jiné hodinky, opět soudě podle spony. Čistě náhodou vím přesně jaká značka to je, škoda, že to nejsou ty co měl na sobě včera u Moravce

Tohle je Vacheron :-)

post-5465-044038900 1321275299.jpg

zdroj: Archiv HN

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...